Atraktivní milenka

16.11.2012 12:30

.. Měly jsme pohodové manželství 18let každý říká: vždyt vy k sobě patříte, doplnovali jsme se dokud nám muže a tátu neodloudila jeho o 15let mladší kolegině s nevalnou pověstí a exekucí na plat, manžel slušně vydělává.

Muž se k ní odstěhoval před 2měsíci a z toho byl 14dní na služební cestě a psal mi každý den ale co se vrátil už je zase konec oni bydlí v jedný místnosti a manžel ted přišel že se chce hned rozvest aby si mohl vzít půjčku na nový byt, on který si nikdy nechtěl vzít ani korunu půjčku najednou tak blbne. Mě už prý nechce a syn už je velký tak ho prý taky nepotřebuje. Nevím jak dál. Moc to bolí.

Plně vás chápu. Vazby k té slečně nejsou o nic lepší než vám, je však mladší, atraktivní, a proto i momentálně více žádoucí. Dokáže vyzdvihnout své přednosti a muže si omotat kolem prstu. Nicméně váš manžel je povahově někde jinde a při dlohodobějším soužití s ní by jistě zjistil, že si značně pohoršil.

V současné době s ním nic neuděláte, nemůžete mu bránit ani ho přesvědčit. Nicméně nemusíte se s ním ani rozvádět! K rozvodu zatím nedávejte svolení, pokud dojde k soudnímu líčení, vyličte situaci a uveďte, že se domníváte, že se jedná pouze o poblouznění a že váš muž nejedná zcela soudně a ve zdravém rozumu. To je také plná pravda. Ovládli ho pouze hormony a je ve zlomovém období, kdy je ochoten zničit vše, co dosud vybudoval.

Rozvod se může táhnout, rozhodně vás na první stání nerozvedou. Možná však ani k prvnímu stání nedojde..  Nemáte co ztratit, jen musíte ustát jeho následný tlak a vztek. Jakmile jeho milenka pochopí, že situace není tak snadná, projeví také více svoji pravou povahu a ta rozhodně není příjemná!

Tento postup Vám minimálně zaručí, že manžel bude mít čas, aby sám poznal, do čeho se navezl a snad i pochopil, že vy a vaše dobrá povaha byly největším štěstím, které mu osud v životě nadělil.

 

Vyhledávání