Bludný kruh

09.08.2012 14:27

Chcela by som vás poprosiť či by ste sa nepozreli na osobu, ktorá je v mojom živote tri roky a stále sme v bludnom kruhu, pretože sa fázy láska a nenávisti striedajú strašne často. Keď to už konečne vyzerá, že chce dať našej láske šancu tak sa v ňom niečo akoby zlomí a ujde mi na určité obdobie zo života..po čase sa vráti so slovami, že nevie bezomňa žiť..
ja ho milujem ale som už bezradná, cítim sa ako hračka a tak sa nedá nikde posunúť..stále vo mne oživuje nádej že by sme mohli fungovať na partnerskej úrovni


Odpovím vám otázkou. Chcete lásku nebo vztah? Myslíte si, že něco, co nefunguje už na samém začátku ,může být později lepší? Astrologie vychází právě z toho, že počáteční stav, tedy horoskop osoby, zvířete nebo události má vliv na celý jeho další život nebo průběh. Z tohoto pohledu se tedy nedá očekávat žádné velké zlepšení.
I když se sama cítíte zamilovaná, vidíte, že vztah tohoto muže k vám není takový, jak byste si přála. Jistě toužíte mít vedle sebe partnera, který by o vás doopravdy stál a se kterým byste na čas nebo nadlouho prožila něco krásného.
Jste zamilovaná pouze do lásky, ne do tohoto konkrétního muže. Pokud by se i náhodou stalo, že by vás osud nějak spojil dohromady a stali jste se dlouhodobými partnery, myslíte si, že byste s ním byla šťastná?
Vaše sladění není příliš dobré. V podstatě se k sobě příliš nehodíte. Tento muž má široké srdce a bude životem proplouvat spíš ve společenských sférách. Vy sama jste typický introvert, obrácený do nitra a jemu byste pouze dělala rodinné zázemí, kam by se jednou za čas vracel. Při společném životě s ním byste se stala časem zklamanou, frustrovanou ženou, která ho obviňuje z toho, že se nechová podle jejích představ.
Každý z vás si můžete najít partnera, který mnohem lépe odpovídá vašim představám o životě. Neupínejte se dál k tomuto vztahu, ale naopak se otevřete možnosti potkat někoho nového, protože už možná za rohem na vás čeká někdo, s kým budete doopravdy šťastná.

Vyhledávání