Brouček

09.08.2012 15:27

S přítelem moc toužíme po miminku, ale zatím se nedaří.(Já už mám z předchozího vztahu 3lehého broučka, ale chceme mít alespoň ještě jedno miminko spolu).Už jsem z toho zoufalá.Mohla byste mi, PROSÍM, napsat jestli nejsou naše snahy marné, popřípadě, kdy bychom mohli očekávat vytoužené těhotenství??? 

Poslední roky jste měla útlum reprodukčních orgánů, takže žádný div. Od podzimu se situace začne měnit. Doporučuji ovšem ještě nějakou dobu počkat, než se tělo dá dohromady a nabere novou energii. Naopak se před početím chránit, protože těhotenství by nemuselo být OK.
V ideálním případě počkat ještě další rok, protože od zimy 2009 do zimy 2010 máte v horoskopu další velmi silný útlum, nebudete mít dostatek energie a i dítě by vás pak vyčerpávalo. Tento aspekt již početí ale nemusí bránit. 

Pokud to tedy vydržíte, naplánovala bych pokusy na miminko až na léto 2011. Tam je pak jako vyšité, budete mít na něj energii, vše proběhne bez komplikací a dítě Vám bude po zbytek života dělat radost. Do té doby si užívejte jeden druhého, pak už na to nebude čas!

Vyhledávání