Cestování a obchody 2015

06.01.2016 23:51

Cestování a obchody v prosinci 2015

Počátkem prosince to bude ještě frčet. Ještě před koncem první dekády se na mnoha území mohou objevit mrazíky a s ním i náledí. Období zvýšených dopravních nehod bude pokračovat minimálně do poloviny měsíce. Přibrzděte, ať váš největší miláček na kolech neskončí předčasně ve sběrných surovinách a vy s ním!

Před před Vánocemi se zvýší poruchovost techniky, což se netýká jenom dopravních prostředků. Kdo ponechal nákup vánočních dárků, zejména elektroniky až na prosinec, může počítat celkem najisto, že ho půjde ještě před koncem záruční doby reklamovat.

Před Vánocemi se bude také činit policie a rozdá rekordní počet pokutových bloků.

Cestování a obchody v listopadu 2015

Jednání a obchody budou úspěšná především v první půlce listopadu, kdy dosáhnete nejlepších výsledků díky intuici. Ta však je často tou nejdůležitější ingrediencí jak k závratnému zbohatnutí, tak prostě k obyčejnému šťastnému životu.

Pokud potřebujete něco opravdu důležitého vyřídit, vsaďte na data 11. a 12. 11. Netýká se to však rozhodně věcí, ve kterých potřebujete mít nadhled a chladnou hlavu! Nov ve Štíru přivede k bodu varu i jinak celkem klidné jedince.

Také cestování se zkrátí a urychlí. Po mnoha objížďkách, které nám komplikovaly život od jara, nás čeká hladší a kratší průběh cesty.

Koncem měsíce přijde nakrátko stagnace. Prostě zamrzneme a také úřední Šiml nás postaví do latě. Kdo nerespektuje pravidla alespoň na 200 %, bude mít z toho těžkou hlavu i nohy, protože tentokrát opravdu neprorazí a to ani s úsměvem.

Na cestách si dejte pozor na mlhy a bloudění a samozřejmě také na první ledovky a námrazy. Lepší už to nebude! Připravte se na mrazivý prosinec a kromě teplého čaje dolejte nejdříve do svých Miláčků na 4 kolech nemrznoucí směsi a kapaliny.

Cestování a obchody v říjnu 2015

Cestování se nám v průběhu října vylepší. Ostatně v září to byla mnohde katastrofa!

Nevydrží to však nadlouho, kolem 20.10. se začnou věci opět sukovat, některé dopravní prostředky kazit, veřejná doprava zpožďovat. Naproti tomu někteří řidiči budou jezdit jak závodníci a často i bezohledně riskovat! Naštěstí pro ostatní jim to většinou vyjde.

Ve druhé polovině října se alespoň na nějakou dobu značně pohne ekonomika. Lidé budou utrácet o stošest asi jako kdyby zítra měl již skončit svět. A dost možná, že opravdu skončí …

Cestování a obchody v září 2015

Hlavními tématy hovorů budou v září obchody a vztahy. Tentokrát se do svých řečí leckdo zamotá a také nepočítejte s tím, že bude mluvit vždy jen čistou pravdu.

I velmi slibně vypadající obchody, které se vám naskytnou na počátku září, mohou splasknout jako mýdlová bublina nebo časem zjistíte, že pro vás zas až tak výhodné nejsou. Leccos se totiž skrývá pod čarou a leccos umně tají právní klička.

Po zbytek měsíce je toto riziko již o něco menší, ale stále trvá.

Při cestování částěji narazíte na dopravní policii, takže si dejte pozor na pokuty!

Září bude také měsíc častějšího výskytu technických závad. Pokud vám váš čtyřkolý miláček už delší dobu něco podobného naznačuje, neignorujte to, ale dopřejte mu hýčkání v autoservisu. Kazit se více mohou nejenom dopravní prostředky, ale i různé přístroje a elektronika.

Cestování a obchody v srpnu 2015

Počátkem srpna se nám bude cestovat rychle a bez problémů, zejména auty, vlakem, ale i letadly. Drobné nesnáze překonáte s přehledem, jen 8.8. buďte více pozorní!

Čas kolem 10.8. přeje jednáním i setkáním. V tyto dny domluvíte i to nemožné. Výhodné obchody nebo nabídky nové práce mohou být i velmi lukrativní. Případná omezení nebo potíže s nimi spojená dokážete překonat vytrvalostí.

Ve druhé dekádě si dejte pozor na omyly. Vlivem nepozornosti můžete také leccos ztratit, zabloudit nebo vás oberou kapsáři. Věci zapomenuté mají ještě jakous takous šanci, že se k vám časem a delší trasou přece jenom vrátí..

Nepozornost či dokonce naivnost vám však i po zbytek měsíce může přivodit dost velké finanční ztráty. Obchodní záležitosti si proto pořádně prověřujte a nepodléhejte předčasné euforii, i kdyby vám právě někdo tvrdit, že se z vás do rána stal milionář..

Cestování a obchody v červenci 2015

V červenci žádné zdržovačky nebudou! Kromě prvních dvou dnů, kdy je i zvýšené riziko dopravních nehod, pofrčí všechno jako po drátku. S postupem měsíce bude rychlost, ale i komunikace, obchody a někdy i hádky jenom nabývat na intenzitě. Pokud chcete být s něčím hotovi pomale ještě dříve, než vůbec začnete, pak zvolte 15.7.

Od tohoto dne až do 20.7. poroste množsví neopatrných či dokonce riskujících řidičů, technických závad a zkratových situací.

Konec dobrý, všechno dobré a tak koncem července se situace na silnicích i při jednáních zklidní a alespoň na nějakou dobu zavládne jistota a stabilita.

Cestování a obchody v červnu 2015

 V červnu se nám leccos smotá, splete i poplete, podobně jako zpřetrhaná pavoučí síť, kterou se ten zranitelný chudák snaží marně opravit... Pokud  na vás právě hází někdo klíčky a snaží se vás polapit do svých sítí, rozsekněte  tento svazek jednou ranou provždy. A to ať už se týká obchodních spojení nebo přátelských vztahů, kde se častěji než jiné období roku vynoří různé nepravdy a pomluvy...

Při podpisu smluv a nových kontraktů buďte hodně obezřetní, možná, že opravdu právě uzavíráte ten největší obchod svého života, ale může v to být zatracený háček...

Cestování celý měsíc víc než přeje. Natankujte by si však určitě plnou nádrž a  vemte s sebou velkou láhev minerálky. Jinak než po všech uzavírkách a objížďkách dojdete k cíli své cesty,  už ani nebudete vědět, kam jste vlastně jeli a proč teď...

Cestování a obchody v květnu 2015

V květnu se všichni budou motat v bludném kruhu.  Ryby, Panny a Střelci celkem jistě překročili bludný kořen, protože se v květnu nikam nedostatnou a nic nevyřídí. Jako ve špatné hře vždy, když už budou těsně před cílem, je zákon schválnosti katapultuje opět na začátek. Vzdušná znamení, Lvi a Berani dojdou o fous dál, pořádně se ale u toho zapotí.. Jen Štíři a Kozorozi zůstanou v klidu.. protože budou zcela mimo hru.

Na nové smlouvy si dejte opravdu pozor. Někde mezi řádky se skrývají pastičky a kličky, takže nakonec bude možná i velké štěstí, pokud z kontraktu sejde.

Cestování a obchody v dubnu 2015

V dubnu můžete cestovat doslova rychlostí blesku. Na počátku měsíce do plánů častěji vstoupí nečekané okolnosti, díky kterým budete muset změnit trasu a možná i dopravní prostředek, kterým jste hodlali někam odjet. Nenadále příhody i nehody většinou naštěstí skončí dobře. Za úplňku 4.4. však zpomalte a mějte oči na šťopkách!

Také ve druhé půlce měsíce bude na našich silnicích poměrně rušno.  Jarní sluníčko vyláká ven i sváteční motoristy a motorkáře a mnozí to pěkně rozpálí. Někteří řidiči nepůjdou pro slůvko daleko.. Nenechte se vytočit a dbejte na pravidla silničního provozu. Duben je měsíc bezpečnosti!

Cestování a obchody v březnu 2015

Cestování a povídání s přáteli nás bude bavit po celý březen. První polovina měsíce přeje milým setkáním, společenským událostem i schůzkám, které nemusí být jen za účelem pobavení. Lidé se budou více setkávat na schůzích různých spolků a politických stran. Společné názory a ideály je budou motivovat k pořádání různých akcí, které se ostatně nemusí odehrávat hned, některé z nich se přesunou až na léto.

V polovině měsíce více lidí vyrazí za kulturou. Prim bude hrát hudba a to hodně dynamická! Vysoké decibely budou hodně náročné na hlavu i na uši, a tak jemnější typy by měli raději vyrazit do přírody, kde už ptáci cvičí na jaro.
Celý březen ještě přeje snění, je to ten pravý čas, kdy si máte udělat plány na celý rok a otevřít se novým příležitostem, které v tomto roce zažijete!
 

Cestování a obchody v únoru 2015

Až do 10. února je Merkur retrográdní ve znamení Vodnáře a tak vám bude patrně trvat  delší dobu, než něco vyřídíte. Ani potom nenaberou věci hned rychlý spád, od 17. 2. se však můžete spolehnout na daleko větší vstřícnost i ochotu se domluvit. Koncem měsíce si dejte pozor na omyly, které vám situaci někdy pěkně zamotají.

 

Po celý únor nejvíce věcí vyřídí vzdušná znamení, především Vodnáři, kteří patrně telefon nepustí od ucha. Únor je také vhodným obdobím, kdy můžete lecos zajistit na úřadech. Klíčovým termínem je úterý 17. 2., ne všude ovšem  mají úřední den! S větší ochotou se můžete setkat i 26.. To však hrozí,  že cestou zabloudíte nebo že tam dotyčný úředník vůbec nebude.

Vyhledávání