Co letí právě vesmírem 2014

03.02.2015 22:02

31.12. 2014 - Silvestr a jebo následky..

Od Silvestra očekáváme zpravidla jen veselí a lehkou zábavu. Poslední den roku 2014 však slibuje i přetřásání vážnějších společenských témat a vášnivější diskuse. Nesnažte se však druhé přesvědčoval o svých názorech, málokdo bude chtít ustoupit! Pokud si to nechcete s přáteli navždy rozházet, držte se raději dobrého jídla a pití, které bude díky Luně v Býku chutnat o 100 % lépe než jiné dny. Držte se však raději diety a salátů, žlučníkové záchvaty budou tentokrát již brzy po půlnoci trhat rekordy!

30.9.-7.10 kupujte techniku

Obchody i internetové shopy jsou plné úžasných vymožeností techniky, které však velmi často brzy zase vracíme, reklamujeme nebo vyhazujeme do koše, protože se předčasně pokazí... Datum výroby jakéhokoliv předmětu v sobě zachycuje vesmírné energie a vypovídá tak o jeho kvalitě i životnosti. Toto datum často ani nezjistíme, můžeme si však zvolit termín koupě, kdy výrobek většinou i začneme používat. Datum uvedení do provozu vypovídá o tom, jak a jak dlouho bude v budoucnu fungovat, jaké  a kdy může mít poruchy nebo zda má skryté vady.

Pokud nechcete do koše vyhazovat také svoje peníze, je lépe kupovat věci vyrobené nebo alespoň zakoupené za stabilních konstelací, které zaručí dlouhou trvanlivost, odolnost a bezporuchový chod..  Ty ovšem nejsou příliš často, většinou jen několikrát do roka...

Jedny z nejlepších v tomto roce nastanou již zanedlouho:  30. září,  4., 5. a 7. října. Využijte  termíny pro silné stroje, velký výkon,  výhřevná topení, technickou dokonalost nebo výborné paramery zvuku v přehrávačích!

Pokud však hodláte investovat větší obnost, nechte si vaším astrologem vybrat termín na míru pro konkrétní výrobek!

duben - září

Když je astrolog bez inspirace a hvězdné konstelace jsou leda pro kočku, je lépe ostatní nestrašit a nechat prostě žít...

19.-29.  března -  Chyťte ho než uletí!

Naposledy letos můžeme popustit uzdu své fantazii, která se rozletí vzhůru do oblak stejně jako ptáci,  kteří se z jižních krajů vrací na svá hnízdiště …  Nic není tak opojné jako příslib jara ve vzduchu,  jež slibuje úžasné chvíle,  které každý z nás chceme zažít.  Když na nebi s Marsem laškuje Venuše,  pak kočky mrouskají a ptáci se namlouvají ve větvích. Jedině ten, kdo je už nejméně 7 dní po smrti dokáže zůstat chladný...  Merkur naposledy přechází přes Neptun a dává nám šanci spřádat sladké sny o své budoucnosti, naslouchat hudbě nebo zvukům přírody a alespoň na chvíli uvěřit, že je to pravda..

1.-15.  března - Hausbót aneb jak získat pevnou půdu pod nohama, když jste právě na vodě

První půlka března oplývá těmi nejúžasnějšími konstelacemi, jaké si jen můžeme přát.  Venku teplo, energie proudí, sluníčko se na nás směje v předzvěstí příchodu jara.  Teplo je spojeno s úspěchem a optimismem také ve hvězdách! V hlavách si už malujeme růžové obrázky o Tom... , co bude Potom... , pokud se však právě nacházíme na rušné křižovatce, probuzení může být dost tvrdé.

Ve svých plánech bychom neměli opomíjet ani nepříjemné povinnosti, které musíme vyřešit, než se odrazíme od břehu a pustíme na plavbu svých snů. Když totiž chce někdo kráčet po vodě, měl by mít pod nohama určitě i pevnou zem, protože ve studené vodě jdeme velmi snadno ke dnu. Jen málokdo umí totiž létat a nikdo z nás není Ježíš...

1.-28. února 2014 -  Jak nezabloudit ve svých snech

V únoru se  neobejdete bez příručky: "Jak nezabloudit ve vlastních snech". Neptejte se mě na autora, vůbec netuším, zda už  ji někdo napsal … ale pokud ne, začne nejpozději od března..

V letošním únoru budou všichni snít nejen v noci, ale i ve dne s otevřenýma očima. Nedivte se proto, když vás někdo na ulici někdo nepozná a nepozdraví.. I když .. taky to může být tím, že se k němu donesly nějaké zaručené zprávy o vás... 

Svým pubertálním dítkům doneste film o dopadu drogových závislostí, ať je včas uchráníte od pokušení..  Nebo je rovnou odvezte na druhý konec světa, nejlépe k moři na exotickou dovolenou... případně na meditační seminář.  Prostě podle peněženky.. Vesmírné konstelace se totiž dají naplnit různým způsobem, máte přece možnost volby!

Jak ochráníte partnera, který rád sáhne po skleničce? K návštěvě psychiatra ho dobrovolně nedostanete.  Pokud ho ale po půlnoci navštíví duch jeho pradědečka (vypomůže kamarád nebo placený herec), bude pak dobrovolně (a rád) docházet na kolektivní sezení anonymních alkoholiků nebo odjede na pár měsíců někam relaxovat.. Nebo možná už navždy..  No, možná se nad sebou alespoň zamyslí.. Mírnější případy to může vyléčit navždy a začnou se věnovat spiritismu, pomáhat bezdomovcům nebo opuštěným zvířatům...

Díky snům se můžete v tomto měsíci podívat do své budoucnosti nebo vytáhnout staré kostlivce ze skříně a nechat je na slunečním světle zpráchnivět… Nezapomeňte si proto nechat zdát svůj sen na přání. Jen je důležité vypnout budíka a spát minimálně do oběda, protože ty nejdelší a nejkrásnější sny se za víčka promítají až stojí Slunce hodně vysoko..

25. prosince 2013 - 7. ledna 2014 - Obrňte se trpělivostí!

I když tu nejhorší nadílku tentokráte slíznou v zeměpisných šířkách kolem rovníku, i  naše životy může leccos nenadálého  zasáhnout. Většina neočekávaných věcí se však ve skutečnosti připravuje dlouho před samotnou událostí, a tak jim lze do určité míry i zabránit.
Než odejdete z domova, nezapomeňte proto vypnout žehličku,  sfouknout svíčky a zkontrolovat, zda vám náhodou neutíká plyn. Dvířka od krbových kamen pořádně přivřete a nepokoušejte ani tygra, ať už bude mít podobu rozzuřeného partnera, despotického šéfa nebo popudlivé tchýně, které už druhý týden u vás bydlí na návštěvě …

Vyhledávání