Co udělat, aby ta práce byla mým posláním?

23.06.2013 15:13

Paní A: jsem nezaměstnaná od 27.2.2011- dosud. Jaká práce mne čeká a kdy a co proto udělat aby ta práce byla mým posláním?

Věřím, že v letošním roce máte již reálné šance zaměstnání získat. Pusťe se do intenzivnějšího hledání již nyní! Od počátku července přicházejí podpůrné vlivy, které nám umožní získat povolání zejména v pečovatelských službách..

Nepíšete, jaké máte vzdělání, což je jistě při hledání místa velmi důležité. Velmi dobře byste se však uplatnila v pečovatelských oborech, například v mateřských školkách, ať už jako učitelka nebo kuchařka, jako pečovatelka zejména u dětí, ale také v pomocnice v domácnosti, fyzioterapeutka nebo v sociálních službách. Vaše místo a poslání je všude tam, kde je třeba lidi vyslechnout, ale také jim aktivně pomoci. Máte ki dispozici pro kancelářské práce, ta však v letošním roce podpořena není. Hodně práce můžete udělat i v obchodech, především s potravinami už jen to, že lidi vyslechnete a poradíte jim. Péčí o děti však dokonce pracujete na vylepšení své karmy.

 

Vyhledávání