Erotický horoskop

09.08.2012 13:19

Ke šťastnému a zdravému životu patří u většiny lidí i spokojený sexuální život. Na počátku většiny vztahů funguje silná vzájemná přitažlivost. Jak dlouho ale okouzlení vydrží? Je Váš protějšek stabilní typ nebo potřebuje každý měsíc jiný sexuální objekt? To se od něj nejspíš nedozvíte. Horoskop však jeho sklony odhalí..

Také míra sexuální potřeby je v mládí větší. U někoho s časem zraje jako víno, u jiného uvadá... Pokud jsou požadavky jedinců v páru značně odlišné, může to vést k nespokojenosti, nevěrám nebo dokonce k rozpadu vztahu.

Jaké způsoby ten druhý v milostném aktu preferuje? Po čem skrytě touží a co Vám ani nedokáže říci? Možná si to ani sám nepřizná... Kdyby jste to však věděli, snad mu dokážete vyjít vstříc a stát se tím neodolatelným milencem či milenkou.

Co prožívá ten druhý v konkrétním čase? Potřebuje něhu, oporu nebo naopak trochu vášně a změny? Většina nevěr pramení z toho, že se nedokážeme naladit na momentální potřeby partnera. Kdybychom je znali a prožil by je právě s námi, možná by to dopadlo úplně jinak...

Vyhledávání