Horoskop plodnosti a početí

09.08.2012 13:19

Pomocí astrologie lze posoudit celkovou plodnost muže a ženy a do určité míry i odhadnout, zda se z tohoto vztahu narodí děti. Protože každý z nás není ideálně plodný kdykoliv, je dobré znát svá plodná období v životě. Dá se tak docílit narození dítěte  u těch, kteří by jinak po potomcích jen marně toužili, ale také se vyhnout komplikacím v těhotenství a při porodu. Informací lze využít i jako ochranu před nechtěným početím.

Výpočet plodných období pro fertilní věk ženy je vhodným dárkem již mladým dívkám a ženám, které by si podle něj mohly naplánovat svůj osobní život a kariéru. Astroílogií lze vymezit vhodné roky a v nich pak najít i nejvhodnější měsíce a dny, kdy je největší šance počít zdravé potomstvo, které bude mít i krásný horoskop a proto i větší šanci na štastný život.

Výpočet plodných dnů podle metody Dr. Eugena Jonáše je založen na postavení Luny v horoskopu ženy. Pomáhá k narození zdravého dítěte i u žen, které dosud nebyly schopny plod donosit. Tento pozoruhodný člověk pomohl k narození tisícům dětí a při svých experimentech zcela plánovitě přivedl na svět i 11 vlastních potomků.
Termíny pro umělé oplodnění - tento způsob početí dítěte by měl být ponechám jako krajní řešení, jedině když všechny přirozené metody selhaly. Neočekávejte od něj zázraky, protože zdravý plod můžete donosit jedině v případě, že se současně nacházíte také v plodném období. Jinak je tento zákrok zbytečným zásahem do vašeho organizmu a zdraví.

Vyhledávání