Horoskopy věcí

09.08.2012 13:26

Také každá věc i událost má svůj okamžik vzniku, a proto i svůj vlastní horoskop. Patrně nebudeme sestrojovat horoskop pro hrneček na kávu, ale na druhé straně - proč ne? Pokud ho třeba míníme jako dárek, který má někoho potěšit. Jestliže se jedná o drahé věci, stavby nebo důležitá životní rozhodnutí, jako je soudní spor, založení firmy nebo rozvod, pak se investice do horoskopu mnohonásobně vrátí. Dům potřebuje mít pevné základy a tak termín zahájení stavby nebo kolaudace mohou být tím nejjednodušším způsobem, jak stavbu zefektivnit.

Říkáte si, že je to hloupost, že to přece nemůže fungovat? Proč ne?? Každá věc je složena z menších a ještě menších prvků až k atomům a elementárním částicím. Pokud si ještě vzpomínáte na hodiny fyziky, struktura atomu se až nápadně podobá struktuře ve vesmíru, jen v centru je místo protonu Slunce a elektrony na orbitech jsou nahrazeny planetami. Také silová pole mezi částicemi jsou jen obdobou těch, kterými se řídí celý vesmír. Všechno v něm má své místo  čas, nic není náhoda, vše podléhá stejným zákonitostem.

Máme-li možnost vybrat si sami vhodný termín pro koupi auta nebo stavbu domu, pro založení nové společnosti, můžeme si tak ušetřit čas a předejít mnoha problémům. Již vhodným datem můžeme značně prodloužit životnost věcí či úspěšnost projektů. A vymezením kritických období můžeme snadno a efektivně plánovat. Například horoskop auta vytipuje, kdy bude auto potřebovat servisní zásah a kdy je lépe s ním ani nevyjíždět, protože by mu hrozila nehoda.

Vyhledávání