IVF

20.04.2013 19:57

Mohla bych poprosit o stanovení plodných dnů? V březnu jsem podstoupila neúspěšné IVF. Manžel má patologický spermiogram, který prý nelze nijak moc léčit. V květnu chci jít na KET, příp. v červnu na druhé IVF. Jsem rovněž bez práce již půl roku, ale za poslední dva roky jsem vystřídala asi 4 zaměstnání a vždy trvalo jen několik dní či měsíců.
Řeším zda dále podstupovat tyto zákroky, či zda je to zbytečné, protože nám lékaři stejně nepomohou.
Chybí mi síla bojovat dál jak s neplodností tak s nezaměstnaností.

 

Paní D., máte slabší dělohu a proto jschopnost otěhotnění menší, rozhodně však není vyloučena, je tu dokonce šance v blízké době. Z astrologického pohledu máte podpory energie pro početí a zdravé těhotenství až minimálně do poloviny příštího roku. Přesné termíny však vyžadují udělat výpočty v souladu s menstruačním cyklem, což je práce vyžadující více času a není rozhodně součástí bezplatné poradny.

Nejsem zastáncem metody IVF podobně jako postojů: Poručíme větru dešti … Schopnost rozmnožovat se mají zdraví a silní jedinci, kteří tuto energii  předávají potomstvu. Jedině tak mají jejich děti  zdravé geny, pěkný horoskop a tím i předpoklady pro zdravý a šťastný život.

Hormonální stimulací a násilným zásahem do vajíčka přidáváme tuto informaci i dítěti. Při proklamacích úspěchů umělého oplodnění se bohužel nepíše, jak vysoké procento dětí ze zkumavky trpí destruktivními chorobami, například cukrovkou nebo onkologickým onemocněním již v dětském věku!  O vážných zdravotních dopadech těchto zásahů na ženy se oficiálně nemluví už raději vůbec..

Cílem každého rodiče by mělo být zplodit zdravé dítě a nikoliv pořídit si potomka za každou cenu!

Zkuste několik měsíců podporovat plodnost přirozenými způsoby, ve vašem případě například popíjením ženských čajů, jejiž součástí bude kontryhel a především zkuste i sedací nebo vanové koupele s přídavkem těchto bylin.

Váš manžel více ženských hormonů, než je u muže vhodné. Je nutné, aby podporoval produkci testosteronu, např.  i cvičením.  Výborným prostředkem je také kotvičník. Ten lze zakoupit v bylinkových projednách a popíjet z něj čaje. Několik sáčků můžete naložit do alkoholu, kvůli chuti doplnit např. medem a užívat 3x denně lžíci tinktury.

 

 


 

Vyhledávání