Jak se bude dařit jednotlivým znamením 2014

03.02.2015 22:08

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v prosinci 2014

Berani budou v dobré kondici po celý měsíc.  Na vlnách dobré nálady se budou doslova vznášet ti, kteří se narodili kolem 12. dubna. 

Pro Býky bude poslední měsíc v roce naopak zkouškou jejich odolnosti. Kdo se necítí na to poprat se s bacily, měl by se jim raději vyhýbat!

Jako na houpačce se budou mít v prosinci Blíženci.  Žádné strachy, bude to dolů a pak rychle zase nahoru!

Raci by měli koncem měsíce zpomalit. Vánoční svátky pro ně budou představovat jako vždy mnohem větší vypětí. Nechtějte mít vše dokonalé, svátky jsou  především o pohodě!

Někteří Lvi se budou mít v prosinci doslova jako v bavlnce.  Jiné čeká pěkný sešup. Kdo si nedá pozor, může ho skolit viroza do peřin. Králové tvorstva s datem v rodném listě kolem 14. srpna budou na vrcholu sil i možností. Lepší už to nebude, svět vám leží u nohou!

Předvánoční přípravy mohou Panny vyčerpávat. Jakmile však budou svátky za rohem, vleje se jim nová krev do žil a všechno půjde jako po drátku!

Váhy završí rok 2014 zcela poklidně.   Mírný příliv energie, ale ze všech stran, jim bude nahrávat na smeč.

Štíři mají před sebou  měsíc plný kotrmelců. Ti ze samého konce znamení by měli více odpočívat.

Střelci, kteří právě slaví narozeniny, budou určitě happy! Štěstí jim přeje doslova ze všech stran.

Kozorozi opět zvládnou vše svou vytrvalostí. Kolem narozenin pak budou konečně i středem pozornosti svých bližních, ale jen na chvíli!

Vodnáři budou tento měsíc nejakčnější ze všech. Nezapomeňte v tom pobíhání, že už budou vánoce!

Pro Ryby bude prosinec plný nudných a přitom nutných povinností. Všechny je zvládnete, i když některé by bylo lépe odročit až na příští rok.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v listopadu

V listopadu budou hrát prim zemská znamení, která zvládnou úplně všechno. Nejlépe na tom budou Kozorozi, kteří překvapivě zabojují. Energie navíc je však také může vést k nerozvážným rozhodnutím, které bychom právě od nich nečekali! Týká se to však téměř výhradně jedinců narozených na počátku ledna.

U Pannen bude panovat pohoda, ale Býci by měli s energií trošku šetřilt. Slunce z protějšího znamení Štíra je bude zdržovat od práce, od lenošení téměř určitě ne!.

Také vodní znamení se mají v listopadu na co těšit, zejména Štíři, kteří právě slaví narozeniny a Slunce s Venuší jim ruku v ruce dopřejí mimořádné požitky! Štíry narozené od 15. do 20. listopadu bude tento měsíc provázet výrazný útlum fyzických sil. Teď nastal čas odpočívat a zvažoval další kroky, ne se hnát bezhlavě kupředu!

U Ryb to bude tentokráte v pohodě. Na Raky čekají zcela rozporuplné dny, které prověří jejich odolnost! Vyhýbejte se lidem, kteří kolem sebe praskají bacily, tohle vám určitě neprospěje!

Také Berani a Váhy jsou více ohroženi podzimními virozami. Nehrajte si na hrdiny a při odchodu z domu si dejte kolem krku šálu, nepatří jenom mezi módní doplńky!

Blížence a Střelce čeká pohodový měsíc, po náročnějším říjnu si konečně trošku oddechnou.

Přídavek energie navíc u Lvů je nemusí podnítit k velké aktivitě. Někteří z nich listopad proleží s pocitem štěstí třeba na pohovce u televize. Pokud se ovšem rozhodnou pustit do práce, štěstí bude na jejich straně! A to nejen daleko víc než u jiných znamení, ale pro některé Lvy to může být jejich největší příležitost v životě! Lvům narozeným kolem 14.8. přeje štěstí na všech frontách.

Abychom nezapomněli na Vodnáře, ti mohou v listopadu trošku přešlapoval na místě. Jejich čas ještě přijde, nyní má větší smysl užívat si tepla u kamen a co se týče podnikavosti raději hodit zpátečku. O nic nepřijdou.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v říjnu

První polovina října bude ve znamení silných energií, které budou pro někoho mocným spojencem, pro jiného obávaným nepřítelem. Nejlépe na tom budou po celý měsíc ohnivá znamení, která dostanou v podstatě všechno zadarmo.

Střelci narození v prosinci budou v ráži a mají nakročeno na vítězství.

Lvi narození od 8. do 13. srpna mohou sklízet jeden úspěch za druhým, dařit se jim bude při sportu i v soukromí.

Také na Berany něco zbude, i když ti již budou muset přiložit ruku k dílu.!

 

Špatně na tom nebudou ani vzdušná znamení, nejlépe samozřejmě Váhy, které v říjnu slaví narozeniny. Čeká je příjemný, poklidný měsíc a kopec zábavy.

Pro Vodnáře bude tento měsíc představovat pohodový čas, neměli by však úplně přepínat své síly, energie nebudou mít na rozdávání.

Zato Blížence potkají už sem tam nějaké ty zádrhely. Kdo je slabší nebo kdo má oslabenou imunitu, měl by si již dávat pozor na nastydnutí.

 

Panny a Ryby by podobně jako Blíženci měli posilovat svoji odolnost, ať je náhodou nesklátí  podzimní viróza.

Býky, Raky a Kozorohy čeká neutrální období: ani nahoru, ani dolů. Prostě nic výjimečného se nerýsuje, pokud tedy nemají nějaké zajímavé planety v jiných znameních.

A abychom nezapomněli ani na Štíry - budou se muset přičinit vlastními silami.  Koncem měsíce trošku pookřejí ti, co oslaví narozeniny, protože jim Slunce dodá nejvíce energie. Štíry narozené kolem 14. listopadu však čeká po celý měsíc  útlum fyzických sil, který může být spojený i s pesimismem a sklonem k depresím. Dobrá zpráva pro ně zní: pokud přežijete, už se to dlouhé roky nevrátí!

 

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v září

Berani pokračují v září na vlně úspěchu. Zlepšená fyzická kondice, ale i nové příležitosti jsou největší pro Berany narozené počátkem dubna. Chce to rychle chytnout příležitost za pačesy!

Pro Býky bude první polovina září prubířským kamenem jejich trpělivosti i odolnosti. Nenechte se vytočit, vztek vám energii nepřidá, ale sebere vám příležitosti díky narušeným mezilidským vztahům! Ve druhé polovině měsíce si trošku odpočinou.

Blíženci na tom budou v září neutrálně, takže je to jen a jen v jejich vlastní režii.

Pro Raky bude první podzimní měsíc představovat poměrně klidné období, kdy s vynaložením průměrného úsilí dosáhnou i velmi dobrých výsledků. Nejlépe na to budou přitom Raci narození v druhé půlce července.

Lvi si tento měsíc stojí ze všech nej a nej. Nejlepší energií i šance k úspěchu budou mít jedinci narození v první srpnové dekádě, před kterými se rozkládají možná největší životní šance. První polovina měsíce může jen drobně narušit plány Lvům narozeným v druhé srpnové dekádě.

Panny, které slaví v září narozeniny, se mohou těšit na klidné dny proležené příjemnými vzpomínkami a setkání s milovanými osobami.

Pro Váhy přinese září poklidný čas s mírným bonusem energie navíc. Nejlépe na tom budou  v období svých narozenin.

Štíři z první dekády mohou být v září v poklidu. Neměli by však přečerpávat své síly, energie času je bude spíše zpomalovat. Ještě větší klid a doslova útlum fyzických sil čeká na Štíry narozené kolem 11. listopadu. Ti by se neměli pouštět ani do riskantních aktivit, naopak dlouho spát a hodně odpočívat. Akčnější budou pouze Štíři narození od 13. listopadu dále a to jen v první polovině září.

První půlka září je pro Střelce ještě ve znamení příprav, ve druhé půlce měsíce však poskočí a pojedou na plný plyn. Nestavte se jim do cesty, bylo by to marné, mají zacíleno na víťezství!

Kozorozi si konečně užijí poklidný měsíc, jejich energie nejde ani nahoru, ani dolů, hvězdy nebudou překážet jejím záměrům.

V první půlce září čekají drobné nepříjemnosti a oslabení především Vodnáře z první půlky znamení. Ve druhé polovině měsíce je to již o něco lepší, nevyplatí se ale přeceňovat síly a trhat rekordy.

První polovina září přidává energii navíc Rybám z konce znamení. Je to však rozporuplné, plujte raději opatrně a jenom v klidných vodách!

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v srpnu

Berani si mohou v srpnu konečně oddechnout! Poslední půlrok jim osud připravil nejrůznější kotrmelce, ale teď se rok konečně láme a čekají je lepší časy. Zvednou se energeticky ale i fakticky. Nejlépe na tom budou Berani narození v březnu.

Pro Býky představuje druhý prázdninový měsíc spíše zátěžové období. Nejlepším programem pro ně bude ležet u bazénu, ale neměli by se moc nahýbat, ať se nepřekulí a neutopí!

U Blíženců bude vládnout pohoda. Čas se pro ně příjemně zklidní a tak budou mnohé věci řešit již ve větším poklidu.

Raci opět nabírají druhý dech! Prázdninové aktivity a zejména vodní radovánky je nenechají v klidu a nesměle se mohou pustit i do potápění nebo jiných adrenalinových sportů. Tentokrát to zvládnou na jedničku!

Lvi na tom budou v srpnu ze všech znamení nejlépe. Zvláště pro Lvy narozené v červenci připravil osud samé medové dortíky a příjemná překvapení. Chyťte rychle svoje štěstí, než vám uletí!

Pilné Panny prožijí srpen na klidných vlnách. A protože pro ně hvězdy nemají žádné varování ani úkoly, které by snad mohli promeškat, měli by si pro změnu udělat volno jen a jenom pro sebe!

Také na Váhy čeká poklidný měsíc, což bude pro mnohé vítaná změna.

Štíři budou patřit v srpnu k nejakčnějším v celém zvěrokruhu. V mnohých to probudí touhu po nových dobrodružstvích a jiné zas k větším výpadům. Štíři narození v říjnu nemusí správně odhadnout své síly.  Jedinci narození kolem 9. listopadu by se měli brzdit, zvláště koncem srpna, protože i když se subjektivně mohou začít cítit dobře, lehce si natlučou nos.

Střelcům začíná jeden z nejlepších měsíců v roce. Prázdninová dobrodružství mají tentokrát zelenou a zvláště u Střelců narozených v listopadu půjde bezesporu o pěkně dobrodružnou výpravu!

Také Kozorohům slibuje srpen lepší zítřky a o něco lepší kondici, než měli v uplynulém roce. Na velké výkony to ještě není, ale mnohé s průšvihů, které vás potkaly, se nyní alespoň zmírní nebo dokonce pominou. Věnujte se tento letní měsíc konečně zábavě a máte vyhráno!

Pro Vodnáře představuje tento srpen spíše zátěžové období. Dovolenou by to chtělo naplánovat v lehčím stylu, ať po návratu totálně neodpadnete!

Ryby budou v srpnu konečně akční. Dovolená u moře, plavba po řekách, oceánech nebo i potápění bude tou nejvhodnější zábavou, samozřejmě jen pokud si na ně troufáte!

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v červenci

Berani budou s fyzickou kondicí v červenci nikoliv na nule, ale doslova v záporných číslech. Tentokrát to na vítězství nebude, s tím je lepší se smířit! Alespoň budete mít pádný důvod pro to, když celý měsíc prolenošíte. Vyhnout se adrenalinovým sportům by mělo být samozřejmostí, pokud tedy nechcete, aby to byl váš poslední zážitek.

Pro Býky bude představovat první měsíc prázdnin vítaný klid a pohodu. Na dovolené by sice zvládli i náročnější program, vsaďte se však, že se jim nebude chtít! Závěr měsíce ubírá energii Býkům narozeným v dubnu, které pak čeká i velmi pasivní měsíc srpen.

Blíženci proplují prázdninami jak na tanečním parketu. Červenec jim však stále ještě přidává na akčnosti a tak mohou mít i hodně smělé plány.

Pro Raky bude červenec vrcholem roku a také měsícem završení důležitých a velmi příznivých změn, které jejich život pohnou k lepším zítřkům. Drobné problémy zvládnou s přehledem. Nejvíce energie a štěstí budou mít Raci narození od 19. do 22. července. Všem Rakům, kteří slaví v tomto čase narozeniny, přejeme všechno Nej Nej!

Také Lvům se bude v červenci dařit báječně. Zvláště červencoví Lvi si užijí překvapivých zážitků a velkolepé dovolené. Své okolí překvapí nezvyklou akčností a nadprůměrnými výkony ke konci měsíce.

Panny mohou být v červenci pilné jako vždy. Horoskop na červenec nevaruje před ničím nepředvídatelným, takže mohou sázet na jistotu a užít si volna do puntíku podle plánů. 

Váhy mají před sebou poslední, opravdu akční měsíc v tomto roce. Tentokrát se to nejvíce týká těch narozených po 11.říjnu. Uplynulý půl rok jim přinesl spousty zážitků, ale také často dramatických situací a tak si jistě po zbytek roku rády odpočinou. Červenec však bude stále ještě nabitý energií. 

Štíři budou mít v červenci prázdninovou pohodu, sluníčko ze znamení Raka se na ně totiž směje. Pouze jedinci narození kolem 8. listopadu by měli celý měsíc strávit nejlépe odpočinkem u bazénu.

Pro Střelce bude červenec měsícem poklidu. Vítaného spestření se dočkají pouze Střelci narození na počátku znamení a to až koncem měsíce. Ti stejně již dlouhodobě umírají nudou a tak to pro ně bude vítaná vzpruha.

Pro Kozorohy nepaří léto nikdy k těm nejlepším obdobím v roce. Odpočinek si však zaslouží mnohem více než jiná znamení a tentokrát by ho měli opravdu dodržovat. Na akční dovolenou to tedy nebude, ale také své pracovní aktivity hodně proškrtejte!

Pro Vodnáře z druhé půlky znamení bude červenec opravdu akční. S odjezdem na dovolenou proto dlouho neotálejte! V závěru měsíce již ubývá energie  Vodnářům z počátku znamení, tady to chce odpočinek a hodně, hodně lenošení.

Ryby se po celý měsíc mohou těšit na aktivní prázdniny. Plno zážitků, dobrou kondici, ale i skvělé prostředí pokud si vyrazí na dovolenou. Ta bude nejvelkolepější u Ryb narozených ke konci znamení.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v červnu

V červnu budou energií nabití stále nejvíce ze všech Váhy narozené v první říjnové dekádě. V závěsu za nimi pak Blíženci a Vodnáři.  Odvážní budou také Raci narození mezi 12.-19. červencem, kterým se bude dařit vše na co sáhnou.

Pro Berany platí tentokráte zlaté pravidlo: Drž se zpátky, ať si nenabiješ nos! Kozorohům podobné rady udílet netřeba, ti své aktivity dobrovolně přizpůsobí momentální kondici a stavu svých sil.  Střelcům hrozí jen menší výkonnost a únava, tady jsou veškeré rady zbytečné, stejně by se jimi nedrželi.

Býci, Lvi a Panny na tom budou v červnu celkem neutrálně. Takže vlastně  - celkem pohoda...

Štíry nezbývá než nadále varovat: kdo se narodil kolem 9. listopadu, měl by si vzít raději celý měsíc dovolenou nebo alespoň po práci více odpočívat.  Adrenalinové sporty jsou pro tato data doslova hazardem.  A poslední Rybky červnem proplují , aniž se jich někdo vůbec všimne.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v květnu

V květnu na tom budou s energií nejlépe vzdušná znamení, především jedinci narození na počátku měsíce. Prim povedou stále Váhy, které by ale neměli  bezhlavě riskovat, přestože budou cítit energii vzpínajícího se hřebce.  Ve druhé polovině měsíce na tom budou skvěle také Blíženci. 

Ohnivá znamení si mohou v květnu směle užívat jarních radovánek. Střelci by měli trošku ubrat druhé půlce měsíce. Po celý květen by se měli krotit Berani, především ti narození koncem března a počátkem dubna.

Z vodních znamení na tom budou i nadále ze všech nejlépe Raci, tentokrát s daty narození mezi 7. a 13. červencem.  Zatímco na Ryby čekají spíše jen pozitiva, Štíři by měli postupovat mnohem uvážlivěji. Pokud se v jejich rodném listě vyskytuje 10. - 13. listopadu, pak by měli květen pojmout velmi odpočinkově, nejlépe relax uprostřed kvetoucí přírody.

Býci v květnu zvládnou úplně všechno, vždyť je to pro ně nejdůležitější měsíc v roce!  I Panny a Kozorozi si nadstandardně užijí májové atmosféry. Kozorozi narození na přelomu prosince a ledna  však mají až do půlky června stále kritické období, takže by si měli práci plánovat podle své kondice a zdravotního stavu. Na hrdinství nyní nejsou vhodné podmínky!

Osoby s kardiovaskulárními chorobami by měli po celý květen  dodržovat volnější režim.  Riziko náhlých příhod mozkových, srdečního infarktu nebo i úrazů je po celý květen abnormálně vysoké!

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v dubnu

Větší část dubna, především v první půlce měsíce je obdobím protikladných energií a nutných kompromisů. Stoprocentně dobře a ve všem se dařit nebude nikomu. Největší koláč energií si ukousnou Raci narození počátkem července. Ti budou také ze všech znamení nejvíce v pohodě.  Měli by si také hodně pospíšit se svými plány, po další měsíce se již budou muset spoléhat pouze na své vlastní síly.

Nejakčnější budou Váhy s datem narození od 14. do 4. října a to v tomto pořadí v průběhu měsíce. Ne však vždy jejich aktivita bude korunována úspěchem, často si mohou dokonce i natlouct nos.  To stejné pak platí i o BeranechKozorohové na tom budou v dubnu ze všech znamení nejhůře, především ti, kteří se narodili počátkem ledna.  Díky své rozvaze si snad dají říci a nebudou se pouštět do riskantních sportovních aktivit a také na cestách uberou plyn minimálně o 20 km.

Blíženci, Lvi, Střelci a Vodnáři mohou být v klidu a pohodě. 

Jaro si parádně užijí Býci, zejména od 20., kdy do tohoto znamení vstupuje Slunce a zvýší jejich sebedůvěru i rozvahu.

Panny se nemají čeho obávat. Možná jim duben  nebude vonět tak sladce jako jiné roky, ale stejně se nejvíce soustředí na práci.

U Štírů nacházíme stále spíše zápornou energetickou bilanci. Doporučený klid  a odpočinek se týká především narozených kolem 13. listopadu.

A poslední Ryby by měli být na vrcholu blaha a romantiky. Venuše putuje tímto oznámením až do konce měsíce a učiní každý den přímo svátečním.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v březnu

Po celý měsíc hned několik planet stojí a tak se bez našeho přičinění nepohne ani naše fyzická kondice.  Než zavolá jaro, budou na tom s přípravami nejlépe vodní znamení. Raci z počátku července jsou již druhý měsíc na vrcholu sil. Ti mohou díky přízni Jupitera obrátit svůj život doslova naruby a to rozhodně k lepšímu! Ryby z přelomu února a března prokáží, že není ryba jako ryba a že se mohou směle zařadit k odvážným štikám v rybníce! Ostatní rybky na tom budou nejlépe kolem svých narozenin.  Něco málo energie navíc se dostane i na Štíry, zejména ty narozené počátkem listopadu, zatímco s datem kolem 14.11. by měli v březnu ještě raději dodržovat zimní spánek.

Vzdušní jedinci narození v posledním dekanu svého znamení budou po celý březen stále někde pobíhat. Nejakčnější budou samozřejmě Váhy, které se snad ani nezastaví.  Vodnáři za nimi rozhodně nebudou zaostávat, společenský život se u nich tento měsíc rozběhne na plné obrátky.  U Blíženců proběhne březen natolik hladce, že si ani nevšimnou, že už skončil.

Býci pokročí k jaru bez velkých omezení, snad jen s výjimkou jedinců narozených kolem 13. května, ti se budou muset sem tam prokousat nějakou kaší.  Pro Panny patří vždy toto období v roce k nejnáročnějším. S jarním úklidem by to proto neměli přehánět, počká klidně až na duben! Kozorozi patří ke znamením, kteří to budou mít v březnu nejméně snadné. Jedinci z konce znamení by měli ubrat ve svých aktivitách a podpořit svou obranyschopnost před infekcemi.

To stejné ostatně platí i pro Berany a Raky z poslední třetiny znamení, v březnu patří k nejohroženějším druhům!  Lvi a Střelci na tom budou neutrálně a konec měsíce jim naopak dodá potřebnou vzpruhu.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v únoru

Rozpory v dobré či špatné kondici se během února projeví více než jindy. Někteří jedinci budou energií doslova sršet, jiné sklátí nemoc na lůžko. Nejvíce to bude patrné u Vah narozených mezi 16. - 20. říjnem a u Raků kolem 3. července, kteří však budou většinou přece jen happy.

Vodnáři a Blíženci z poslední třetiny znamení a stejně tak Ryby a Štíři z počátku znamení budou patřit v únoru k těm nejodolnějším s nejlepší fyzickou kondicí.

Trošku brzdit ve svých aktivitách a udělat opatření před nastydnutím by měli naopak Kozorozi, Berani a Raci z poslední třetiny znamení.

Býci na tom budou v únoru neutrálně, tedy celkem pohoda. Trochou větší únavou mohou trpět jen starší jedinci z druhé poloviny znamení.

Pro Lvi patří únor tradičně k nejhorším měsícům v roce, spasí je jedině pohled na kalendář a plány na léto.

Pro Panny je únor k přežití, koncem měsíce je však může přepadat únava.

Štíři narození kolem 14. listopadu by si měli naopak naplánovat zimní spánek. Úbytek energie kolem tohoto data je citelný, a tak tělo potřebuje hodně odpočívat. Lyžování a riskantní sporty jsou pro ně po zbývající měsíce do jara v podstatě hazardem.

Pro Střelce bude letošní únor průměrným měsícem bez velkých výchylek či extrémů.

A abychom nezapomněli na Ryby, ty se nemají v tomto měsíci čeho obávat. Naopak Ryby, které budou slavit v únoru narozeniny, mohou počítat s energií navíc.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v lednu 2014

Stále skvěle naladění i v lednu budou především Raci narození na počátku července. Ti mají ochranu samotného Jupitera a tak se nemusí ničeho bát. V dobré formě by mohli být také Rybky z počátku března a Štíři z počátku listopadu. Štíři narození kolem 12. listopadu by měli naopak velmi vydatně odpočívat. Vodnáři a Blíženci  budou prostě v pohodě zvládnou vše s přehledem.

Nejvíce sršet energií budou říjnové Váhy ale někdy je moc příliš a tak mohou také leccos pokazit. Proto raději opatrně …

Kozorozi, Berani a Raci narození po 5. červenci by měli spíše šetřit svoje síly a podniknout drobné kroky před nachlazením.

Berani by měli také přibrzdit se zimními sporty, zvláště pokud se narodili počátkem dubna! Hory bude rozumnější strávit u baru než na sjezdovce, i když i zde je riziko, třeba že spadnou na zem z barové stoličky.. V bleděmodrém to platí i pro Kozorohy z počátku ledna, kterým se však kosti přece jen tak snadno nelámou..

Abychom nezapomněli ani na Býky, Lvy a Panny a Střelce, ti budou vesměs v pohodě a prožijí leden jako běžný měsíc.

Vyhledávání