Jak se bude dařit jednotlivým znamením 2015

06.01.2016 23:55

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v prosinci 2015

V posledním měsíci roku na tom budou s energií nejlépe ohnivá a vzdušná znamení, proto bude velmi rušno!

Berani to až do konce roku nebudou mít vůbec snadné! Nicméně jejich stabilitu a vytrvalost podpoří Slunce se Saturnem ze znamení Střelce, tak se budou moci opřít alespoň o své názory.

Býci budou mít v prosinci celkem pohodu, zvláště od Vánoc až do konce roku si budou užívat jen samé dobroty. Nejlépe na tom budou Býci narození kolem 13. května, kteří si užijí nejen pěkný advent, ale hned několik měsíců.

Pro Blížence není žádný prosinec ten nejideálnější měsíc, zvláště když je tak brzo tma. Letos však budou mnohem akčnější, v dobré kondici pro sporty, ale užijí si i předvánoční nákupy a setkání s přáteli. Blíženci narození v květnu by však měli zejména počátkem měsíce více odpočívat.

Pro mnohé Raky se může stát konec roku černou můrou. Je třeba přehodnotit pohled na to, co je nezbytně nutné a co je vůbec lidských silách zvládnout. Omezit předvánoční smejčení, zredukovat pečení cukroví a šetřit si síly na příjemné chvíle s blízkými. Pak to bude fajn!

Lvi budou v dobré kondici i rozmaru. Očekávat mohou jen to nejlepší ale jistě se i sami vytáhnou a prokáží, že patří k nejštědřejším znamením.

V dobré kondici by měly být i Panny, zvláště pokud slaví narozeniny uprostřed září. Pak může tento prosinec patřit k těm nejlepším v celém jejich životě.

Váhy budou napružené k prasknutí. Tranzit bojovného Marta jim přidá energii, ale připraví také horké chvilky. Jejich okolí to s nimi nyní bude mít stejně těžké, stejně jako oni sami se sebou, obrňte se proto trpělivostí!

Štíři prožijí kupodivu pohodový měsíc. Vánoční atmosféru si opravdu vychutnají a budou mít štěstí na ty nejkrásnější dárky.

Střelci narození v listopadu by měli přípravy na Vánoce letos umírnit. Na prvním místě je zdraví, na úklid si pozvěte třeba hodinovou manželku. Prosincových Střelci si budou poslední měsíc naopak užívat a při nákupech sáhnou někdy až zbytečně hluboko do peněženky.

U Kozorohů to bude střídavě oblačno. Většina z nich bude muset sem tam zabojovat, nicméně Vánoce už budou v pohodě zejména pro Kozorohy narozené v prosinci. Ti, kdo mají narozeniny kolem 13. ledna, prožijí celý měsíc bez větších stresů.

Vodnáři posledním měsícem roku doslova proplují a nezastaví se ani na konci roku! Vše bude na vlnách pohody.

Pro Ryby je i prosinec pasivním měsícem. Místo smejčení pavučin bude lépe poslouchat koledy a popíjet drog nebo vánoční punč. Ovšem s mírou, prosím!

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v listopadu 2015

Berani prožijí počátek listopadu ještě v pohodě. Po 10. 11. jim však planety trošku zavaří a do konce roku budou zápasit s menšími či většími problémy. Chce to i udělat prevenci proti nastydnutí!

Na  Býky již dolehne zimní spánek. Žádné výkony po nich nechtějte, možná ještě počátkem měsíce, pak se však až do jara pohrouží do klidného dřímání.

Počátkem měsíce budou Blíženci z konce znamení zápasit s nedostatkem času, to ovšem u nich není nic neobvyklého. Zbytek měsíce by měl proběhnout v pohodě.

Na Raky čeká téměř akční listopad. První polovina bude více než v pohodě, ve druhé půlce měsíce klesne červnovým Rakům energie i nálada a měli by se rozhodně chránit před prochlazením!

Lvi ponesou ochlazování v listopadu jen velmi těžko. Jedinou možností je odletět do teplých krajích a zůstat tam až do jara!

Panny budou mít v listopadu energii na rozdávání. Ty, které se narodili kolem 10. září, udělají ve svém životě velký posun.

Váhy začnou být akční až od druhé dekády. Pak to ovšem bude stát za to, třísky budou doslova lítat!

Štíři slaví v listopadu narozeniny tak je čeká pohodička.

V první dekádě planety Střelcům leccos zamotají. To bude však poslední oříšek letošního roku, který je nutné rozlousknout. Střelci narození v listopadu budou mít po celý měsíc útlum. Je důležité se šetřit a nedělat hlouposti, planety to myslí doopravdy!

Kozorozi budou mít počátkem listopadu dostatek energie pro své náročné plány. Ve druhé dekádě se situace o něco zkomplikuje jedincům narozeným v prosinci.

Vodnáři stojí tentokráte stranou a mohou si v podstatě dělat, co chtějí. A to je často ta největší výhoda.

Ryby procházejí obdobím pasivity a útlumu. Situace se něco málo zlepší ve druhé půlce měsíce, na velké vyskakování to ale nebude!

 

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v říjnu 2015

Říjen bude tento rok opravdu nabitý energií. Ta zvítězí i nad listy v kalendáři a nastupujícím podzimem. Můžeme se tak alespoň po některé dny těšit na pokračující Babí léto a slunné a suché podzimní dny.

Nejvíce si energie užijí zemská znamení, která budou podávat maximální výkony. Na vrcholu sil a možností budou především Panny. A to je pro ně teprve začátek! V závěsu za nimi jsou Býci a také Kozorozi, pro které letošní podzimní práce budou doslova hračka.

Také vzdušná znamení mohou získat trošku energie navíc, jak je to koneckonců u nich zvykem každým rokem v tuto dobu. Slunce prochází znamením Vah až do 23. října a do této doby nabudou Váhy, ale i Blíženci a Vodnáři na větší sebejistotě a měli by si také cítit lépe.

V o dost horší kondici budou naopak Berani a Ryby, částečně také Blíženci a Kozorozi. Ze platí rada nepřepínat se a v chladnějších dnech si dopřát i něco teplejšího na zahřátí, postačí  úplně teplý šípkový čaj!

Střelci, Raci, Lvi a Štíři mají příjemnou neutrální konstelace. Nic mimořádného, ale na druhé straně – někdy je lepší troška klidu a nudit se před televizí než prožívat velká dramata!

Na zdraví by si měli dávat pozor a více odpočívat Střelci narození na samém počátku znamení.

Také Panny, které snad již mají nějaké vážnější zdravotní problémy, by se neměly zbytečně přepínat, přestože se na počátku mohou cítit velmi dobře!

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v září 2015

Berani budou ještě téměř po celé září akční, zejména jedinci z druhé polovině znamení.  Čas však chvátá a teď se to naplno projeví.  O moc lepší už to letos nebude a tak  má cenu obout se naplno do všech záležitostí. Teď se ještě zadaří s vynaložením poměrně malého množství námahy.

Býkům z počátku znamení padá Šťastná karta. Konečně se pohly ledy a čeká je dobrý rok, který začíná právě nyní, v září.  Někteří dubnoví Býci  se ještě vydají na dovolenou a užijí si ji parádně zbytek léta.  Býci z druhé půlky znamení  na tom budou zatím o poznání hůře, ale jakmile přečkají drobné peripetie, i jim se blýskne na lepší časy.

Blížence  čeká neutrální měsíc.  Energie ani moc, ani  málo, prostě tak akorát. Květnoví Blíženci  by si však měli dávat pozor na zbytečné výdaje, také dovolená se jim může pořádně prodražit!

Raci budou mít v září pohodu.  Poměrně málo  aktivit bude v podstatě velmi příjemné, protože budou mít o to více času na svoji rodinu a děti, které půjdou do školy.

Lvy z první půlky znamení čeká v září klídek a pohodička. Teď si  po rušném létě konečně odpočinou!  Lvi z druhé poloviny znamení  mají před sebou ještě rušný měsíc.  Budou se však dít samé krásné věci, takže stojí za to zůstat ve střehu.

Panny  prožívají počátek nirvány.  Alespoň ty, které se narodili v srpnu čeká letošní září vydatná porce energie spojená s eufórií  a novými, netušenými možnostmi.  Ostatní se dočkají  později.

Váhy  jsou fyzicky v normálu. Mentálně  však předčí zbytek zvěrokruhu, takže se mějte před nimi na pozoru,  budou chytří, jak sto čertů.

Štíři z první poloviny znamení se dočkají v září konečně odpočinku po náročných prázdninách.  Z druhé půlky  budou muset po většinu měsíce ještě zatnout zuby a něco vydržet.  Po zbytek roku to však bude už jenom pohoda!  Jedinci ze samého konce znamení, kteří mají zdravotní problémy, by měli koncem měsíce více relaxovat.

Střelci mohou v září  propadnout neodůvodněné euforii.  Listopadoví Střelci na tom s energií nebudou nic moc.  Střelce z druhé poloviny znamení čeká spousta atraktivních zážitků a budou naopak sršet energií.

Kozorozi  mohou být v klidu, pokud se něco ještě nedaří v této chvílí, brzy to nabere nečekaného obratu a výsledek mají prakticky už teď v kapse.

Pro Vodnáře platí ještě stále ono příslovečné: "Vydržať!"  Více pod palbou budou jedinci z druhé poloviny znamení, ale brzy už to pomine …

Ryby čeká pasivní měsíc.  Dobré je to maximálně v tom, že jim nic neuteče.  Resty by však řešit měli, hrozí finanční ztráty.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v srpnu 2015

Berani budou po celý srpen podávat jen samé dobré a ještě lepší výkony. Měl by to být pro ně jeden z nejlepších měsíců v roce, proto má smysl naplánovat si právě nyní co nevíce a nejdůležitějších aktivit. Dovolenou si užijí plnými doušky.

U Býků může v srpnu leccos zaskřípat. Namazat problémy alkoholem tentokráte nepomůže, teď je nutné je co nejdříve řešit! Ve druhé půlce měsíce začne svítat na lepší časy Býkům narozeným v dubnu, kteří mají také lepší šance užít si báječnou dovolenou.

Blíženci budou po celý srpen v pohodě. Mohou v podstatě cokoliv – bavit se, sportovat, odjet na dovolenou nebo dokonce i pracovat, nic je nerozhází.

Raci v srpnu stagnují. To ale může být překvapivě výhoda! V červenci si užili zábavy více než dost, teď si potřebují odpočinout v kruhu nejbližších nebo osamotě rozjímat, aby měli dostatek energie pro podzim. Kdo si ještě vezme dovolenou, bude klidná a bez zádrhelů. Prostě nirvána.

Lvi jsou na vrcholu svých sil i možností. To nejdůležitější je už patrně dávno rozhodnuto, teď už jen všechno dotáhnout do úspěšného konce. To bude ještě pořádný mazec! Předcházejte kocovině a sem tam si dejte oddechový den, ať to vše přečkáte bez následků!

Panny v srpnu nemusejí pospíchat. Každým dnem u nich bude lépe a lépe a to nejkrásnější mají před sebou až od konce měsíce. Kondice bude v pohodě, tak žádný stres!

Také Váhy čeká poklidný zbytek prázdnin. Pohoda ve dvou je ostatně všechno, co ke svému štěstí potřebují. Pokud svůj čas nesdílejí právě s nějakým Býkem, Štírem nebo Vodnářem, měli by ji v srpnu mít.

Srpen si Štíry pořádně proklepne. Položí otázky typu: Jste trpěliví? Umíte zdolávat překážky? Vydržíte být v klídku a druhého rovnou nezakousnout, pokud vám právě odporuje a vy jste skálopevně přesvědčeni o své pravdě? Starší jedinci a lidé se zdravotními obtížemi by měli po celý měsíc zvolit spíše relaxační program.

Pro Střelce bude druhý prázdninový měsíc vzrušující. Příjemné zážitky budou následovat jeden za druhým bez nejmenších komplikací. Výkonnostně budou na vrcholu sil a nadšením ještě o trošku lépe..

Kozorohové si jistě budou přát, aby měli v zaměstnání prázdninovou pohodu, pokud už tam tedy musí.. Více by se ovšem měli soustředit na možnosti, které se jim nabídnou ve volném čase a o dovolené a využít je na 200%! Zvláště od konce měsíce se jim naskytnou ještě další možnosti, které by bylo opravdu škoda odmítnout!

Pro Vodnáře by měl v srpnu platit relaxační program. Na velké výkony to nebude, tak je po sobě ani nežádejte! Klídek a pohoda u bazénu, s přáteli na zahrádce nebo posezení v zahradní vinárně budou tím nejlepším programem, na který vám dá i lékař recept, pokud k němu ovšem nechodíte do protialkoholní léčebny..

Ryby na tom budou v první polovině srpna lépe než ve druhé, proto má cenu si naplánovat náročnější program. Od konce srpna má cenu víc odpočívat a užívat si ve vleku těch akčnějších, kteří je mohou s sebou stáhnout i na finančně náročnější dovolenou, po které by sami nesáhli.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v červenci 2015

Berani mohou v červenci trošku skřípat zuby.  Že je nutné se s osudem poprat, na to jsou zvyklí, nejsou však ochotní ani trošku prohrávat! Kdo se nevzdá, může úspěchu dosáhnout  koncem měsíce, zejména březnoví Berani. Jedinci narození mezi 11.-17. dubnem však budou zcela jistě úspěšní a nadupaní energií po celý červenec!

Býci si užijí letního nicnedělání. Ale  kdyby zcela náhodou zatoužili po troše sportu a pohybu, nic jim v cestě stát nebude! Pouze Býci s datem od 12. do 18. května se mohou vymlouvat na horko a stagnaci. Tentokráte za tím opravdu nevězí lenost a pohodlí!

Blíženci si o prázdninách konečně vydechnou! Po hektickém červnu  z nich odpadne asi tunové závaží a mohou konečně vzlétnout k výšinám nebo odletět na dovolenou.

Raci  budou po celý červenec až nechutně akční. Pustí se do řešení věcí, které už dlouho odkládali... Týden, měsíc, 20 let.. Pak to začne pěkně lítat  a v tom návalu energie si  možná ani neuvědomí, že to pořádně přestřelili a zbourali i to, co jim poskytovalo opěrné hradby a pocit bezpečí..

Lvi  si první prázdninový měcíc budou jenom užívat! Tolik štěstí, lásky, dárků a večírků nemůže zažít žádné jiné znamení! Jen pozor ať od těch dobrot neztloustnete, nedostanete cukrovku nebo pořádnou kocovinu! Jedinci narození mezi  14. a 20. srpnem mají poslední příležitost chytit své štěstí a  už ho nepustit!

Panny budou v očekávání lepších zítřků. Již se blýská na lepší časy a leccos začíná překvapivě vycházet. A po zbytek roku to už bude jenom lepší a lepší!

Váhy budou muset v červenci sem tam něco  zkousnout. Nebo někoho zakousnout? I to je tentokráte docela možné! Jedině zdravé sebeovládání a také schopnost  domluvit se druhými je může zachránit od drobných i větších průšvihů.

Štíři  budou mít první prázdninový měsíc dostatek energie i pro náročnější dovolenou a adrenalínové sporty. Překvapivě se planety shodnou a  fandí  jim i v jejich disciplíně nejoblíbenější - lovení vhodného protějšku.

Střelce  čeká poklidný červenec plný atraktivních zážitků. Na žádné  extra sportovní výkony to  tentokráte není, ale zato těch večírků a zábavy..  Kdo si plánuje fyzicky náročnější dovolenou, měl by ji odložit až na srpen  nebo září..

Pro Kozorohy nebude počátek léta snadný.  Odpočinek u bazénu s knihou v ruce bude to nejschůdnější řešení, jak se vyhnout potížím! Ne každé léto je nutné zdolat Mont Everest  nebo vymalovat celý byt!

Také Vodnáři mají v červenci spíše pasivní období.. I kdyby se náhodou nerýsovala žádná atraktivní dovolená, s přáteli nebo rodinou se dá lenošit klidně i celé prázdniny bez výčitek svědomí!

Ryby chytají v červenci druhý dech. Ve svých výkonech a iniciativě tentokráte předčí i mnohem akčnější znamení a strčí je hravě do kapsy.

 

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v červnu 2015

Berani budou celý měsíc bez starostí. Zvládnou všechno levou zadní a ještě bez námahy. Až koncem června se situace trošku zkomplikuje Beranům narozeným v březnu, tam by si měli připravit rezervy sil, ale hlavně dát něco dobrého na nervy!

Býky čeká klídek a teplíčko. A to je přesně to, po čem nejspíš touží. Když se nic neděje, je to vlastně nejlepší, dá se přitom odpočívat někde na sluníčku a ležet v trávě.

Blíženci budou nadále akční, téměř až do konce června se nezastaví.  Na události  to bude nejvíce nabitý měsíc v celém roce, a to nejenom proto, že mnozí z nich slaví narozeniny.

První dvě dekády bude u Raků klid jako před bouří. Teprve koncem června se všechno rozjede  a pak už to půjde jako po skluzavce.  Kdo chce zažít akční dovolenou, měl by si ji určitě naplánovat už na konec června nebo  červenec.

Lvy čeká další pohodový měsíc.  Super speciál se budou mít především Lvi narození mezi 9.-14. srpnem. Je to na velkou oslavu a úspěch nad úspěchy. Na nic nečekejte a chyťte honem své štěstí za pačesy, než vám uteče!

Panny mohou před prázdninami trošku vyšilovat. Sypou se na ně náročné úkoly, shon a stres. Vydržte, koncem června se to uklidní a po zbytek roku už to bude fajn..

Váhy zvládnou úplně všechno, energie navíc urychlí všechno, co je čeká na povoliční dobu. Bude to jeden z nejlepších měsíců v roce, minimálně do konce druhé dedády.

Štíři  prožívají pasivní období. Někdy je ale lepší klid než diář nabitý od pondělí do neděle, alespoň si užijí krásného jara.

Pro Střelce  bude červen patrně nejnáročnější měsíc v roce. Z aktivit raději uberte, stejně vám všechny nevyjdou.

Kozorozi prožijí červen celkem v poklidu. Je čas nabrat síly, prázdniny pro vás mohou být náročnější!

Vodnáři budou v super kondici. Takhle dobře se nedaří každý týden, tak je nutné toho pořádně využít!

Ryby by měi v červnu trošku  zpomalit. Nemá cenu se hnát do neštěstí, raději si najděte klidné vody a užívejte jaro!

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v květnu 2015

Pro Berany může být květen až příliš klidný... Možná jen kromě 15.5.. Mají však dobré podmínky úspěšně pokračovat v tom, co v dubnu začali.

Býci budou ještě na počátku května v plné polní. Jejich nynější výkon předčí všechny ostatní měsíce roku. Co můžete udělat do poloviny měsíce, to neodkládejte! Zvládnete to za poloviční dobu.

Blíženci nastartují od půlky května jak motorová myš a nikdo už je nedohoní. Jedinci z počátku znamení by však měli být opatrnější nebo je potkají kotrmelce a pády, které jim znepříjemní život.

Raci prožívají další klidný a možná i nudný měsíc. Od 8.5 jim bude život naštěstí zpříjemňovat Venuše, takže si užijí více zábavy a milostných schůzek.

Lvi se posouvají mílovými kroky kupředu. V květnu se to týká nejvíce těch narozených mezi 6.-9. srpnem, kteří mají téměř poslední příležitost chytnout svoje štěstí za pačesy!

Panny budou mít aktivnější první polovinu měsíce. Po 13.5. už na ně začnou vykukuvat drobní rarášci, se kterými je nutné se rychle vypořádat.

Váhy se vzchopí až od poloviny května.  To jim zafouká do plachet silný vítr a mohou vyrazit třeba i na předčasnou dovolenou.

Štíry čeká náročná první polovina května. Po ní se mnohé problémy sami vyřeší a ty ostatní vezme jarní voda..

Střelci prožijí poklidnou první půlku měsíce. Pak se ale karta obrací a o zábavu budou mít postaráno! Na některé věci budou potřebovat více času, ne všechno půjde jako po drátku!

Kozorozi  by neměli otálet, první polovina května pro ně bude výrazně lepší než ta druhá. Začněte věci hned, dokud vám fouká vítr do zádi!

Vodnáři musejí v první půlce měsíce ještě na chvíli zatnout zuby. Ve druhé se již karta otáčí a vše půjde náhle až nezvykle hladce..

Ryby mají v první půlce května oddech. Ve druhé polovině je čeká větší zápřah, na který by si měli našetřit síly.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v dubnu 2015

Berani budou v dubnu prožívat i nadále týdny plné adrenalinu. Jedinci narození uprostřed znamení by však měli v první půlce měsíce vynechat riskantní aktivity, může se jim to dost vymstít …

Býci budou v dubnu nezvykle akční. Od samého počátku měsíce jim energii navíc přidá planeta Mars, která je vyláká do zahrádek i ke sportování.

Blíženci budou po celý duben v dobré formě. Jarní únava snad může padnout pouze na Blížence narozené na samém počátku znamení, ale hravě jí přeperou.

Raci se s prvním jarním měsícem musí trošičku poprat. Určitě to však zvládnou na jedničku nebo jen na jedna minus...

Na Lvy čeká další úžasný měsíc. Zejména ti, kdo se narodili počátkem srpna, budou v mimořádně v dobré kondici. Měli by si však pospíšit, co nestihnou nyní, nestihnou už možná nikdy …

Panny mají nejhorší útlumy v tomto roce za sebou, od počátku měsíce se mohou bez obav pustit do jarního úklidu nebo se vyřádit na zahrádce.

Váhy by měly duben ještě prolenošit. Jarní únavu je lépe zvládat s knihou v ruce nebo mezi přáteli se sklenkou vína či teplého čaje, na velké výkony to zatím rozhodně není!

Také Štírům duben ještě nepřeje. Kdo nechce na prahu teplých týdnů nastydnout nebo chodit s bolením krku, měl by si přidat k zelenině ještě nějaký ten vitamin...

U Střelců bude v dubnu vládnout celkem pohoda. V nejlepší kondici budou jedinci narození počátkem prosince. Střelci narození v listopadu však prožívají další měsíc útlumu, ve kterém by měli opravdu svými silami šetřit, zvláště pokud jsou již starší a nemocní.

U Kozorohů to bude jako u počasí, střídavě oblačno. Akční energie je přece jen trošku vzpruží a koncem měsíce budou mít na to, aby zvládli všechny svoje náročné plány s přehledem.

Pro Vodnáře zima ještě tak úplně neskončila. Fyzické aktivity a sport by měli přizpůsobit své kondici, vesmír jim příliš energie navíc nepřidá.

Ryby budou v dubnu v pohodě, jarní sluníčko je vytahá za uši a pozve k procházkám kolem vody, kde už hnízdí labutě i jiní opeřenci.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v březnu  2015

Ještě než dorazí jaro, bude Slunce dodávat energii všem vodním znamením. Nejvíce samozřejmě Rybám, které potřebují hodně síly, aby se po zimě ohřáli.

 

Po celý měsíc však budou hrát první housle již ohnivá znamení v čele s Berany. Tímto znamením putuje planeta Mars a ten nepřipouští žádné kompromisy! Na počátku měsíce ho bude ještě krotit Venuše, ale v polovině měsíce se s Uranem vytvoří doslova výbušná směs, takže zavčas uhněte! Jedinci narození kolem 4. dubna si užijí hodně překvapivých situací a adrenalinu, neměli by však zbytečně riskovat, aby to nebyl jejich poslední zážitek.

 

Skvěle na tom budou také Lvi, zejména pokud slaví narození kolem 7. srpna. Pak jim měsíc březen může přinést nečekanou výhru nebo doslova životní příležitost, díky které se jejich život může pozvednout o stupínek výš.

 

Váhy, Raky a Kozorohy musíme naopak varovat před jarní únavou. Nepodceňujte také počasí, možná už sem tam svítí pěkně sluníčko, ale kdo není otužilý, neměl by vytahovat ze skříně ještě šortky nebo letní blůzičky, ať nakonec neskončí s mokrým hadrem na čele a pod peřinou.

 

Pro Vodnáře může být březen vyčerpávající, stejně tak jako pro Býky nebo Štíry, kteří se již těší na jaro!

Střelci narození kolem 26. listopadu prožívají delší období útlumu a tak nemá cenu se nikam hnát, protože teď je právě čas zamyslet se odpovědně nad svým životem a chovat se maximálně uvážlivě.

 

Také Panny budou v březnu v útlumu, takže jarní úklid je rozumnější odložit na duben nebo rovnou zavolat na pomoc Hodinovou manželku!

A abychom nezapomněli na Blížence, ti budou celkem v pohodě,  ovšem až na jedince narozené kolem 25. května, kteří by měli trošku zpomalit.

 

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v únoru   2015

V dobré kondici budou v únoru především vzdušná a vodní znamení. Maximální nasazení budou mít především Ryby,  za nimi v závěsu Štíři a Raci. Poslední dekádu se pak k aktivitě přimějí i Berani narození v březnu. 

 

Červencoví Lvi  budou akční až koncem měsíce, ale Lvi narození kolem 10. srpna budou aktivní po celý měsíc. Silný příliv energie jim slibuje nejen dobrou kondici, ale i nové pracovní příležitosti a posun v osobním životě.

V menším množství se štěstí pousměje i na Berany narozené kolem 7. dubna a Střelce narozené kolem 9. prosince.

 

Blíženci, Střelci a zejména Panny by měli posilovat svoji odolnost před bacily, ať nemusí bojovat s  virózou. Ta může i skolit některé slabší Ryby.

 

Kozorozi a Býci  na tom budou v celku neutrálně, stejně tak jako Raci.

Váhy se nemají čeho obávat, ale na druhé straně na stupně vítězů se patrně nedostanou.  Poslední dekáda jim však už příliš nepřeje.

Střelci narození kolem 26. listopadu udělají nejlépe, když se oddají zimnímu spánku a podobně jako medvědi z brlohu vylezou až na jaře.

 

Vyhledávání