Jak se bude dařit jednotlivým znamením v r. 2012

03.02.2013 22:12

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v prosinci 2012

Berani
U Beranů střídavě oblačno. Až do Vánoc je bude pokoušet Mars ze znamení Kozoroha, který si prověří, jak jsou na tom s kondicí i se zdravím. Na druhé straně Slunce ze Střelce jim vyloženě přeje, takže všechny problémy, které se objeví, mají šanci v krátké době celkem úspěšně vyřešit.
Od 10. 12. se jim také zlepší pohybové schopnosti i výmluvnost. Ke štěstí už zbývá jenom Venuše, která od neděle 16. bude kouzlit úsměv na tváři.

Býci
Býci budou až do Vánoc ve velmi dobré kondici, takže předvánoční shon zvládnou levou zadní. Horší to bude s láskou nebo s myšlením, ale člověk přece nemůže mít všechno …
Vánoční svátky si tradičně užijí nejvíce Býci narození v dubnu, čeká je klídek a pohoda, ze které je může vyvézt maximálně viroza, před níž by se měli mít  na pozoru.
Blíženci
Celý měsíc budou více než happy Blíženci narození na přelomu května a června. Kdo má v rodném listě datum kolem 28. 5., užije si také velmi štědrých Vánoc a tak ser může pořádně rozšoupnout. Závěr roku bude patřit jedincům ze samého počátku znamení, kteří budou v dobré fyzické kondici.
Muži muži jmenovaných dat se mohou spolehnout i na svůj neodolatelný šarm a užít si krátké či delší milostné dobrodružství.

Raci
Až do Vánoc platí pro Raky varování ohledně viróz a také drobných nepříjemností, které jim zkomplikují přípravy na Vánoce. V první dekádě se však mohou spolehnout na svůj dobrý úsudek a také štěstí jim bude až do půlky prosince nakloněno. Přesto neuškodí ubrat ze svých nároků a podřídit své plány momentální kondici.

Lvi
Lvi budou mít prosinec v klídku a dobré náladě. Žádné nástrahy ze strany hvězd nehrozí, od druhé dekády se jim dokonce vylepší inteligence a budou i šikovnější. Pro nakupování dárků je pro ně kupodivu výhodnější až období od 15. 12.,  budou z nich mít mnohem větší radost, ať už se ocitnou v roli dárců nebo obdarovaných.
Od vánočních svátků mohou potkat drobné mrzutosti Lvy narozené v červenci, měly by také dbát na prevenci před virózou.
Panny
Předvánoční úklid,  nakupování dárků i pečení cukroví mohou letos Panny doslova přehánět, protože na to budou mít dostatek energie. Není radno se však vyčerpat již před svátky! Brzdit by měly Panny z přelomu srpna a září, protože jejich požadavky na druhé, ale i na sebe budou neúměrné tomu, co je vhodné nebo i možné. Od 21. 12. se Panny přece jen trošku uklidní, protože jim dojde, že mají všechno připravené na 100 % a není už kam utíkat. Vánoce  proto budou tentokrát v pohodě a nejvíc si jich užijí Panny narozené v srpnu.

Váhy
Až do Vánoc budou Váhy v jednom kole a drobné nástrahy osudu jim mohou mírně zkomplikovat život. Pokud dostanou chřipku, měli by se z ní uzdravit poměrně rychle. Poslední dekáda pak bude vyloženě ve znamení útlumu.

Od půlky prosince přeje Vahám  mírně Merkur s Venuší, kteří by jim měly mírně zvednout náladu. Větší příděl energie přinese až po svátcích Mars z Vodnáře těm narozeným v září, ale i tentokrát to bude jen střídavě oblačno. Váhy narozené na přelomu září a října by na tom však měli být dobře po celý měsíc.

Štíři
Štírům přeje štěstí v první půlce prosince, takže dárky by rozhodně neměli nechávat na poslední chvíli! Pak už to bude spíše pasivní období, zázraky se nekonají, ale také žádné svízele. Výjimkou  budou Štíři narození na přelomu října a listopadu, kteří mají po celý prosinec útlum fyzických sil. Předvánoční čas by je proto měl vést k úvahám, co se svým životem dále zamýšlejí a rozhodně by měli zvolnit svůj pracovní režim. Pro starší a nemocné platí dvojnásob, že méně je někdy víc!
Střelci
Většina Střelců slaví v prosinci narozeniny a tak je pro ně tento předvánoční čas nejlepším obdobím v roce. Letos však mohou být ze všeho poněkud unavení, zvláště ti z přelomu listopadu a prosince, hrozí jim větší míra vyčerpání.

Ve druhé polovině měsíce se bude tímto znamením toulat i Merkur s Venuší, díky nimž se setkají s mnoha známými a koncem roku také příbuznými. Dobrá nálada a příjemné povídání tak budou na pořadu dne až do konce roku.
Kozorozi
Až do vánočních svátků putuje znamením Kozoroha Mars, který je nenechá ani chvíli v klidu! Kozorozi tak budou mít letos v prosinci největší shon, nejvíce nakoupených dárků, nejlépe uklizeno, ale pokud si nedají pozor, mohou být také nejvíce ze všech znamení uštvaní.

Vodnáři

Přípravy na Vánoce  budou letos naprosto v poklidu. Vodnáři narození na přelomu ledna a února si  určitě nemohou stěžovat na nepřízeň osudu, protože prakticky všechno, na co sáhnou, se jim podaří. O něco hůře na tom budou narození kolem 28.1., u kterých věci půjdou trošku ztuha.

Ten pravý shon však nastane až po Vánocích, zejména pro Vodnáře narozené na zpočátku znamení, kteří se budou připravovat na své velké finále.
Ryby

Ryby si  příprav na Vánoce nejvíce užijí v první půlce prosince, kdy ze všeho budou mít největší radost. Rybky z přelomu února a března mohou mít trošku megalomanské představy, ať už v tom, co by chtěli stihnout nebo co pod stromečkem najdou. Za dárky také mohou vydat víc než si mohou dovolit, proto by to chtělo více se řídit rozumem než jenom přáním!

 

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v listopadu

Berani
Berani
mají až do půlky měsíce podporu díky planetě Mars, o pár dnů později jim bude přát zase Slunce ze znamení Střelce. Listopadové plískanice proto zvládnou s přehledem a naopak je posílí. Jen v lásce se jim asi příliš dařit nebude, proto by se mohli vědomě krotit a snažit se být ohleduplnější!

Býci
Pro Býky bývá listopad prubířským měsícem, ve kterém mají prokázat, že něco zvládnou. Býci narození v dubnu to budou mít letos o něco těžší,  Saturn ve znamení Štíra jim bude házet pod nohy drobné překážky.  Od půlky měsíce však vstupuje Mars do Kozoroha a tak jim všechno vynahradí! Neměli by však běžet příliš rychle, ať si nenatlučou nos!

Blíženci
Do poloviny listopadu si s Blíženci narozenými po 10.  červnu ještě chvíli pohraje Mars ze znamení Střelce, který jim může pořádně zatopit!
Od 22. listopadu pak Slunce ze znamení Střelce zbrzdí aktivitu Blížencům narozeným koncem května.
Zato Blížence narozené mezi 6. až 1. červnem (v tomto pořadí) po celý měsíc nerozhází nic. Nahrává jim Jupitet a přináší štěstí i  ty nejlepší podmínky.

Raci
Pro Raky bude listopad pohodovým měsícem, kterým jim spíše dodá na  sebedůvěře. Nejvíce to platí pro Raky narozené v červnu a to od nynějška v podstatě po celý následující rok. Výjimkou však bude hned  druhá poloviny  listopadu, kdy jim  Mars ze znamení Kozoroha pořádně zatopí a může vyhrotit jejich dlouhodobé problémy. Tentokrát to  však bude možná už naposled! Neuškodí ani jediná prevence před nachlazením.

Lvi
Pro Lvy je tento podzimní měsíc ve smyslu střídavě oblačno. Do půlky listopadu budou mít energii navíc Lvi narození po 10. srpnu.
Od 22. 11. zase Lvi narození v červenci. Po dalších 10 měsíců budou ale střídavě procházet i omezeními, které prověří, jak jsou na tom s disciplínou,se  zdravím i s dobrou kondicí.

Panny
První polovina měsíce je prubířským kamenem pro Panny narozené po 11.  září. Drobné peripetie  jistě zvládnou s přehledem, snad by si měli dávat pozor jen na nějaké menší prochlazení.
Druhá půlka nebývale přeje Pannám narozeným v srpnu, které by měly hravě zvládnout  všechny přípravy na zimu.

Váhy
Váhy by měly být happy, v podstatě  nejvíce ze všech  hned pro Blížencích. Navíc jim nadržuje  Venuše, která se až do 22. plíží jejich znamením. Pouze  ve druhé půlce měsíce si osud trošku došlápne na Váhy narozené v září nebo počátkem října, kterým se mohou vyhrotit jejich dlouhodobé problémy a to včetně zdravotních.

Štíři
Také Štírům bude v listopadu hej, zvláště ve dnech, kdy budou právě slavit narozeniny. Od 22. listopadu potěší Venuše Štíry narozené v říjnu.
Štíři narození mezi 26.-30.  říjnem však budou téměř po celý měsíc prožívat útlum, který má na vině planeta Saturn. Prát se s ním vážně nemá smysl, vyjděte mu naopak vstříc, vypusťte nedůležité aktivity a tam, kde je třeba, buďte velmi důslední!
Střelci
Až do 17. listopadu prožene Mars  Střelce narozené od 10. prosince. V období narozenin získají zase více klidu a rozvahy Střelci narození v  listopadu.
Střelci narození v první  prosincové dekádě by měli po celý listopad trošku brzdit svoje aktivity, Jupiter z Blíženců jim může vyčerpat energii, ale také  ukrást finance.
Kozorozi
Kozorozi  si budou v první půlce měsíce užívat podzimního poklidu a možná i splínu. Od půlky měsíce načerpají energii a odvahu Kozozori narození v prosinci. Těm se však také mohou zhoršit rodinné, zdravotní i pracovní problémy, které řeší v posledních letech. Tentokrát však mají šanci zabojovat a zvítězit!

Vodnáři
Pro Vodnáře by měl být listopad vyloženě pohodovým. Možná jen první dvě dekády je může přepadnout mírná nostalgie a splín, za kterou bude zodpovědné Slunce ve Štíru. Jinak ovšem pohodička pohoda.
Vodnáři narození na samém počátku znamení by měli přece jenom trošku brzdit, Saturn jim ubere mírně energie.
Ryby
V první půlce listopadu se  bude Rybám střídavě dařit a střídavě budou mít sklon raději zalézt někam ke dnu. Od druhé půlky měsíce se však všechno v dobré obrátí a pro zbytek zimy mají vystaráno!
Jen Ryby narozené kolem 5. března jsou dlouhodobě v pasivitě. Nesnažte se proto trhat rekordy a  nejdřív posuďte svoje skutečné možnosti!

 

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v říjnu

Berani podzim příliš nemilují, Slunce ze znamení Vah je vyloženě nepřeje. Letos to však bude jiné, od 7. října až do 17. listopadu se Mars ve znamení Střelce postará o to, aby se cítili stejně dobře jako na jaře.
Berany z  konce znamení však mohou dny kolem 20. října sejmout, vláště pokud se jedná o starší nebo nemocné jedince.


První dny října a poslední dekádu budou muset  Býci  ještě trošku zabojovat. Po zbytek měsíce je to však klídek a pohoda. To, že se nic nebude dít, je právě to co jim tak vyhovuje! Alespoň se budou moci na co vymlouvat.

Říjen přeje Blížencům jen to  nejlepší, zvláště těm, kdo se narodili kolem 6. června. Ti mohou prožívat doslova své nejlepší období v životě!
Od 7. října, kdy Mars vstupuje do znamení Střelce, postupně prověří dobrou kondici Blíženců od počátku znamení až na konci měsíce  těch, kdo se narodili právě kolem 8.6.  Většina z nich však ustojí tyto drobné nepřízně osudu, protože ten jim to vynahradí na jiných místech.


Počátkem října se mohou Raci  těšit  ještě z trošky  energie navíc, zejména ti narození koncem znamení. Po zbytek října budou muset ukázat, co se v nich skrývá doopravdy, žádná další privilegia je  nečekají.


3. října Venuše nenávratně mizí ze znamení Lva. Radosti a zábavy jim ale dopřála už letos dostatek.
Mars může dělat drobné potíže Lvům z konce znamení ještě do 6. 10. Pak začne naopak přidávat energii Lvům narozeným v červenci v první srpnové dekádě.


3. října vstupuje  Venuše do znamení Panny a zdrží se tam na návštěvě až do 28. Ve vztazích se bude jednat o rozhodné období, kdy budou mít Panny jak šanci navázat nové vztahy, tak vylepšit ty stávající. Nezapomeňte ani na kulturu, tyto budete vše krásné prožívat příjemněji!


Počátek měsíce zmírňuje rozpory, které  zejména u Vah z počátku znamení panovaly koncem září.
Zvláště v období narozenin se mohou všechny Váhy cítit výborně. Nejlépe na tom budou ovšem Váhy narozené kolem 9. října, těm totiž nádržuje i  Jupiter ze  znamení Blíženců a  to po celý měsíc.


První dny října ještě Mars setrvává ve znamení Štíra. Přemluví ke zvýšené aktivitě a popožene všechn narozené na konci znamení.
Od 5. do 28. října bude Štírem putovat Merkur a pomůže dorozumět se i tam, kde se dříve o  problémech jenom mlčelo..
Poslední dekádu, až do Štíra vstoupí i Slunce, zvedne se energie, ale i nálada všem, kteří právě budou slavit narozeniny.

 

Mars vstoupí do znmení Střelce již  7. října. Nejúžasnější chvíle plné dobrodružství budou prožívat ke konci první dekády zvláště Střelci z počátku znamení. Ostatní se dočkají postupně až ke konci října pocítí příliv energie Střelci narození kolem 10. prosince. Kdo je silný a odolný, pomůže mu energie navíc vybojovat nejednu z bitev. Slabé a unavené však může přeprat a položit do peřin, takže se na toto setkání pořádně připravte!

Kozorozi budou v říjnu jenom přežívat. Energie navíc se nekoná, ale trošku radosti do života by jim měla přinést Venuše, která počátkem října vstupuje do znamení Panny a konečně jim bude po dlouhém čase opět nakloněna. Po celý měsíc by se poroto mohli alespoň trošku usmívat.


Vodnáři by měli být v říjnu zcela happy. Pouze počátkem měsíce mohou být ještě v nesnázích Vodnáři z konce znamení, ale to se brzy napraví. Všechny planety  jim budou ukazovat vlídnější tvář,  snad kromě Merkura, ale žít krásně se dá i beze slov.


Počátkem října budou v bitvách vítězit Ryby z konce znamení.
Od 7., kdy vstupuje Mars do znamení Střelce, postupně prověří kondici Ryb narozených v únoru a posléze i v první  březnové dekádě.
Po celý říjen je však k Rybám vlídný Merkur ze znamení Štíra, takže přísloví Mlčeti jako ryba platit určitě nebude!

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v září

Berani budou muset v září prokázat, co v nich vězí a jak si udržují svoji dobrou kondici. Planety jim zrovna nepřejí, tradičně na tom budou nejhůře Berani z konce znamení. Mohou se však radovat, je to již poslední měsíc, po kterém se mohou pozvolna dostávat do své původní formy.

Koncem září prověří Slunce ze znamení Vah Berany z počátku znamení.


Ani Býkům se v září příliš dařit nebude. Drobné problémy v cestě čekají v průběhu měsíce po pořadě Býky narozené od 25. dubna až ke konci září Býky narozené kolem 16. května.

Po většinu měsíce jim však drobné svízele vynahradí Slunce ze znamení Panny, které jim přidá i na sebedůvěře.


Blížencům bude i v září hej! Horoskop budou mít na jedničku! Nejenom dobrou kondici, ale i úspěch a prosperitu jim slibuje Jupiter, který se bude nejvíce usmívat na  Blížence narozené kolem 5. června. Muži tohoto data budou prostě neodolatelní!


Rakům zaří přeje energii, odvahu ale i podnikavost. Před svým okolím ukáží, že dokáží snadno překonávat sami sebe a vybojují vítězně veškeré bitvy, do kterých se odváží pustit.


Lvům fandí  září střídavě oblačno. Mírný příliv energie navíc budou mít jedinci narození kolem 8. srpna. Většinu Lvů však během září potká sem tam jeden či více smolných dnů, které jim naruší jejich plány a poučí je, že se nevyplácí nosit nos příliš vysoko.


V nejlepší kondici budou Panny, které právě slaví narozeniny. Všem pannám však hvězdy v průběhu měsíce spíše přejí, takže se mohou směle pustit do svých plánů, není již nutné je odkládat! Pouze Panny narozené kolem 8. září by neměli přepínat své síly, zvláště pokud už mají nějaké drobné zdravotní problémy.


Vahám narozeným v září přeje konec měsíce, kdy budou slavit narozeniny. Váhy narozené kolem 8. října budou po celý měsíc ve velmi dobré kondici, která jim umožní postavit se konečně na nohy!


Štíři startují do podzimu s plnou polní! Mars v jejich znamení rozbouří stojaté vody a vybudí je k adrenalinovým akcím. Měli bychom spíše varovat jejich okolí, protože jim nebudou stačit. Mnozí mohou začít rýpat do věcí, které by bylo lépe ještě už konečně spát. V milostných záležitostech si povedou ovšem na jedničku.


Pro Střelce bude září ospalé. Je to jeden z útlumových měsíců, ve kterých by si raději měli prodloužit dovolenou. V dalším měsíci se však již probudí z letargie, takže mohou začít se svými plány alespoň teoreticky.


Pro Kozorohy je měsíc září pohodovým měsícem. Sluníčko svítící do pavučin je vyláká na zahrádku a také jejich pracovní či soukromé záležitosti budou pod šťastnými hvězdami. Aktivní odpočinek, vycházky  i sportování půjdou jako po másle.


Pro Vodnáře bude září něco jako aprílové počasí, prostě střídavě oblačno. Nějaký šrám na duši nebo i na těle na nich může zanechat Mars ze znamení  Štíra. Není dobré vytahovat staré křivdy svých přátel, zejména z tohoto znamení, mohli by vám dát pěkně na frak! Vodnáři narození kolem 5. února budou jako v bavlnce a bude se jim dařit všechno, na co sáhnou.


V září budou Ryby váhat:  mají nebo nemají,  černá nebo bílá. Slunce z protilehlého znamení Panny je bude brzdit až do 22. září.  Mars ze Štíra jim naopak dodá akční energie, že se budou mrskat jako štiky. Jeden den proto mohou mít pocit, že mají energie za tři, další je opět zarazí. Aktivní období však bude silnější a delší, takže doufejme, že dosáhnou svého.

 

Jak se bude dařit jednotlivým znamením o prázdninách

V červenci se již naplno bude dařit vzdušným znamením. Kromě Blíženců a na tom budou skvěle i Váhy a energii navíc získají také Vodnáři.
Beranům planety o prázdninách opravdu nic zadarmo nedarují. První dvě dekády je blokuje Slunce se znamení Raka a od 4. července až do 23. srpna jim Mars ze znamení Vah bude klást jednu nástrahu za druhou. Teď se ukáže, jak jsou na tom s kondicí  a ivytrvalostí! Pokud se o počátku roku nebo ještě déle jenom ulývali, teď to bude chtít zatnout pěstí a makat na sobě!
Na počátku července se mohou rodinné i pracovní záležitosti vyhrotit Bernům narozeným na počátku března a dubna.
Od 21. července až do 22. srpna starosti Beranů zmírní Slunce ze znamení Lva a dopřeje jim jistě i důvody, proč se o prázdninách  cítit alespoň sem tam šťastní a veselí.
Po celé prázdniny přeje také Merkur Beranům při cestování, takže kdo se vypraví do světa nebo alespoň k nejbližšímu rybníku, může zažít spoustu zajímavých zážitků a také potkat nové a originální přátele.
Luna prochází znamením Berana od odpoledních hodin 9.  do půlnoci 11. července a 6. až 8. srpna dopoledne. V tyto dny se všem bude skákat  hned o půl metru výš.

Býci budou mít letošní prázdniny v klídku. Možná se mnozí rozhodnou pro méně náročnou variantu, jako je dovolená na chalupě nebo na vlastní zahrádce. Vyhnou se tak alespoň mnoha starostem a ještě ušetří. Při zavařování a rožnění nebude ani vadit, pokud nejsou v  úplně  ideální  kondici  nebo za uplynulý rok dokonce ztloustli.
Bude však dobré vyhnout se cestování a náročnějším programům na konci srpna, kdy začíná být rušno především pro Býky narozené v dubnu!
Klíčovýmy dny o prázdninách budou 12.  až 14. července dopoledne a od odpoledne 8.  do večera 10. srpna, kdy znamením Býka prochází Luna.

Na Blížence čekají letos naprosto výjimečné prázdniny. Dostane se téměř na všechny, ale nejvíce se mohou těšit ti narození mezi 25. květnem a 5. červencem.  Jupiter v Blížencích jim slibuje mimořádná dobrodružství, cizokrajné dovolené, dobrou kondici a tu nejdůležitější ingrediencí navíc a tou je  štěstí …
Téměř po celé prázdniny přidává Blížencům energii také Mars ze znamení Vah, díky němuž může být program jejich prázdninových cest i fyzicky náročný, zvládnou ho bez nejmenších potíží!
Až do 7. srpna putuje Blíženci letos Venuše a přeje seznamování a novým láskám. Dařit se bude nejen společenskému životu a  lehkovážným flirtům, ale z nových známostí se může zcela neplánovaně vyvinout dlouhodobý vztah.
Luna je v Blížencích  od odpoledních hodin 14.  do odpoledne 16.  července a 11. až 13. srpna dopoledne. Tyto dny se mohou dít naprosto mimořádné věci.

Ideální období pro Raky na dovolenou je již červenec, kdy většina z nich slaví narozeniny. Je ale dobré zvážit, s kým a kam pojedou, protože narušené rodinné vztahy se u některých mohou vyhrotit. Zvláště to platí na počátku července a v jeho polovině pro Raky narozené na přelomu června  a července. Pro zachování klidu a pěkných vztahů bude možná lépe jet tentokrát sám anebo s přáteli.
Raci kteří si chtějí užít letní pohody anebo touží navázat nový vztah by se na dovolenou měli vypravit až od 8. srpna, kdy do tohoto znamení vstupuje Venuše. Zvláště počátek srpna přeje vzniku nových romantických lásek, které navíc tentokrát nezůstanou jen u platonického snění, ale mohou se naplnit až po okraj.
Luna zvýrazní to dobré,  ale  rozčeří  i emoce od  17.  do 19. července dopoledne a od odpoledne 13. do 15. srpna.

Lvi se mají proč radovat, letos jim přeje štěstí ze všech stran. Mnoho dobrých zážitků při cestování jim přeje Merkur v dobrých aspektech po oba měsíce. Ať už pojedou autem, vlakem nebo na koloběžce, jízdní řády budou platit na 100 % a pokud nebudou, stejně se dostanou včas ke svému cíli a navíc si přitom užijí  mnoho legrace!
Mnoho Lvů se letos rozhodne pro cestu letadlem a nemusí mít obavy, že by se jim přihodilo něco závažného. Pouze v období od 15. července do 7. srpna, kdy je Merkur retrográdní, některé věci mohou být trošku jinak, než jak se jevily původně, ale to vůbec  nemusí být na škodu.
Důležité dny pro Lvy jsou od  odpoledne 19.  do 21. července a 16. a 17. srpna, kdy tímto znamením prochází Luna. Tam teprv dokáží zazářit!

Panny mohou o prázdninách dávat více přednost odpočinku, ostatně za poslední půlrok toho zažili až až. Pokud se však rozhodnou pro náročnější dovolenou, patrně jim budou stačit síly načerpané v předchozím období. Pany z konce srpna a první zářijové dekády mohou mít sklon o prázdninách utratit více, než je zdrávo. Pokud nemají zaměstnání na 200 % jisté, měli by raději některé výdaje omezit!
Větších problémů se ale přes léto bát nemusejí, pouze Panny z počátku znamení mohou na svých cestách trošku zabloudit.
22. až 23. července a 18. až 19. srpna putuje znamením Panny Luna, takže se mohou cítit opravdu mimořádně.

Váhy se o letošních prázdninách rozhodně nudit nebudou! Mars, který tímto znamením putuje od 4. července až do 24. srpna,  je v klidu nenechá ani chvilinku! Na počátku prázdnin se některé jejich problémy mohou vyhrotit, takže to u mnohých může vypadat, že snad ani na dovolenou neodjedou. Většinou se ale vše v dobré obrátí, Jupiter ve znamení Blíženců přeje štěstí zejména Váhám narozeným v první půlce znamení.
Kdo si troufá, může si o prázdninách užít i adrenalinových sportů. Jisto jistě by se jim však měli vyvarovat Váhy narozené kolem 17. října a všichni ti, které zde mají nějakou důležitou planetou! Také Váhy z počátku znamení by měli být při sportování obezřetné a to  zejména v první půlce července.
Mužům  ve znamení Vah dává léto  ty nejlepší podmínky pro seznámení, ať už se jedná o stálý vztah nebo jen o letní flirt.
24. až 25. července a 20. až 22. srpna dopoledne putuje znamením Vah Luna.  Pamatujte, že tyto dny mohou být v mnohém mimořádné, ale zbytečně v nich neriskujte!
 
Pro Štíry budou prázdniny v klídku, takže pokud touží po adrenalinu, měli by své dovolené odložit až na konec srpna nebo na září. Kdo se však spokojí s průměrem, nemusí se obávat žádných větších zádrhelů, snad jen těch, že jim sem tam ujede nějaký spoj nebo se dopraví na jiné místo, než měli původně v úmyslu.
Kdo si chce užít letních lásek, měl by posečkat až do srpna, Venuše ze znamení Raka pak bude Štírům  nakloněna až do počátku září. Muži Štíři však mají nejlepší šance být v očích ženy neodolatelní od konce srpna do počátku října.
26. až 27. července a 22. odpoledne až 24. srpna dopoledne putuje znamením Štíra Luna.  Emoce schovejte raději pod pokličku a běžte se naložit do vody!

Střelci budou muset díky dovolené sáhnout letos hodně hluboko do prasátka. Většinou však zážitky budou stát za to a užijí si parádně komfortu a luxusu. Nejlepší podmínky pro cestování do dálek budou mít Střelci z první půlky znamení, kteří mohou cestovat i opakovaně.
Střelci patří také ke znamením, kteří si mohou dovolit letos i zariskovat, ať už s neplánovanými odjezdy na poslední chvíli nebo s nějakým typem adrenalinových sportů, které tolik milují. Kdo je  již starší nebo není dlouhodobě v dobré kondici, měl by o prázdninách více odpočívat a nabírat sil. zvláště kardiaci.
1. až 2., 28.  až 29. července a od 24. odpoledne do odpoledních hodin 26. srpna putuje znamením Střelce Luna. Tyto dny  jsou super pro odjezdy i návraty, ale i proto, abyste  zazářili  v plné kráse!

Kozorohy čekají vcelku klidné prázdniny. Červenec pro ně bude spíše pasivní a tak mnozí dají přednost pobytu doma, na vlastní zahrádce nebo někde blízko u vody. Kdo má v plánu o prázdninách jenom pracovat, měl by si udělat sem tam alespoň prodloužený víkend  nebo po večerech vyjít vždy na procházku někam do přírody.
V první půlce července se může leccos zamotat Kozorohům narozeným koncem prosince či počátkem ledna. Dovolené bude proto pro ně lepší odložit až na srpen. Lednový Kozorozi by si zase měli užívat dovolené nejlépe v červenci, protože v srpnu jim může Mars ze znamení Vah občas nabourat i ty nejlepší plány.
Luna putuje znamením Kozoroha 3. a 4. července, od 30. července do 1. srpna dopoledne a ještě  27. a 28. srpna. Tyto dny si zatrhněte v kalendáři, budou důležitější než jiné!

Vodnáři se mají o prázdninách opravdu na co těšit! Mohou to rozjet doslova naplno! Jupiter ze znamení Blíženců přeje především Vodnářům narozeným  do 4. února. Uran ze znamení Berana před nimi otevírá nové šance, takže se jejich život pohne ne o kousek, ale o pořádný kus kupředu! Na takovou vzrušující dovolenou už dlouho čekali a tak by ji neměli promeškat. Rozbijte své pokladničky a vypravte se do světa, čím vzdálenější krajina, tím vás čeká větší překvapení!
Můži v tomto znamení budou prakticky celé prázdniny atraktivní a budou mít velké šance ulovit dámu svého srdce. Ale ani ženy nezůstanou pozadu, Venuše zůstává Blížencích až do počátku srpna ale i po celý rok dává všem Vodnářům šanci potkat své životní štěstí.
Luna putuje tímto znamením 5. a 6. července, od poledne 1.  do odpoledních hodin 3.  a 29.-  30. srpna . Pomůže vám nahodit  ještě  jeden rychlostní stupeň navíc!

Mnoho Ryb se letos na dovolenou možná ani nechystá. V podstatě si oddechnou, že už jsou tu konečně prázdniny a nastává jim  po půl roce  nejrůznějších peripetiích chvíle klidu a pohody. Energie navíc stále ještě nepřichází, letos si budou muset počkat až do konce srpna. Takže bude možná lépe  léto prolenošit nebo přetrpět v zaměstnání, kde se stejně nic moc neděje a těšit se na konec srpna nebo na září, kdy si teprve doopravdy užijí!
Od 8. srpna  Rybám dopřeje Venuše ze znamení Raka romantické zážitky.  Ať už v té době budou u moře nebo jen na nejbližším koupališti, nic to nemění na skutečnosti, že se mohou zamilovat a potkat lásku svého života!
Od 7.  až  do dopoledne 9. července,  od odpoledne 3. do 5. a  ještě 31. srpna putuje znamením Ryb Luna. To bude teprve  ta správná idyla! Hurá na koupaliště!

 

 

Vyhledávání