Jak se bude dařit jednotlivým znamením v roce 2016

04.01.2017 19:38

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v prosinci 2016

Berani se budou po většinu měsíce držet v dobré kondici. Výjimkou jsou pouze ti narození kolem 10. dubna, kteří to teď mají teď trošku obtížnější a to nejen se zdravím

Býci budou zvládat prosinec spíše s vypětím sil. Situace se jim obrátí až těsně před Vánocemi. Do té doby by to chtělo i nějakou prevenci před podzimními virózami, čímž se ovšem nemyslí vylehávání na gauči přesčas!

Blíženci zvládnou poslední měsíc v roce za letu. Úbytek energie však bude citelný, sem tam by to chtělo i odpočívat, ať nepadnete ještě před Vánocemi!

Raci by měli do příprav na Vánoce zaangažovat celou rodinou. Shůry žádná energie nepřijde, je nutné se spoléhat nejen na sebe, ale i na ostatní a trošku ubrat z plánované dokonalosti. Cukroví a stačí opravdu napéct pouze 20 druhů!

Také Lvi budou jako na houpačce. Mars z Vodnáře si trošku posvítí na to, jak jsou odolní Lvi narození po 9. srpnu. Shůry ovšem přijde více plusů než minusů a tak pokud nejsou úplné bačkory, měli by situaci udržet pod kontrolou.

V životech Panen bude tento prosinec klidnější a možná i nudnější? To může být docela výhoda, protože jim zbude čas na různé schůzky. Do posilovny patrně příliš často nezavítají.

Pro Váhy bude tento prosinec opravdu bohatý, a to jak na fyzické tak společenské aktivity. Nejvíce štěstí a zajímavých příležitostí potkají Váhy narozené kolem 12. října, kdy se mohou těšit nejen na bohatého Ježíška ale třeba i na nové zaměstnání nebo partnera? Energie budou mít samozřejmě na rozdávání …

Pokud Štíři přečkají první půlku měsíce, ke zbytku už se nějak dokulí. S posledními listy v kalendáři se bude jejich energie zvedat stejně jako nálada.

Střelcům v prosinci nebude vůbec nic chybět. Energie jim zaručí úspěšnost veškerých akcí. Výjimku ovšem tvoří Střelci narození kolem 10. prosince, kteří jsou v dlouhodobém útlumu.

Kozorozi budou mít v prosinci ze všech znamení nejvíce zařizování a pobíhání. Energie navíc sice přijde až koncem měsíce, ale i když to někdy může trvat déle než plánovali, výsledek by se měl dostavit!

Vodnáři budou v prosinci poskakovat metr nad zemí. Zklidní se až před Vánocemi, aby si užili pohody a přítomnosti svých blízkých.

Ryby se budou v první půlce prosince tvářit, že tu vůbec nejsou. Minimalizovat výdej energie je někdy hodně důležité, aby jí pak bylo dost k vrcholnému výkonu. Od pondělí 19. překvapí naopak všechny horečnatou aktivitou.

 

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v listopadu 2016

Berani mají to nejhorší letošní podzim již za sebou. Do konce roku se bude jejich kondice už jenom zlepšovat.

Býkům jde energie nahoru a dolů. Hvězdy si s nimi pohrají jak na houpačce. Počátkem měsíce se zvedá energie Býkům narozeným ke konci znamení, po zbytek listopadu budou drobné karamboly stát v cestě všem Býkům častěji.

Blíženci se v listopadu dostanou konečně do lepší formy, zvláště od druhé dekády. Nejakčnější budou ti narození v květnu a počátkem června. Blíženci narození kolem 6. června by měli i nadále energií spíše šetřit.

Raci si v listopadu oddechnou a naberou konečně nových sil. Je to však jenom nakrátko, zima Rakům nikdy nesvědčí.

Na Lvy čekají v listopadu drobné i větší zádrhely na jejich jinak slunné cestě. Nejnáročnější to budou mít pánové tvorstva narození v první půlce svého znamení. Kdo je náchylnější k podzimním virózám, měl by vytasit do boje již teď, ať ho bacily nezklátí!

Panny si užijí listopadu v dobré kondici, zejména na počátku měsíce. Pak se jejich dny o něco zklidní. Pohoda a dobrá nálada by jim však měly vydržet i po zbytek měsíce.

Váhy si v listopadu budou i nadále užívat ze všech nejvíc znamení nejvíce! Největší euforie bude tento měsíc čekat na Váhy narozené v první půlce října, které by měly sáhnout po každé příležitosti, která se jí nabídne, nebudou litovat!

Štíři, kteří tento měsíc slaví narozeniny, mohou svůj život úspěšně posunout o jeden level výš. Týká se to nejvíce Štírů narozených kolem 10. listopadu. Od druhé dekády budou drobné potíže růstu potkávat Štíry narozené v říjnu a počátkem listopadu.

Střelce až do 11. listopadu oblažeje Venuše a ve zbytku měsíce jim pomůže Merkur, putující v jejich znamení. Příjemná setkání, ale i nákupy budou vyhledávat mnohem častější než jiná znamení. K dobré kondici jim to bohužel nepomůže, dobré jídlo a posezení u kávy nebo sklenky vína jejich životosprávu může naopak zhoršit.

Kozorozi budou počátkem měsíce ještě značně akční, zejména ti narození od 15. ledna dále. V druhé půlce měsíce budou práci filtrovat spíše rozumem a dají přednost činnosti hlavy před použitím fyzických sil.

Vodnáři ožijí přibližně od 10. listopadu, kdy do jejich znamení vstoupí Mars. Velký šrumec nastane až koncem měsíce, to mají v kapse vítězství doslova na všech frontách!

Pro Ryby bude listopad pohodový, klidný a úspěšný po duševní ale i fyzické stránce Co víc si ještě přát?

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v říjnu 2016

Berani se ocitnou doslova pod energetickou palbou. Kdo je slabší, s tím to může pořádně zamávat!  Teď není čas hrát si na hrdiny,  ale spíše zvolnit krok a a více odpočívat.  Prevence před podzimní virózou by měla být samozřejmostí.

Býkům  naopak  energie přibývá. Všechno jim půjde rychleji a překvapivě budou i sami vyhledávat nové podněty,  do čeho se pustit.

Blížencům  říjen vyloženě přeje!  Po relativně náročném půl roce si mohou konečně oddechnout a začlenit se do víru společenských událostí. Leccos nového a zajímavého jim  přijde do  života samo,  stačí se jen vyloženě nebránit.

Pro Raky bude první podzimní měsíc naopak velmi vyčerpávající.  Jsou také nejvíce ze všech znamení ohrožení podzimními virózami,  proto by si měli již dopředu  proškrtat úkoly  v kalendáři a dopřát si volnější režim.

Lvi  čeká poklidný měsíc.  Fyzické aktivity by neměli odkládat. Tak jak se budou krátit podzimní dny, tak bude ubývat jejich odhodlání  pustit se do práce nebo  věnovat se sportům.

Panny  si prožijí aktivní podzim.  Zvládnou úplně všechno a to ještě levou zadní.  Jen by neměli zapomínat také na odpočinek, nejenom prací je člověk živ!

Váhy  budou v říjnu opravdu happy.  Výjimečné situace a nadbytek energie dosedne především na ty, které se narodili na přelomu září a října.  Všechny Váhy se tento měsíc mohou doslova vznášet.

Štíři   - další klidný měsíc jim pomůže uskutečnit záměry, ať už jsou jakékoliv.  Tvůrčí duch podpořený fyzickou aktivitou urychlí zkrášlování domova.

Střelci  budou v říjnu  odpočívat.   V  útlumu budou tentokráte Střelci narození kolem 5. prosince, kterým se mohou zhoršit i zdravotní problémy.  Naopak jedinci narození v tomto znamení v  listopadu a počátkem prosince  naberou obrátky.

Kozorozi budou v říjnu ze všech znamení  nejvíce akční.  Koncem měsíce však bude přibývat úrazů a nehod a tak by měli  být Kozorozi  narození ve 2. lednové dekádě   při sportu, ale i na silnicích mnohem opatrnější a určitě neriskovat.

Vodnářům začíná pohodový čas. Říjen bude patřit k nejlepším měsícům v celém roce,  ať už hovoříme o jejich  fyzické kondici,  štěstí nebo o nových příležitostech.

Ryby  mohou zůstat  v říjnu v naprostém klidu.  Energie se jim zvedá  a nové problémy by se jim měly zdaleka vyhýbat.  Ty staré teď mohou řešit mnohem snáze a s lepším výsledkem než  v uplynulém školním roce.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v září  2016

Berani budou v září vysmátí, zvláště pokud jsou narozeni ve druhé polovině znamení. Koncem léta mohou ještě snadno dohnat to, co nestihli za prázdniny.

Býky v září tentokráte nic neohrožuje. Mohou se těšit na klidný měsíc a to nejen na zahrádce.

Blíženci  jsou nadále v útlumu až energetickém propadu. Malá dovolená navíc jim neuškodí nebo alespoň prodloužený víkend, ve kterém by si měli udělat více času sami na sebe.

Raci  na tom budou v září zcela neutrálně. Malý přídavek energie navíc asi ani nezaznamenají. Celý měsíc však prožijí v poklidu a možná i s úsměvem.

Lvi   mohou směle pokračovat v letních radovánkách. Výbornou kondici budou mít především ti, kteří se narodili  po 7. srpnu.

Panny slaví v září narozeniny, což se ovšem letos může stát důvodem mnoha nedorozumění a konfliktů. Raději zavčas slevte ze svých požadavků a představ, jak by to mělo vypadat a budete mnohem spokojenější. Panny, které jsou náchylnější k podzimním virózám budou nejohroženější právě během září.

Vahám začíná právě nejen krásný podzim, ale výjimečně pěkný celý školní rok! Během září ho ochutnají převážně Váhy narozené do 27.9, ale časem se zcela jistě dostane i na ostatní! Nyní můžete prakticky cokoliv, takže neotálejte ani minutu!

Štíři  mohou po hektickém létě oddechovat. Až do konce roku u nich bude možná až přílišný klid, který je časem patrně přestane bavit. S energií na tom budou pouze průměrně.

Střelci jsou nyní v jednom ohni. Akčnější v září budou ti narození po 6. prosinci. Energii navíc mohou využít jak pro práci, tak pro sporty. Počátkem září však stále ještě hrozí zvýšené množství úrazů, proto prosím opatrně! Střelci narození kolem 2. prosince mají nadále období útlumu, proto nepřepínejte své síly!

Kozorozi mají před sebou klidný měsíc, ať už pro práci nebo pro sporty. Akčnější však budou až od října, pro tentokrát není třeba žádný spěch …

Vodnáři si užijí konec léta opravdu parádně. Právě s příchodem podzimu u nich začíná vlna  energie, která zlepší jejich fyzickou kondici ale otevře i nové možnosti ve společnosti. V září se to zatím týká většinou jen Vodnářů narozených v lednu, na ty ostatní se dostane zase časem...

Ryby  jsou v září ze všech znamení v největším útlumu. Teď to chce po práci nohy nahoru a o víkendech jenom lenošit nebo si vzít rovnou zbytek dovolené.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v srpnu  2016

Berani na tom budou energeticky tentokrát velmi dobře! Pokud se rozhodnou pro sportovní dovolenou,  nebude mít chybu.

Býky prožijí  další klidný měsíc prázdnin.  Není kam spěchat, svět stejně spěje do záhuby, má cenu vychutnávat každičký den,  ve kterém na nás svítí sluníčko  a můžeme ho prožít mezi blízkými.

Blíženci  by si  v srpnu měli dopřát opravdový oddech.  Klábosení s přáteli bude určitě lepší než  náročné sporty, při kterých jim hrozí úrazy. Jen ta citronáda  by neměla být příliš ledová, ať vás nezačne bolet v krku!

Raci  by měli mít klidný srpen bez velkých energetických nebo emočních výkyvů.  S plány  neotálejte, nyní jste na tom fyzicky lépe než třeba za měsíc!

Lvi   si mohou druhého měsíce prázdnin užívat ve velmi dobré kondici,  která jen tak neskončí.  Ať už budou polehávat u bazénu nebo se vypraví na náročnější túru, v každém případě mohou excelovat!

Panny narozené v srpnu  to budou mít tento měsíc komplikovanější. V lepší kondici budou na počátku a koncem měsíce  a mezitím se jim to sem tam zašmodrchá. Panny narozené koncem  znamení  prožijí naopak super měsíc v extra formě.

Váhy čeká další klidný prázdninový  měsíc.  Na dovolené nebo i v zaměstnání budou spíše pokukovat po aktivnějších jedincích, ke kterým se však mohou přidat!

Štíři  budou v srpnu jenom odpočívat. Běžný program zvládnou v pohodě, výchylky energie tu nebudou do plusu ani do mínusu.

Střelci, zvláště ti  narození v listopadu,  budou během srpna až nechutně aktivní! Pokud jste  se však narodili na přelomu listopadu a prosince,  měli byste raději vynechat veškeré rizikové sportovní aktivity.  Pravděpodobnost úrazu je v srpnu až příliš vysoká. Možná bude lépe nevylízat z postele nebo lehátka u bazénu.

Kozorozi  prožijí klidný srpen,  což je potěší mnohem více než  vidina náročných sportovních výkonů a  hlučných večírků. Nejlépe na tom fyzicky budou Kozorozi z konce znamení,  kteří mohou podávat dlouhodobé dobré výkony.

Vodnáři  budou první dvě srpnové dekády v útlumu.  Pak se jim energie mírně zvedá,  ale teprve s podzimem budou  jejich výkony stále lepší a lepší!

Ryby  jsou i v srpnu opět v propadu.  Dovolenou potřebují více než jiná znamení.  Pokud jen trošku můžete, přehoďte svoje povinnosti také na jiné rodinné příslušníky!

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v červenci  2016

Berani tento červenec možná pomelou z posledního.  Bez vesmírné podpory to možná  nebude na vítězství,  proto má  cenu odjet na dovolenou a tam se pořádně zrelaxovat!

Býky  mohou zůstat i v červenci v naprosté pohodě.   Nejvíce energie a důvodů k optimismu budou mít ti, kteří se narodili kolem 9. května. Naproti tomu Býci narození po 14. květnu  budou mít tento prázdninový měsíc ztrpčený drobnými  nepříjemnostmi.  Srpen  jim to však určitě vynahradí!

Blíženci  mohou letní horka  tentokrát vyčerpávat a to přestože teploměr nebude zdaleka dosahovat tak vysokých hodnot jako v loňském roce.  Zato společenských radovánek si určitě užijí, ale budou muset sáhnout hlouběji do prasátka.

Rakům přeje hlavně první půlka měsíce.  Vyplatí se nepromarnit ani jediný den, protože  to bude vůbec to nejlepší období v celém roce! Více energie by však měli mít Raci  po celý měsíc.

Pro Lvy bude příjemnější druhá půlka července, kdy  rozjedou naplno společenské aktivity.  Lvi narození po 16. srpnu nesnesou ani tolik sluníčka ani drinků co obvykle  a měli by se proto držet trošku zpátky.

Panny  se nadále drží na vrcholu svých sil i možností.  Léto  je pro ně tentokráte málem cestou do ráje.  Zapomeňte na práci a odjeďte na dovolenou už v červenci!  Ani mráček  vám ji nezkalí, o počasí toovšem platit nemusí.

Váhy mohou být v červenci v poklidu a očekávání ještě lepších zítřků.  První polovina července bude pro ně ještě mírrně pasivní, v  té druhé si vše  dozajista  vynahradí.

Štíři budou  v červenci  nejakčnější ze všech znamení. Směle si mohou naplánovat  i náročnější  pracovní program nebo aktivní dovolenou.

Střelci  by měli naopak  i o prázdninách zvolit relax.  Jedinci narození na počátku prosince by v žádném případě neměli ani v létě přeceňovat své síly, ale naopak vyhnout se riskantním sportům a raději trávit volné chvíle s knihou na gauči nebo s limonádou u bazénu.

Kozorozi  snášejí léto obtížně,  ale tento červenec nebude zdaleka tak vyčerpávající jako ten loňský.  Dovolená na čerstvém vzduchu s vycházkami  je nevyčerpá, ale naopak dodá energii.

Vodnáři   my se naopak  toto léto měli věnovat  relaxačním aktivitám.  Teď jim stejně nic neuteče,  vše doženou až na podzim.

Ryby   budou v červenci velmi akční.  Dovolená u vody bude letos to pravé,  ať už se tam vypraví koupat nebo lovit ryby.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v červnu  2016

Berani  budou mít v červnu klídek.  Měsíc dva odpočinku se jim může hodit, než  zase koncem července vyrazí do akce v plné polní!

Býky  čeká v červnu ještě spousta zařizování.  Dubnoví Býci však budou mít již situaci ztíženou,  Mars ze Štíra jim bude házet klacky  do cesty. Jedinou taktikou je vytrvat a nevzdávat se.  Kondice může být sice dočasně o něco horší,  ale o to sladší bude  za pár měsíců vítězství.

Blíženci se budou mít v červnu super.  První polovina měsíce jim  dodá energie a ta druhá  pohyblivost a výřečnost. O něco statičtější  budou jen Blíženci narození  kolem 5. června.  Ti by si také měli také dávat pozor na zbytečné výdaje.

Raci budou letošní červen aktivnější než jiné roky.  Nejvíce energie budou mít Raci  narození po 15. červenci,  kteří by toho měli využít zejména pro pohybové aktivity.  Také odvaha se jim zvýší, což možná potřebují ze všeho nejvíce!

Lvi  mohou v červnu trošku skřípat zuby.  Jejich obvyklé prvenství  jim může  utéct,  protože je předstihnou vodní znamení.

Panny  budou v červnu minimálně na svém průměru.  Pro mnohé však, zejména  pro ty narozené kolem 8. září, může tento měsíc představovat rozhodující období, kdy se jejich život změní k lepšímu. S energií na tom budou na jedničku!

Váhy  si mohou užívat prvního letního měsíce bez omezení. Soutěžení je nezajímá, s energií  na tom budou dobře a společenský život bude u nich  doslova super speciál!

Štíři budou v čevnu  v plné zbroji.  Odvaha ani energie nebude scházet především Štírům narozeným od 15. listopadu dále.  Některým bude možná dokonce lépe se zdaleka vyhnout.

Střelci mají v  červnu nadále pasivní období.  Předčasná dovolená v odpočinkovém duchu  však s nimi může udělat doslova zázraky! Střelci narození kolem 4. prosince  by si odpočinek měli vzít jako hlavní úkol!

Kozorozi  budou mít v červnu z letních měsíců nejvíce energie.  Důležité úkoly proto bude lépe neodkládat na později, horko a sluníčko vás vyčerpá!

Pro Vodnáře bude červen střídavě oblačný. Lépe na tom budou v jeho první půlce.  Vodnáři narození od 12. února  musejí počítat s drobnými zatáčkami na své jinak poklidné cestě.

Ryby  mohou v červnu lapat po vzduchu.  Pro Rybky narozené počátkem března bude tento měsících již vyčerpávající.  Naproti tomu Ryby z konce znamení  naberou druhý dech a prokáží svoji šikovnost!

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v květnu  2016

Berani se v květnu hodí do klídku. Čerpat však mohou ještě energii, kterou získali  v předchozích měsících. O něco akčnější budou Berani z počátku znamení.

Býci budou v květnu na vrcholu svých sil i možností v tomto roce.  Lepší už to nebude, tak nic neodkládejte a pusťte se do práce!

Blíženci se budou jara užívat, zvláště koncem měsíce.  Chce  to ještě rychle načerpat energii, než se některé věci pokazí.

Raci budou v květnu prožívat jarní pohodičku.  Nic výjimečného je sice nečeká, ale alespoň se nemusí obávat změn!

Se Lvy jen tak někdo v květnu nepohne.  Budou se řídit heslem: Kdo nic nedělá,  ani nic nepokazí. O něco akčnější budou jen Lvi narození v červenci.

Pro Panny  bude květen patřit k nejlepším měsícům v tomto roce. Nejlépe ze všech na tom budou stále Panny narozené kolem 6. září,  těm totiž nadržuje sám velký Jupiter!

Váhy se mohou v květnu trošku nudit. Kdo si počká, ten se dočká, a tak koncem měsíce jim menší porce energie pomůže v práci i k pohybu.

Pro Štíry bude letošní květen doslova pasivní.  Nejraději by zůstali zalezlí pod kamenem a tvářili se, že  vůbec  neexistují …  Až ke konci měsíce se to začne trošku měnit.

Akční budou v květnu převážně Střelci narození v listopadu.  Ale i ti mohou koncem měsíce upadnout do letargie. Jedinci narození  kolem 6. prosince by měli povinně šetřit svými silami a nepouštět se do riskantních aktivit.

Kozorozi si květen tentokrát opravdu užijí!  Na zahrádkách, při pracech na domě, ale i ve všech intelektuálních činnostech budou patřit mezi ty nejschopnější.

Vodnáři mohou být v květnu v letargie.  Kde také mají najít zábavu,  když jsou všichni na zahrádkách, chalupách nebo na výletě? Nezbývá, než se z města vypravit na venkov, tam najdou rozptýlení i nové lidi. Vše se u nich pohne až koncem měsíce.

Ryby se nechají strhnout k aktivitě jedině silnými protějšky, kteří je za sebou doslova povlečou. Žádný stres a žádný spěch, nejlépe jim bude stejně u vody, ať už na procházce nebo při rybaření.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v dubnu  2016

Na Berany se bude Slunce v dubnu jenom usmívat. Sem tam to sice bude také nějaký ten kotrmelec, ale na konci s výskokem a možná ještě potleskem. S energií na tom budou nejlépe Berani narození koncem března, ti mají na špičkové výkony.

Býci startují k jaru piánko. Ostatně ani na zahradě jim tak něco neuteče, sázet má cenu až od poloviny dubna. Naplno se oteplí stejně až v květnu! Pak budete teprve na vrcholu blaha, ale i svých fyzických schopností!

U Blíženců střídavě oblačno. První dvě dubnové dekády sice dostanou malou porci energie navíc, dlouhodobým tématem je však útlum a stagnace. Opatrně by měli se zdravím nakládat Blíženci narození na přelomu května a června.

V životech Raků by měl duben nastolit klid a mírnou pohodu. Zejména v poslední  dekádě si mnohem více užijí jara a sluníčka.

Duben výzbrojí Lvy do nepohody. S energií a s úsměvem přečkají všechny peripetie, které jim osud nastraží. Nejlépe na tom budou přitom Lvi narození na přelomu července a srpna.

Klid duší Panen je v ohrožení. Nahoru a rychle zase dolů, úspěchy budou střídat propady, a tak pořád dokolečka. Nejvíce na houpačce budou přitom Panny narozené počátkem září. Přes někdy strašidelně vyhlížející situace se však většina věcí v dobré obrátí.

Pro Váhy bude duben poměrně pasivní. Nemá cenu nikam spěchat, ale naopak si vychutnat každou klidnou chviličku!

Štíři si budou v dubnu užívat klidu možná až tak velkého, že se začnou nudit.  Nic se však nedá uspěchat, všechno přijde v pravý čas..

Střelci budou v dubnu energií doslova sršet. Od těch, kteří se narodili na přelomu listopadu a prosince si raději odstupte kousek dál, jiank z toho může být taky požár!

Kozorozi zůstanou i v dubnu klidní a vyrovnání, což stejně mají nejraději. Na zahrádkách ale i v obchodních záležitostech se nejvíc bude dařit těm, kteří se narodili počátkem ledna.

Také pro Vodnáře bude duben neutrálním měsícem, který jim patrně přinese jen málo překvapení. O něco aktivnější budou v jeho první polovině.

Pro  Ryby bude první jarní měsíc až nepříjemně pasivní. Chce to více odpočinku a jarní rozjímání pod rozkvetlými stromy, pak se i drobné peripetie zvládnou s nadhledem. Ryby narozené koncem února jsou ohroženy jarní virózou. Vyrazte proti ní do boje raději  už nyní preventivně!

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v březnu  2016

V březnu budou mít nejvíce energie vodní a ohnivá znamení. Ty také nejlépe zvládnout příliv dešťů a sněhové nadílky, která se na nás mnohde sesype.

Berani budou startovat pomale, ale celkem jistě. Následující 3 měsíce se budou zejména březnoví Berani pohybovat ve všech tabulkách nahoře.

Býci mohou zatím pokračovat v zimním spánku. Kde nic tu nic. Nejdůležitější je, že je nebude ani nic rušit!

S Blíženci narozenými v květnu to tento měsíc může trošku zamávat. Naštěstí koncem března se jim energie alespoň na chvíli vylepšuje. Kdo je však slabší, chce to nějakou prevenci před virózou. Až do konce května se s vámi hvězdy mazlit nebudou!

Raky čeká poklidný měsíc, první snění a očekávání jara. V lepší kondici budou první dvě dekády, pak si mohou ještě na chvíli hodit šlofíka.

Pro Lvy bude březen prvním měsícem roku, kdy naberou dech. Do léta ještě sice daleko, ale sluneční paprsky je už vytáhnou ven. Při sportu i v práci budou jedni z těch, kdo rozhodně zabodují!

Panny prožívají stále happy období. V březnu to budou především narozené mezi 12. a 7. zářím, a to v tomto pořadí. Těm nemůže nikdo konkurovat, štěstěna jim jednoznačně nadržuje.

Váhy si tentokráte stojí v horším průměru. Naštěstí nemají v povaze, že by jim vadilo, když nebudou první. Březen je pro mě vždy o velkých kompromisech.

Štíři budou vděční za pár chvil odpočinku. Do konce května je to o přípravách a pak zase hrr do života naplno.

Střelci jsou tentokrát na vrcholu žebříčku, a to nejen s energií, ale i s celkovou průbojností. Budete koukat, jak to bude lítat. Záruku na aktivní období dostanou ovšem pouze Střelci narození v listopadu. Těm bude možná lépe jít dokonce z cesty. Střelci s datem kolem 8. prosince by měli hodně a hodně odpočívat!

Kozorozi budou věci řešit v klidu. Není kam spěchat a k úspěchu jim i v březnu napomůže jejich vytrvalost. Plody své práce budou sklízet především ti, kdo se narodili kolem 7. ledna.

U Vodnářů bude po celý březen mírná pohodička. Na velké výkony to není, ale také ne na zahálku!

Ryby jsou od března do května znamení, který je nejvíce ohroženo virózami. Tento měsíc se však budou v posteli povalovat velmi rádi. Mohou jim však utéct četné společenské akce.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v únoru 2016

Berany ponechá únor ještě zcela klidnými. Ta troška energie navíc je zatím neprobere ze zimního spánku, který tak nutně potřebují, aby už od března vystartovali naplno.

Býci to mají stále dosti obtížné. V únoru se to týká nejvíce těch, kdo se narodili od 6. května do konce znamení. Pokud nechcete plánovaně lehnout do peřin, vyvarujte se prochladnutí a používejte vitaminy a homeopatika jako prevenci před virózami.

Blíženci si v únoru budou užívat společenského života naplno. Také z hlediska fyzické výkonnosti to zatím zatím není špatné. Náročnější úkoly je rozhodně lépe udělat již v únoru, než je odkládat na později. Od března totiž sil začne sil  ubývat.

Raci by měly naopak v únoru téměř sršet energií a všechny úkoly zvládat na jedničku. Pro Raky narozené od 7. července je také nejvhodnější čas, udělat něco pro své tělo a fyzickou kondici a zajít třeba do posilovny!

Pro Lvy patří únor pravidelně k nejhorším obdobím roku. Ten letošní určitě nebude výjimkou, spíše naopak! Zalézt do svého brlohu, nahřívat se a popíjet něco teplého bude téměř nezbytností. Nemusí to být však až tak špatný program, když uvážíme, že pelíšek se dá sdílet s někým dalším, případně lze do nějakého většího brlohu, kde mají něco dobrého,  vyrazit s přáteli.

Pro Panny bude tento únor celkem OK. V poslední dekádě však mohou začít ubývat síly i jim. Naštěstí jaro už se blíží …

Také Váhy prožijí únor v ruchu společenského života. Žádné obavy z vyvrknutého kotníku nejsou na místě, pokud samozřejmě jejich osobní horoskop neříká něco jiného. Naopak mají velké šance stát se krály parketu.

Štíři budou ještě po celé únor tak aktivní, jako žádné jiné znamení. Pouštět se s nimi do křížku by bylo zbytečné, proto raději uhněte, ať vás nezašlápnou.

Pro Střelce bude únor posledním měsícem sladkého nicnedělání. Od března se už nezastaví, proto si to parádně užijte! Střelci narození kolem 6. prosince by měli v každém případě zvolnit svůj program, věnovat péči svému zdraví a nepřepínat se.

Kozorozi budou na svém fyzickém průměru a dokonce na rozdíl od jiných znamení mají mnohem menší pravděpodobnost, že je zklátí nějaká viróza. V první půlce měsíce dokonce mnohem častěji vystrčí nos mezi lidi než je u nich obvyklé.

Vodnáři budou silní zvláště kolem svých narozenin. Přesto i pro ně platí varování před nastydnutím a následnou virozou, zejména pro ty, kdo se narodili po 5. únoru.

Ryby budou i v úhoru patřit mezi ta znamení, kterým to bude nejlépe svištět na lyžařských sjezdovkách. Zvláště Ryby narozené po 6. březnu budou v té nejlepší kondici.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v lednu 2016

Berani mohou být v lednu rádi, pokud se zařadí do průměru. Ve druhé půlce měsíce se však jejich energie začne mírně zlepšovat.

Býci patří v lednu k ohroženým druhům. Více se to zatím týká jedinců narozených do 6. května. Noste šálu a vyhýbejte se lidem, kteří prskají bacily!

Blíženci si stojí v lednu neutrálně. Po hektickém konci roku si zaslouží více klidu. Koncem ledna se jim energie začne pomalu zvedat a s ní i množství událostí.

I když Rakům zpravidla toto roční období nepřeje, letos na to budou o poznání lépe. V lednu ožijí Raci z první poloviny znamení a ti ostatní se mají na co těšit.

Lvi budou v lednu velmi nutně potřebovat odpočinek. Koneckonců, zima jim nesvědčí a mrazivé počasí bez sluníčka je může uvrhnout do depresí. Lepší bude nahřívat se na kamnech a popíjet horký čaj.

Panny se mohou spolehnout na podporu doslova ze všech stran. Nejlépe si v lednu stojí ty, které se narodily kolem 15. září, ale i ty ostatní na tom budou na jedničku! Mohou podnikat cokoliv, od zimních sportů až po náročný pracovní program.

Také Váhy si budou v lednu užívat klidu po rušném závěru roku. Troška odpočinku neuškodí, někdy i celé dlouhé hodiny... Na zimní radovánky bude lépe počkat minimálně do února.

Štíři budou v lednu zcela bezkonkurenčně nejakčnější. Hurá do všeho doslova po hlavě. Pro ostatní bude rozumnější se jim naopak vyhnout.

Střelci budou energeticky pod průměrem. Nevadí, dočkají se od března. Leden a únor bude příjemnější strávit zábavou.

Kozorozi šetřit energií nemusejí, jsou minimálně v normálu. horší už to bude s dobrou náladou. Na zimní deprese si naordinujte posezení s přáteli, to zabírá nejlépe!

Vodnáři jsou s energií v mínusu. Lednoví Vodnáři by měli minimálně v první polovině měsíce být opatrnější na svoje zdraví a neprochladnout.

U Ryb bude platit střídavě oblačno. Ryby z počátku znamení nabírají druhý dech a mohou se těšit na zimní radovánky. Ryby z druhé poloviny by měli energií naopak šetřit.

 

 

Vyhledávání