Jak se bude dařit jednotlivým znamením 2013

25.12.2013 21:33

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v prosinci

Zcela bez obav a s plným fyzickým nasazením se mohou  i do náročných akcí pustit  Raci a Ryby narozené na vrcholu první dekády.

Zcela opačně na tom budou Štíři kolem 11. listopadu, ti  by měli naopak dávkovat svou aktivitu po kapkách. Hodně tepla, odpočinku a střídmosti jim pomůže zvládnou i poslední měsíc roku bez ztráty desítky.

Vzdušná znamení chytají druhý dech. Lednoví Vodnáři a květnoví Blíženci zvládnou vánoční přípravy s přehledem. Váhy narozené v září by však měli postupovat opatrně. Ať už na silnicích nebo ve vztazích, riskovat se jim vůbec nevyplatí, i když se budou právě cítit jako králové silnic nebo pány svého harému.

Lvi a Střelci budou až do Vánoc celkem v pohodě, zvláště ti Střelci, kteří právě slaví narozeniny.

Zimní spánek se nejvíce podepíše na Býcích narozených kolem 10. května. Neměli by se mu však ještě podávat, do jara je totiž zatraceně daleko!

První prosincová dekáda podporuje aktivitu Pannám narozeným na samém konci znamení. Vánoční úklid zvládnou na jedničku! Dokonce budou mít tolik energie, že mohou jít vypomáhat k sousedům.

Kozorohy, Berany a Raky narozené v první dekádě  poslední měsíc důkladně prověří. Určitě se jich zeptá, jak trpělivě umí překonávat překážky a zvládat drobné neúspěchy. Kdo příliš pospíchá, může zakopnout nebo ho potrápí nějaká viróza. Vytaste proto s předstihem do zbraně  a za pomocí vitaminů, teplého oblečení, relaxační vany, ale i silného předsevzetí dokažte,  že vás jen tak něco nedostane!

 

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v listopadu

Během listopadu na tom budou skvěle především  zemská znamení, květnoví Býci a lednoví  Kozorozi. Nikdo se ale nemůže rovna zářiovým Pannám které se tentokrát nebudou zdržovat žádnými maličkostmi a použijí úspěšnou a po staletí osvědčenou taktiku: Hrrr na ně!

Na vrcholu blaha  i životního štěstí by měli být  právě Raci narození  kolem 11. července. Tady nemá cenu již dále otálet nebo se dívat zpátky. Cokoliv chcete udělat, udělejte to teď hned a úspěch vás nemine! Troška štěstí se dostane také na Štíry narozené kolem  12. listopadu a na Rybky kolem 12. března. Proti Rakům to však bude slabý odvar.

Štíři uvedeného data by si měli  se vším pospíšit, další měsíc je čeká naopak enegetický propad.  Jejich kolegové s narozeninami   5.-9. listopadu jim pak z vlastních zkušeností poradí, co dělat nebo naopak nedělat, protože jim hvězdy velí odpočinek již nyní. Ze sportů lze nejvíce doporučit lehké procházky a především gaučing, ale pozor, jedině s opěrkou,  aby se po usnutí neskutáleli z gauče na zem.

Berani, Blíženci, Lvi, Váhy, Střelci a Vodnáři si budou muset tento měsíc vystačit s vlastními silami. Ryby z druhé půlky znamení,  červnoví Blíženci a prosincoví Střelci by si měli navíc dávat pozor na prochlazení, viry kolem nich už testují,  jak si během léta stihli vylepšit svou kondici a odolnost.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v říjnu

V dobré kondici budou po celý říjen vodní znamení, především jedinci narození kolem 11. v  měsíci. Na prvním místě povedou samozřejmě Raci, kteří budou podávat mimořádné výsledky aniž by museli sáhnout do rezerv.

V první půlce měsíce budou bodovat také ohnivá znamení, nejvíce Lvi nar. ve druhé srpnové dekádě.

Ve druhé půlce října předají štafetu Pannám a ostatním zemským znamením s narozeninami koncem srpna, prosince a dubna.

Oslabené jedince, zejména zmíněné Lvy a Panny může vyzvat k souboji již lehká podzimní viróza. Proto zburcujte síly k boji a nedejte se!

O něco hůře na tom budou nejen se silami, ale odolností v první půlce měsíce  Vodnáři, Býci a Štíři z konce znamení a od poloviny do konce října Ryby, Blíženci a Střelci z počátku znamení. Ti by měli více odpočívat a přizpůsobit oblečení podzimnímu počasí.

Nejvíce planety potrápí Štíry narozené od 2. do 5. listopadu. Tedy platí jediné, vyhnout se zbytečnému energetickému  výdaji a naplánovat si pohodu a odpočinek.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v září

Nejvíce vitální budou v září Lvi a také Raci, především ti narození mezi 6. a 10. červencem. Dostatek energie si vybojují také Střelci a Berani, něco se dostane i na Ryby a Štíry narozené uprostřed znamení.

Blížence, Panny a Váhy čeká vcelku neutrální období, každopádně se nemusí ničeho zvláštního obávat.  Býci a Štíři budou muset v září trošku zabojovat. Osud jim sem tam hodí do cesty  nějaký klacík a bude se škodolibě koukat,  jak si s ním poradí. Štíři narození na počátku listopadu by to s odpočinkem měli brát opravdu zodpovědně a během první dekády se nepouštět do žádných riskantních kousků.

S málem energie budou muset tento téměř již podzimní měsíc vystačit i Kozorozi a Vodnáři.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v srpnu

V srpnu budou ve skvělé kondici především Raci, kterým se žádné jiné znamení prostě rovnat nemůže. Přímo happy období budou mít Raci narození počátkem července, kteří si to však po strastiplných předchozích létech opravdu zaslouží!

Lvi mají aktivní období především v období  narozenin, které si jistě užijí s velkou parádou.

V dobré a ještě lepší kondici budou v srpnu také Ryby.

Štíři víceméně také, ale někteří z nich, zvláště ti narození koncem října mají po celý měsíc útlum a tak by si měli naplánovat především odpočinek. Překonávání rekordů by se jim totiž mohlo docela šeredně vymstít.

Také Kozorozi  na tom se nebudou nejlépe, měli by výjimečně dát na rady svých blízkých a půlku úkolů ve svém diáře raději seškrtat.

Velké výkony nelze tentokrát očekávat ani od Beranů, Vodnářů  nebo VahBýci,  Blíženci, Panny a Střelci si v srpnu stojí slušně až neutrálně.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v červenci

Červenec přeje v první řadě Rakům! Takovou záplavu energie jen tak nezažijí! Od prvního dne až do konce měsíce je čeká doslova tajfun, který jejich život převrátí naruby. Mrtví obživnou a živí budou skákat nejméně do stropu.

Ryby a Štíři si mohou také výskat. Prázdniny pro ně budou opravdu akční, takže zvládnou i náročnější fyzické výkony. Výjimkou by však měli být Štíři narození   koncem října, kteří potřebují v první řadě odpočívat. Riskoval by neměli ani náhodou.

Vodnáře, Býky, Blížence, Lvy, Panny a Střelce  čeká neutrální období. Prvním prázdninovým měsícem jen tak proplují a vlastně to bude docela fajn.
Berany, Váhy a Kozorohy, zejména ty z první půlky znamení, před čeká poměrně náročné období. Práce, které nejsou nezbytně nutné, bude lépe odložit a hlavně nezapomínat, že prázniny by měly sloužit především  k relaxaci a obnově sil.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v červnu

Nejvíce energie budou mít v červnu vzdušná znamení, v první řadě Blíženci. Takovou sprchu vitality jen tak někdo nezažije! Kdo je však slabší nebo má chronické zdravotní problémy,  může ho taková vlna i položit na lopatky.

Vodnáři a Váhy dostanou energie o něco méně, ale přesto jim  můžeme jenom závidět. Dařit by se jim mělo, na co jen sáhnou a tak červnem doslova proletí.

Střelci, Ryby a Panny budou mít červen opravdu náročný. Možná by bylo lépe vzít si předčasně dovolenou a odpočívat ve stínu se sklenicí oranžády. Pro některé bude vysvobozením už jen moci zůstat doma na gauči, hodit problémy za hlavu a popíjet teplý čaj.

Kozorozi a Štíři z počátku znamení se mohou v červnu cítit unavení a vyčerpání. V tomto případě se nedá poradit nic jiného než v předešlém odstavci - větší míra odpočinku.

Berani, Býci a Lvi budou mít červen v pohodě.
Raci z počátku  znamení  dostanou energii až koncem června, ale bude to stát za to a přitom to nejlepší je teprve čeká!

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v květnu

Nejkrásnější měsíc v roce nám letos daruje opravdu silné a vydatné energie. Kdo je nepromarní ale nasměruje do práce, získá nadprůměrné a hlavně viditelné výsledky. Především práce na zahrádce bude tou nejlepší investicí. Na počátku května je nejvhodnější doba i pro sázení stromů, budou odolné a přečkají doslova věky. Potěší nejen Býky, ale samozřejmě také Panny a Kozorohy, kteří mají k zemi nejsilnější vztah.
V přiměřené formě budou i Ryby a Raci.

Stále skvěle si stojí Blíženci, tentokráte to budou ti narození mezi 8. a 15. červnem. Energii navíc zúročí spíše skrze nejrůznější pobíhání a zařizování a budou také nejčastěji ze všech znamení cestovat. Pokud někomu může na hlavu spadnou zlaté prase, pak se to týká právě jich.

O své zdraví by v květnu měli mnohem více pečovat Štíři, především ti narození na přelomu října a listopadu, které může osud trošku přiskřípnout. Vězte, že vaše problémy nejsou jen akutního rázu, ale chtělo by to udělal i hlubší prověrku skutečných příčin.

Méně energie budou mít v květnu také Lvi a Vodnáři, pro které bude tento měsíc prověrkou, jak umějí zdolávat překážky. Je to však jen dočasný vliv, který se již počátkem června nenávratně rozplyne, chce to jen vydržet a zabojovat.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v dubnu

Duben je našlapaný energií a tak stejně jako jaro, vyrazí prudce aktivita všech, kdo museli dosud pouze vyčkávat. První dvě dekády přejí jednoznačně ohnivým znamením, především Beranůn narozeným v dubnu. Tentokrát není čas na něco čekat, ale pozor, ať při zběsilém úprku neporazí všechny ostatní!

Kozorozi, Raci a Váhy narozené ve druhé půlce znamení by měli naopak do poloviny dubna ještě vyčkávat a pracovat na obnově svých sil, ať je čerstvý jarní vzduch neporazí!

Od půlky měsíce začnou pomale sbírat odvahu zemská a vodní znamení s výjimkou Štírů,  kteří mají útlkum až do konce května.

Blíženci narození v první červnové dekádě budou mít po celý měsíc nejen energie na rozdávání, ale dařit by se jim mělo prakticky všechno, na co jen pomyslí.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v březnu 

V nejlepší kondici budou v březnu vodní znamení a z nich především Ryby, alespoň po první dvě dekády. Pouze Ryby narozené od 12. března by měli být v první dekádě ve větší pohotovosti, aby je čistě náhodou neskolila chřipka!
Od 11. března přechází Mars do znamení Berana a posílí toto znamení.  Silní přežijí a slabí odpadnou, ale nejen vlivem bacilů!  S prvním jarním dnem totiž nastává  možná nejdramatičtější období v roce.
V pohotovosti by však měli být i Váhy, Raci nebo Kozorozi, kteří se narodili koncem měsíce a vynechat riskantní aktivity.
Pro Lvy narozené koncem července nebo Střelce z konce listopadu to však může být snůška šťastných příležitostí a možná i životní výhra!
Stále ve skvělé formě budou po celý březen Blíženci narození koncem května a počátkem června, kteří by si měli se svými záměry pospíšit a chytit svoji příležitost za pačesy dříve než jim uteče.

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v únoru 2013

Nejvíce energie budou mít po celý únor Blíženci narození kolem 27. května, v závěsu za nimi pak Váhy a Vodnáři podobného dne narození v měsíci.

Nejakčnější budou Ryby, které předčí tentokrát i ohnivá znamení. Kdo je však ve špatné kondici a setká se s infekcí, pak by jeho organismus mohl reagovat docela bouřlivě.

Zimní nepohodu dobře zvládnou také Raci narození do 12. července a částečně i Štíři narození do 12. listopadu. Výjimkou jsou ovšem  Štíři narození počátkem listopadu, kteří se naopak mohou potýkat chronickými problémy i větším energetickým propadem. Kromě ochrany před chřipkou pro ně platí více odpočívat a pečovat o své zdraví všemi možnými způsoby! Teplé koupele a teplý čaj pak budou naprostou nezbytností.

Nejvíce v ohrožení budou v únoru Lvi narození ve druhé půlce znamení a Pany narozené do 13. září.  Druhý měsíc roku neprospěje tentokrát ani Střelcům.

 

Jak se bude dařit jednotlivým znamením v lednu 2013

V lednu budou energií sršet především zemská a vzdušná znamení. Nejlépe na tom budou Vodnáři, protože tímto znamením prochází Mars. Jejich záležitosti se tak během ledna pohnou řádný kus cesty kupředu. Díky vlastní aktivitě, ale i šťastným okolnostem na tom budou nejlépe Vodnáři narození v lednu, kteří by měli využít dobrých příležitostí, které mají na dosah.

Na druhém místě jsou tentokrát Blíženci, kteří přes zimní období budou pracovně i společensky aktivní. Nejlepší fyzickou kondici, ale možná i životní příležitosti budou mít tentokrát Blíženci narození koncem května, a to po celý měsíc!

I když na Váhy se také dostane, žádný velký pokrok ani mimořádné šance jim bohužel slíbit nemůžeme.

Kozorozi, kteří budou právě slavit narozeniny, ale i Býci a Panny dostanou také mírnou energii navíc. Pravděpodobněji ji věnují opět na práci, čeká je ale i pohoda v soukromí a pracovních záležitostech.

Ryby, Berani, Raci a Střelci budou mít klidný leden bez větších výkyvů.

Na Lvy, částečně i Býky a Váhy čekají během ledna občasné zádrhely, které je v případě jejich nepozornosti mohou trošku zahnat do úzkých. Měli by také dbát na prevenci před zimní virózou, bylo by hanba podlehnout nějakému bacilu!

 

Vyhledávání