Každá rada je nad zlato

09.08.2012 14:35

Velmi by som Vás chcela poprosiť o radu,pretože každá rada je nad zlato.Sama sa o astrologiu zaujimam už nejaku dobu a chcela by som vedeiť nazor odborníka... Mám za sebou dosť problemove vzťahy,vždy končiace dosť zlým spôsobom pričom sa snažim davať čo najviac lasky.,... koniec ma vždy strašne zasiahne a velmi dlho sa s tým vyrovnávam,Chcela by som sa spýtať v čom je problem? je to vo hviezdach? Je problem vo mne?

POtrebovala by som poradiť pokial je problem vo mne ako predisť sklamaniam?( Nieje to napriklad karmické zaťaženie z minulých životov? Chcela by som sa opýtať na mojho bývaleho priatela ktorý sa so mnou rozišiel pred par mesiacmi(cca3) mali sme krasny vzťah a doteraz sa s tým nemožem vyrovnať,velmi ma to boli a ja mam pocit že to nikdy neprestane... (či je možne že sa dáme ešte niekedy v budúcnosti dokopy,pretože ja stale citim že je to možné,neviem čim to je možno to je len odraz túžby môjho podvedomia.... :


Slečno Moniko,přičinu Vašich zklamání vidím v tom, že berete život (Slunce v konjunkci s Merkurem v Kozorohu) i lásku velmi vážně (Luna a Venuše ve Štíru). Jste hluboký člověk, silný introvert, který vše prožívá opravdově a naplno, povrchnost si neumí ani představit.

Váš bývalý přítel (a obávám se, že hodně mladých současných mužů) je však dosti jiný. Má hned 5 planet ve znamení Střelce, chce si života si především užívat! Může hovořit i velmi vážně (Merkur v konjunkci se Saturnem), je také introverrt a navíc jemný citový člověk (Luna v Rybách, Slunce v konjunkci s Neptunem). Nicméně lásku spojuje s volností a tolerancí, s prvek neusálé zábavy a překvapení, třebaže "rozumově" může uvažovat jinak. Navíc je velmi mladý, je pro něj těžké vázat se v tomto věku. Možná že časem vyzraje a založí domov a rodinu, ale nikdy z něj nebude vyloženě rodinný typ, který kterému stačí večery u televize a jediná žena. Zachovat celoživotní věrnost by pro něj bylo mnohem těžší, než zdolat Mont Everest, věřím, že to druhé byzvládl docela snadno, viďte?

Zamyslete se, opravdu by jste chtěla žít po boku takového muže? Až by pominula zamilovanost a okouzlení, obávám se, že by jste byla nešťastná, žárlila by jste, podezírala ho, někdy bohužel i oprávněně - a trápila by se. Zahrnovala jste ho mořem lásky, ale možná se chtěl vznášet jenom nad hladinou, protože cítil, že v moři by se mohl utopit.

Tento vztah a -a patrně i ty jiné předtím - jsou však přesto pro Vás jakýmsi darem. Mají Vám ukázat, že Váš způsob prožívání není jediným možným. Že k životu je možné přistupovat i lehčím způsobem, poznávat více lidí, nevázat je pevně k sobě, jen se obhohatit na chvilku jejich přítomností. Svůj život žije každý především sám za sebe. Neočekávejte tolik od druhých, věnujte se také více sama sobě. Naučte se také více otevírat a hovořit otevřeněji o svých představách o vztahu, protože druzí mají jiné představy a Ty Vaše prostě neuhodnou.

Trápení brzo pomine. Bránu k novým vztahům máte pootevřenou. Již na počátku února máte krásné období a během několika let Vás čekají velké změny, včetně kvalitního partnerství, stěhování a časem i vlastní dům. Máte se na co těšit. A do té doby - zkuste jen lehce užívat života a dávejte lásku kolem sebe bez podmínek, ale nezahrnujte jí pouze jedíného člověka. Pak jí budete dostávat zpátky tolik, kolik sama vydáváte.

Vyhledávání