Kdy budu mít miminko?

04.02.2014 17:45

Dobrý den, zajímalo by mě kdy budu mít miminko. S přítelem se snažíme přes dva roky a stále nic. Už jsem podstoupila dvě umělé oplodnění a v únoru jdu na další.. Už nevím jak dál. Moc děkuji za odpověď.

Paní L., v dnešní době velkého chemického znečištění životního prostředí, včetně vody a potravin jen opravdu málokterý pár natolik plodný, aby se mu podařilo zplodit dítě ihned na přání. 2 roky z tohoto pohledu opravdu nejsou mnoho.

Pokud tělo není právě ve velmi dobré formě, není schopno přijmout plod a dát nový život. Poslední asi 3 až 4 roky to nebylo vhodné ani pro vás. Příroda poskytuje možnost rozmnožování jen u silných a zdravých jedinců, aby i vzniklý potomci byli odolní.

Netajím se svými názory na to, že umělé oplodnění není vhodnou metodou, jak přivést na svět děti, protože ty jsou pak zatíženy násilným způsobem svého vzniku a nesou geny pro destruktivní onemocnění.

Pokud chcete mít zdravé dítě, které bude mít jednou šťastný život a bude také dobře sladěno s rodiči, pak je lépe rozmnožování ponechat na přírodě.

Vaše schopnost zplodit dítě by měla v tomto a následujícím roce růst, takže vaše šance se zvýší.

Partner, i když je jinak ztráví a jako potencionální otec naopak velmi vhodný, nemá také stoprocentně kvalitní sperma a rozhodně mu neuškodí podpora bylinkami nebo homeopatii či jinou metodou, která u něj zvýší hladinu testosteronu a sperma zlepší a zrychlí.

Vyhledávání