Láska a vztahy 2013

25.12.2013 21:37

Láska a vztahy v měsíci prosinci

V prosinci bude vládnout vyváženost mezi zábavou a povinnostmi, které musíme zvládnout.
V první  polovině měsíce bude ve vzduchu ještě větší touha po sblížení a nově navázané vztahy mohou být často i  perspektivní. Ke konci měsíce se však leccos zadrhne a tak bude mnohem lépe odložit nové schůzky na klidnějším týdny.
Nejoptimističtěji by měli být v prosinci naladění Raci narození kolem 10. července. Štěstí se na ně usmívá, a tak mají důvody k radosti nejenom v lásce.
V první dekádě budou bodovat také muži narození ke konci znamení Panny.
Po zbytek měsíce budou v očích žen (a dokonce i některých mužů) neodolatelní  především muži ve znamení Váh, kteří budou kolem kroužit  jak na tanečním parketu. Otázkou však je, nakolik to budou myslet vážně …
Z žen mají v prosinci největší šanci navázat novou známost  ženy ve znamení Kozoroha, které si své protějšky jistě dobře prověří.

 

Láska a vztahy v měsíci listopadu

První listopadová dekáda bude mnohem více o práci než o zábavě. Mnoho lidí bude smutných, že na ně partner(ka) nemá pro samou práci stále čas. Někteří z nich se pak mohou (celkem oprávněně) v další dekádě pídit, zda za tím nevězí  ještě něco jiného a případně dělat svému protějšku opravdu podařené žárlivé scény.

Další část lidí však vezme situaci do vlastních rukou a bude si zábavu hledat jinde, i kdyby se mělo jednat jen o krátký úlet na jednu noc. Listopad se tak stane měsícem, ve kterém nejvíce jedinců  poruší slib věrnosti, případně zatouží okusit nepoznané a vyzkoušet si někde hodně odvázaný živočišný sex nebo i něco tvrdšího, nejlépe u profesionálů. Pokud si tedy někdo v listopadu dělá naděje na romantickou lásku, měl by si hodně protřít oči a zůstat pořádně nohana na zemi.

I zbytek měsíce bude ve smyslu intenzivnějšího sbližování mezi odlišným, často i stejným pohlavím a bouřlivého erotického jiskření, které však leckomu  značně vyprázdní peněženku.

Láska a vztahy v měsíci říjnu

Vztahy v první půlce října budou jak pohled z očí do očí dvou lidí míjejících se v projíždějícím rychlíku. Vyvolají  jen marné touhy a dopředu o nich bude jasné, že  ten jediný možný pozdrav zní " Na neshledanou".  Šanci mají pouze jednorázové úlety, o kterých nikdo neočekává víc než vybočení z dlouhodobého stereotypu. Nové vztahy mají perspektivu  jedině pokud si oba partneři uvědomí, že karty jsou rozdány pouze pro občasné nezávazné schůzky.

První polovina měsíce patrně přinese i  rekordy v počtu nově podaných žádostí o rozvod a samozřejmě i rozchodů a kufrů postavených za dveřmi.

Druhá dekáda je již mnohem více o schopnosti se nadchnout a nabídnout  někomu svoje srdce doslova na tácku. Pánové však budou  častěji klamat a slibovat nemožné, i když od počátku každý tuší, že jejich slova spláchne první déšť. .. Nesmělé typy budou kroužit kolem jak had fascinovaný fakírovou flétnou, který dlouze váhá, zda zaútočit nebo se raději odplazit.

Od poloviny října budou mít vztahy přece jen větší šanci na úspěch, zejména pokud ho záloží na vzájemné empatii, ohleduplnosti a přitom respektování pravidel, které si vzájemně určí.

Nejatraktivnější budou v říjnu tentokráte ženy ve znamení Střelce. Svádět je budou opět Raci, kteří  to myslí zcela vážně. Do flirtů se nejčastěji pustí Lvi z konce a Panny z počátku znamení. Ostatní mají  jen velmi malé šance.

Láska a vztahy v měsíci září

Počátkem září budou vznikat vztahy spíše z rozumu. Mají však kupodivu mnohem větší šanci na úspěch, než kdyby na počátku stálo pouhé okouzlení. Klíčovým dnem pro lásku je 8. září, kdy bude zejména v nočních hodinách hlavním tématem svádění a také romantika. Někteří mohou být po kouzelné noci druhý den  zklamaní, zejména pokud se jim protějšek již neozve...

Po celé září budou neodvolatelní především muži ve znamení Lva a také Raci narození kolem 8. Z žen se v první dekádě budou nejvíc líbit Váhy a po zbytek měsíce budou nejsvůdnější Štířice.

Ke konci druhé dekády může hodně párů řešit dilema zda zůstat spolu. Klady však většinou převáží nad záporným rozhodnutím.

Vztahy navázané ve třetí zářijové dekádě budou vypadat velmi slibně, ale mohou skončit již během podzimních plískanic anebo do roka.

Láska a vztahy v měsíci srpnu

Počátek srpna přeje vzniku nových lásek s dlouhodobou perspektivou, takže co na tom, že budou tak trošku z rozumu a nevyhnou se někdy i náročným dramatickým scénám v soukromí domova? Nikdo prostě není dokonalý. … ani v lásce ne. U někoho jen nenápadně přeroste v lásku dlouhodobé přátelství..

Chcete-li se opravdu bavit, vyrazte do společnosti 5.-7., bude veselo! Pokud víc sázíte na něžnost a romantiku, zakroužkujte do kalendáře 9. - 10. srpna.

Ve druhé dekádě bloudí Venuše osaměle ke konci znamení Panny. Mnozí tak budou chvíli váhat než se pro nějaký vztah rozhodnou. Ale i když už se odhodlají, nemusí to být ve správnou chvíli a se správnou osobou.

Poslední dekádu Venuše v náročných aspektech slibuje spíš jen nezávazné vztahy a krátké úlety, ze kterých může leckterým milencům, ale i jejich bývalým či stálým partnerům bolet hlava i srdce...

Láska a vztahy v měsíci červenci

Červenec přeje lásce i zábavě. Okurková sezóna se zatím nekoná. Naopak bude značně společensky rušno. Počátek měsíce přeje rodinným sešlostem a velkolepým oslavám, na kterých se mnoho lidí zamiluje na první pohled. Atraktivní budou především ženy ve znamení Lva a to až do 22.7. Uhánět je budou v první dekádě ještě muži ve znamení Blíženců  a po celý měsíc především Raci,  kteří jsou od července připraveni potkat svoji osudovou ženu a prásknout do toho se vším všudy.  Proto dámy neváhejte!
Klíčovým termínem  pro  schůzky večer 10. července. Ale pozor, pánové, cení se úroveň, takže pouze v lepší restauraci.  11.  neprohloupíte, ani když dámu svého srdce pozvete na letní představení.
Nový vztah navázaný v druhé půlce měsíce zůstane často z zpočátku, někdy i  navždy nenaplněný, stejně jak Venuše, která bude osaměle bloudit večerní oblohou.  Mnohdy tak zůstane jen  u nesmělých pohledů a tajných přání. Ale i romantické a platonické lásky mohou  někdy  přínosné, zvláště když si pak máte na dálku s kým povídat a o čem snít.
Na samém konci měsíce naberou vztahy opět na intenzitě a  přejdou rychle od slov k činům a  milostným hrám.  Nově vzniklé lásky se tak mohou těšit na dynamický vztah nabitý událostmi, ale i dramatickými výbuchy stejně silnými jak letní bouřky.

Láska a vztahy v měsíci červnu

Počátek června přeje velkým romantickým láskám. Tentokrát to bude stát opravdu za to!
Háčkovat se budou především ženy ve znamení Raka, kterým se zakrátko život převrátí naruby a  vztah jim přinese patrně všechno, co si lze jenom přát.
Ženám narozeným na počátku Štíra sice láska přeje, ale možná skončí dřív, než se  jaro setká s podzimem.
Ryby z počátku znamení budou svůj vztah prožívat doslova  jako pod mlžným oparem nebo na velkém flámu. Střízlivění bude stejně zdlouhavé a náročné. Jak to dopadne se uvidí a až do roka a do dne.
Z mužů budou nejatraktivnější tentokráte Blíženci. V červnu mají poslední šanci ulovit  dámu svého srdce,  která si je připoutá natolik, že to nebude opět jen lehká avantýra.  V závěsu za nimi budou nejatraktivnější Vodnáři, kteří berou věci nalehko, ale  když se daří, tak se daří..
Muži Váhy budou sice okouzlující, ale většina z nich si bude chtít do budoucna ponechat svou pracně získanou svobodu...

Vztahy navázané v půlce června mohou mít rychlý rozjezd, ale stejně rychlý konec. Do roka se ukáže, zda to nebyl je sexuální úlet nebo zda jeden z páru nesetrvává ve vztahu pouze ze zištných důvodů... V půlce června se také hodně lidí bude rozcházet nebo si podá žádost o rozvod..

V poslední dekádě se láska snoubí s rozumem, takže jsou zde velké šance potkat někoho, kde vás vezme nejen za srdce, ale časem vám nabídne i ruku k společnému soužití a založení rodiny.

Láska a vztahy v měsíci květnu

Kdy jindy by se mělo dařit lásce, když ne v máji? Pod kvetoucími stromy a na louce plné pampelišek je tak snadné ztratit hlavu a zapomenout na vše ostatní... Nejvíce si to vychutnají Býci, kteří mají po celý měsíc ty nejlepší šance získat dámu svého srdce. Zabít draka, vybojovat si princeznou a odvést  ji na svůj  hrad. Jisté šance mají i ostatní zemská znamení, ale pokud jde o konkurenci, na Býky zdaleka nedosáhnou..

Od druhé květnové dekády se bude motat hlava opojením ještě Blížencům, pro které to však bude jako obvykle jen chvilkové poblouznění na pár schůzek nebo večerů …

Koncem měsíce bude bojovat Rozum a Cit především u všech vzdušných znamení. Kdo nakonec zvítězí je nasnadě. Obě strany to však bude stát i značnou částku peněz. Ženy tentokráte vynaloží hodně prostředků pro to, aby líbily a muži budou ochotni sáhnout hluboko do peněženky, aby dokázali, že si to mohou dovolit a jak jim na nich záleží …

Láska a vztahy v měsíci dubnu

I když má jaro letos trošku zpoždění, ve vztazích to bude přesně naopak! První polovina dubna totiž cloumá vášněmi nejvíce v celém roce. Lidé tak budou podléhat svým touhám a pudům podobně jako kočky na střechách. A to  bez ohledu na riziko, že spadnou ze střechy na všechny čtyři nebo takovou maličkost, že si právě tuhle Kočičku nebo Kocourka hýčká už doma někdo jiný a může jim za to natrhnout kožich nebo ucho...
Lásky vzniklé na počátku měsíce tak nemusí mít příliš dlouhou perspektivu, ale pokud jde jen o to něco prožít a užít si, pak budou stát rozhodně za to!
Štěstí v nich bude nejvíce přát samozřejmě Beranům, ale i Lvům a Střelcům. Troška smetany se dostane i na Blížence, zvláště pokud se narodili počátkem června.

Ve druhé půlce měsíce se budou již navazovat perspektivnější vztahy, ve kterých půjde především ženám o jistotou. Nejvíce to bude slušet dádám zrozeným v Býku, ale upoutat dokáží i Panny nebo Kozorožky. 
V poslední dekádě zábodují muži v zemských znameních. Nejvíce překvapí svou akčností Býci, kteří  zavětří a rozběhnou  se takovou rychlostí, že je nezastaví žádný plot ani  ohlávka.

Láska a vztahy v měsíci březnu

Počátkem března se Ryby narozené na počátku znamení, ale také někteří Raci nebo Štíři mohou těšit na velké romantické lásky s velkým L!  Vzdálenost ani jiné překážky nevadí, tentokrát to půjde dokonce i po internetu.
Až do konce druhé březnové dekády budou atraktivní především Ryby a po zbytek měsíce ženy ve znamení Berana.
Seznamovat se budou v první dekádě především s muži ve znamení Ryb, Raka a Štíra,  od druhé dekády dostanou kromě nich šanci také muži v ohni.  Po celý měsíc budou žádaní i muži Blíženci.
Čas je nakloněn lásce, zábavě i vzniku nových vztahů po celý březen mnohem více než jindy.  Vášnivých vzplanutí a lásek na první pohled se můžeme dočkat na konci měsíce. Šanci však dostane patrně jen ten, kdo má Slunce, Venuši  nebo Mars na počátku Berana. Čím rychleji nový vztah vznikne, tím rychleji také vyhoří,  takže na životní lásku nespoléhejte! Půjde především o krátkodobé úlety a nevěry, kterým ovšem nelze odolat.

Láska a vztahy v měsíci únoru

Počátek února láká lidi k družnosti a posezení někde u skleničky. Bohatší společenský život pak bude příležitostí pro navázání nových přátelských vztahů, které mohou leckde nenápadně přerůst i v ty partnerské. Ne každý však bude na samém počátku seznámení předkládat o sobě jen pravdivá fakta a na internetových seznamkách se můžete dokonce vsadit, že z toho budou minimálně 80 % samé lži. V podobném duchu pokračuje celý únor.

Na jeho samém konci bude platit o to víc, že kdo si počká, ten se dočká. Ty nejromantičtější lásky v celém roce můžete navázat totiž právě až tam.

Po celý únor budou nejatraktivnější ženy ve znamení Vodnáře, na druhém místě za nimi pak budou následovat Blíženkyně a Váhy.

Nejlépe se v únoru budou seznamovat muži ve znamení Ryb a stále Blíženci narození koncem května. Určité šance budou mít i Raci a Štíři.

Láska a vztahy v měsíci  lednu 2013

První lednovou dekádu si největší zábavu užijí ještě Střelci, ale po zbytek měsíce bude už Venuše nahrávat jedině Kozorohům. Určitě nemáme důvody jim to závidět, protože ani za pomocí svých nejsvůdnějších zbraní se jí patrně nepodaří je zcela odehnat od práce..

Energie navíc i větší schopnost radovat se však nahrává také ostatním zemským znamením, tedy Býkům a Pannám, a to především po první dvě dekády.

V polovině ledna se nám utvoří velmi silné erotické konstelace, které mnohé zaženou do spárů osudové lásky, ze které prostě není úniku. Nevypadá to však tak úplně na partnerský vztah, mnoho lidí bude hledat spíš zapomnění v krátkodobých leč o to silnějších avantýrách, pro které budou schopní udělat cokoliv.

Zbytek měsíce už je o něco příznivější pro navazování dlouhodobějších vztahů.

V lednu se budou nejvíce seznamovat ženy Kozorožky s muži Vodnáři a Blíženci.

 

 

Vyhledávání