Láska a vztahy 2014

03.02.2015 21:43

Láska a vztahy v měsíci prosinci 2014

O co víc bude v prosinci klesat rtuť teploměru,  o to víc budou lidská srdce vřelejší a otevřenější lásce!  A to nejen ve vztazích.  Potřeba vidět se s blízkými, posedět a  podělit se o své radosti a očekávání budou nebývale silná téměř po celý advent. Teprve až poslední dny před Vánocemi  začnou lidé více podléhat předvánočnímu shonu a stresu.  V tomto předvánočním čase tak spousta lidí může najít zcela nenadále svého osudového partnera, se kterým prožije zbytek života nebo alespoň pár týdnů, měsíců či let. Nejlépe na tom budou ohnivá znamení, především Střelec, kterým až do 10. prosince putuje planeta Venuše.

Ve druhé dekádě půjde spíše jen o nezávazný, i když hodně intenzivní sex. Ve stávajích vztazích může být trošku dusno a láska se vytrácet …Ale kdo přečká výčitky a žárlivé scény, dočká se sladkého usmiřování, které bude stát za to! 22. 12 se vykašlete na předvánoční uklízení, pečení cukroví a udělejte si partnerský večer jen a jenom pro sebe!

Zbytek měsíce bude ve znamení návštěv a setkávání. Mnohé vztahy mohou vypadat zpočátku jenom přátelsky a mnozí do nich vstoupí spíše z rozumu. Časem se to však může ukázat jako výhodné spojení, zvláště pokud chcete v životě jistotu a  sázíte na solidnost.

Po celý měsíc mají největší šanci  získat novou lásku ohnivá znamení, ze Lvů  se to týká především těch narozených kolem 15. srpna.  Zabodují však i Vodnáři.  Háčkovat se budou především ženy ve znamení Střelce a v poslední dekádě i ve znamení Kozoroha.

Láska a vztahy v měsíci listopadu

Počátek listopadu je pro  lásku jako stvořený. Slunce s Venuší je v příznivém aspektu s Marsem, což je pro nové a přitom snad i perspektivní známosti více než slíbné …Vášnivé románky ani připomínat nemusíme, těm znamení Štíra přeje každý podzim. Tentokrát to však může být ještě víc intenzivní a napínavé …

V polovině měsíce vám lásky přidělají spíš jen vrásky … Tento čas se hodně párů rozejde nebo o tom bude alespoň uvažovat.

V poslední dekádě se hodně lidí zaháčkuje do nedostupného partnera  nebo partnery, slibně vypadající vztah také může dělit dálka. Jak to ustojí, je jen ve hvězdách, i když upřímně řečeno, ty teď našeptávají, že do roka a do dne se většina těchto nových vztahů rozpadne…

Háčkovat se budou samozřejmě především Štíři a to ženy i muži. Koncem měsíce pak budou mít největší šance také ženy ve znamení Střelce.

Z  mužů budou po celý listopad atraktivní také Kozorozi a to ze všech nejvíce! Své polínko v ohni budou mít stále i muži ve znamení Lva.

Láska a vztahy v měsíci říjnu

Celý měsíc putuje Venuše znamením Vah v blízkosti Slunce a tak přeje navazování nových vztahů i zábavě a setkávání mnohem více než jindy. Velmi často se však bude jednat o delší či krátké úlety, spíše za účely tělesného sblížení. Mnoho vztahů tak skončí již po několika týdnech či měsících, protože představy partnerů o pokračování budou velmi odlišné. S postupem měsíce se prodlouží i délka trvání těchto vztahů a v poslední dekádě se přidá nutná dávka romantiky, empatie a zamilovanosti. Vztahy navázané koncem měsíce tak mají velké šance přečkat společně i nejrůznější životní úskalí a v dobrém i zlém spolu zestárnou a zemřít.

Po celý měsíc budou nejatraktivnější ženy ve znamení Vah, poslední dny v říjnu se k nim přidají i Štírky.

Dobývat je budou především muži ve znamení Střelce a Lva, koncem měsíce pak budou nejatraktivnější Kozorozi.

Láska a vztahy v měsíci září

Počátek září není ani tak o zábavě, jako spíš o zádumčivosti. Lidé budou spíše krčit obočí nad svými problémy a mnozí se zamýšlet, zda jejich vztah má vůbec smysl, přibude proto i větší počet rozchodů. Druhá dekáda dá mnoha vztahům novou šanci. Nové, ale i znova oživené vztahy mají šanci fungovat nadále pouze za předpokladu, že občas přivřete oči a nebudete srovnávat svého partnera či partnerku z vašim nedostižným idolem nebo klamným obrazem, který před námi předvádějí masmédia.

Druhá půlka měsíce bude již více ve znamení blízkosti, radosti a láskyplného souznění, které obstojí i ve všední realitě a před každodenními úkoly. Optimismus, dobrá vůle a schopnost dělat kompromisy zaručí, že nově navázané vztahy mohou být perspektivní a vydržet po dlouhé roky.

 

V září budou nejatraktivnější ženy ve znamení Panny, které budou dobývat v první půlce září muži ve znamení Štíra a v druhé půlce ve znamení Střelce. Po celý měsíc budou nejžádanější muži ve znamení Lva.

Láska a vztahy v měsíci srpnu

Srpen bude letos ve znamení velkolepé zábavy a radovánek, ale i docela ostrých střetů. Bojovná nálada visí ve vzduchu až do konce měsíce a tak se lidé budou dohadovat často i o naprostých maličkostech až do krve. Letní večery s posezením budou nejzábavnější o víkendu 23.-24.srpna, to byste určitě neměli zůstávat doma!Vracet se však pozdě domů sami, není ten nejlepší nápad, protože koncem měsíce vzroste i počet násilných činů, včetně přepadení a znásilnění.

V srpnu budou nejvíc bodovat muži – Štíří, kteří však nemusí být při námluvách příliš taktní a ohleduplní.

Hned za nimi budou v závěsu ohnivá znamení, především Lvy, kteří však upoutají ženy více velkorysými gesty a nebudou váhat sáhnout hlouběji do své peněženky.

Do půlky srpna to bude slušet především Račicím.

Větší atraktivitou zaujmou ve druhé půlce měsíce Lvice, které budou mít srdce na dlani a mohou pustit uzdu svým nejodvážnějším představám. U mnohých totiž zastaví právě ten jejich vysněný Princ, jen možná nepřicválá na bílém koni, ale spíš v posledním modelu mercedesu. Než zavřou oči a řeknou své ano, měli by se zeptat i na jejich datum narození. Princové i princátka narozená v listopadu pro ně totiž určitě nejsou tou pravou volbou pro šťastný konec pohádky…

Láska a vztahy v měsíci červenci

Venuše v Blížencích přeje společenským setkáním. Nejpozději od druhé dekády se přidá i větší touha po sblížení a podpoří tak prázdninové lásky. Některé z nich mohou přežít i čas dovolených a pokračovat,  i když nám dá už léto sbohem. Většinou však jejich život bude ohraničený, stejně jako život jepičí a jen výjimečně půjde o každodenní soužití.

Romantika naplno pak zavládne ke konci července, kdy Venuše v Raku bude v harmonickém úhlu s Neptunem. Užít si romantiky však lze i pouhým pohledem na krajinu, hladinu moře nebo nad knihou, pokud nám čas na dovolenou stále nevychází.

Nejkrásnější a nejžádanější budou v červenci ženy ve znamení Blíženců a ke konci měsíce i ve znamení Raka. Největší šanci u nich budou mít pánové ve znamení Raka a především Vah. Ke konci července získají větší jiskru i Lvi a také Štíři.

Láska a vztahy v měsíci červnu

Počátkem června přeje Venuše v Býku láskám pevným jako trám.  Tentokrát to bude i se zákuskem, kávou, zmrzlinou a velkou porcí šlehačky navrch!  Žádné instantní šizení, nic pro kostnaté modelky, ale poctivá porce blízkosti i smyslných doteků na voňavé louce nebo v prachových peřinách.

Od 10. přinese láska mnohým i hořkou pilulku v podobě zklamání, dočasného chladu nebo rozchodu. Ale nic není tak horké, jak se zdá a tak to půjde mnohde ještě napravit. 

Po 20. červnu bude Venuše bloudit tak trochu opuštěná ze znamení Býka do znamení Blíženců  a mnozí lidé budou v lásce spíše tápat či utápět se v planých nadějích.  

Po celý měsíc budou nejodvážnější stále muži ve znamení Vah, k nimž se směle přidají i Blíženci  Ale samozřejmě, že pod vlivem Jupitera budou zajímaví  také Raci. Svádět budou především ženy ve znamení Býka nebo i  ostatních zemských znamení.

Láska a vztahy v měsíci květnu

Májový čas náleží láskám, které ale ne vždy vydrží až do příštího jara. Počátkem letošního května  však vzniknou pevné vztahy s perspektivou doživotních svazků.  Čas od času sice v jejich domácnostech přijdou bouřky, to se však týká všech vztahů navázaných letos od půlky dubna až do konce června.

V polovině měsíce budou největší sklony k úletům. Zejména starší zkušení muži budou vyhledávat mladé partnerky a kdekdo bude mít své srdce na dlani. Zanedlouho ji ale  zcela určitě zas stáhne. Pro mnohé však může tento čas představovat i velmi hořkou pilulku po prozrazení  partnerovy nevěry, takže záletníci,  dávejte si pozor! Co oko nevidí, to srdce nebolí a neřeší to ani rozvodový právník...

Koncem měsíce i nesmělí muži překonají své zábrany a vyrazí do milostného boje. Vznikat budou kratší, ale i dlouhodobější známosti s jistou perspektivou. Po celý měsíc budou nejatraktivnější muži ve znamení Vah, po 20. květnu se k nim přidají Blíženci. Muži - Raci to s novými známostmi budou myslet  velmi vážně.

Seznamovat se budou především s ženami ve znamení Ryb, Berana a Býka.  Zadejte se prosím!

Láska a vztahy v měsíci dubnu

V dubnu se bude nejvíc dařit romantické lásce. Na počátku měsíce jsou stále ještě silné erotické konstelaci, které však brzo odezní. Stabilita vztahů brzy  vezme za své, ty nově navázané budou často jenom úlety a mnohé starší, které už předtím skřípaly,  se nečekaně rozpadnou. Šňatky v dubnu tak mají už od počátku nakročeno k četným změnám, které budou partnery při soužití provázet nebo dokonce k rozvodu.

Přes formální neúspěšnost vztahu však velmi často jeden z partnerů zůstane zamilovaný a bude toužit po návratu s tím, že tomu druhému odpustí drobné i větší prohřešky a často i nevěry.

V poslední dekádě se situace zlepší směrem k větší stabilitě i lepším společným majetkovým poměrům.

Láska a vztahy v měsíci březnu

V březnu se konečně vymaníme ze zákulisních hrátek a lidé k sobě budou upřímnější... tedy většinou …  Společenská sezóna vrcholí a tak určitě neuškodí, když si půjdete zatancovat nebo alespoň zajděte do divadla či na koncert.  Ty neúžasnější poslechové zážitky budete mít 28. 3.  Mezi nejlepší dny pro zábavu bude patřit hned pondělí 10. a pak úterý 27.3. 

Koncem měsíce také stoupá erotické napětí, na polích uvidíte běhat zajíce, v parcích uslyšíte námluvy ptactva a  nocí se bude rozléhat mrouskání koček. Co hodláte podniknout vy jen jenom na vás, ale ve vzduchu už bude cítit Jaro, které tentokrát přijde už 20. března odpoledne, tak to určitě nepromeškejte!

Březen přeje novým známostem především u vodních a vzdušných znamení. Nejúspěšnější v lovu budou muži narození v poslední dekádě Vah, kteří si vyhlédnou ženy - Vodnářky. Velké šance mají stále Raci obou pohlaví narození počátkem července, kteří by měly pokukovat převážně po Rybách.

Láska a vztahy v měsíci únoru

V první půlce února se patrně moc bavit nebudete. Z mnoha akcí sejde a naopak, partner vás může natlačit někam, kde se vám příliš líbit nebude. Pokud vás ovšem někam vůbec pustí … Ve vzduchu totiž visí žárlivé scény a především podezřívavost. Nové vztahy mohou mít přídech hororu, nebo ve stylu sado-maso, tak raději zůstaňte u televize …

Lehká společenská konverzace a posezení mezi přáteli však bude příjemné po celý měsíc. Raději se však vyhněte ožehavým tématům. Na alkohol byste si měli dávat pozor kolem 23., to se i s malou sklenkou lehce dopracujete k povznesené náladě.

Druhá půlka února bude velmi dynamická a lidsky příjemná. Spolehnout se můžete na empatii i dobrou náladu.

Atraktivní pro navazování nových vztahů budou v únoru stále ještě nejvíce ženy ve znamení Kozoroha, bez šance nebudou ani Vodnářky a Ryby.

Svůj šarm budou předvádět nejvíce muži ve znamení Vah, Vodnářů, koncem měsíce i Ryb a po celý měsíc samozřejmě Raci, kteří mohou hledat i životní partnerku.

Láska a vztahy v měsíci lednu 2014

V lednu nás čeká erotické dusno. Přestože začíná sezóna zimních plesů, lidé budou v zábavě relativně obezřetní. O něco zajímavější to bude v půlce měsíce, kdy se zamilované páry mohou procházet v záplavě sněhových vloček. Nové vztahy navázané v lednu však mají ale relativně malou šanci na úspěch, i když si to převážně ženy budou přát.

Na počátku měsíce můžeme očkávat více rozchodů nebo pokusů o ně a po celý leden napětí a hádky, případně i žárlivé scény.
Klíčovým dnem, kdy můžete snadno podlehnout neřesti je 28. 1. Pouštět tento večer partnera či partnerku do společnosti samotné nebo s jejich přáteli bude opravdu pošetilé. I když parohy některým lidem opravdu sluší a mohou být tím posledním, co ještě postrádají.
Z žen budou nejžádanější zemská znamení, především Kozorozi. Podléhat budou svodům Vah, Vodnářů a Blíženců, ale šanci na stálejší vztah mají jedině s Raky.

Vyhledávání