Láska a vztahy 2015

06.01.2016 23:54

Láska a zábava v  prosinci 2015

Počátkem prosince začnou být lidská srdce naladěna přece jen optimističtěji, než tomu bylo v listopadu a s blížícími se Vánocemi zatouží po hlubším souzní s druhými a romantice. V polovině měsíce tak budou vznikat vztahy založené na větší důvěře i porozumění, společných názorech, víře v život, odpovědnost za vlastní činy i ve společnou budoucnost. Nic na tom nezmění ani občasné otřesy, kterými tyto vztahy budou později procházet a riziko,že jeden z páru, s větší pravděpodobností samozřejmě muž, bude pěkný cholerik! O občasné žárlivosti ani nemluvě..

S postupem měsíc se jen prohloubí síla lásky, která bude tyto lidi pojit a to i přes případné úskalí, kterými život společně povede.

Háčkovat se v měsíci prosinci budou především muži ve znamení Vah a částečně i Panny, namlouvat si pak budou především ženy ve znamení Štíra.

Láska a zábava v  listopadu 2015

Počátek listopadu rozehrává hru smyslů a vášní. Koneckonců vrcholí znamení Štíra a s ním i období podzimního namlouvání. Na rozdíl od jiných let však po listopadu nekončí ale bude pokračovat ještě daleko přes Nový rok.

Užít si naplno zábavy i erotického jiskření můžete hned v sobotu 7. listopadu. Kdo má nohy a ruce, měl by vyrazit do společnosti nebo si alespoň domluvit milostnou schůzku.

Největší šance získat nového partnera mají v první polovině měsíce muži ve znamení Panny a Štíra, ve druhé pak i Střelce. Dobývat budou počátkem měsíce především srdce Pannen a později Vah.

V poslední dekádě vášně značně ochladnou, stejně jako počasí a hodně zejména nových vztahů se ocitne na rozcestí..

Láska a zábava v říjnu 2015

Kdy jindy si chcete udělat čas na lásku, když ne právě na podzim? S krátícími se dny a ubývající teplotou v každém z nás vyvstane potřeba schoulit se k někomu blízkému. Slunce ve znamení Vah je přímo určeno k houfování, ale také ke svádění a měření sil si s případným soky.

Pokud nemůžete odletět do teplých krajin s vlaštovkami, naložte se večer na gauč se sklenicí vína a mezi teplými polštářky šeptejte někomu do ouška jakou nostalgii ve vás probouzí padající listí a proč svůj bezpečný úkryt můžete najít jedině v jeho náručí.

 

Největší šanci najít svého ideálního partnera mají v říjnu muži i ženy ve znamení Panny. Něco málo zůstane i na Lvy, Váhy, Kozorohy a Býky.

Klíčovým dnem pro seznamování je pátek 9. října, proto neváhejte a vyrazte do společnosti. Bude to opravdu velkorysé a velkolepé! Narazíte na partnery, kteří jsou výkonní, pracovití, úspěšní, bohatí a přitom mají duši a citlivou průzračnou jako lesní studánka.

Láska a zábava v září  2015

Venuše putuje znamením Lva až do první říjnové dekády a bude oblažovat srdce především ohnivých znamení. Těšit se ovšem mohou všichni ostatní, protože její vřelost posílená ještě konjunkcí s Marsem nenechá nikoho na dlouho chladným.

V první polovině září se tak můžeme těšit na teplé mezilidské vztahy a silné erotické jiskření. Vznikne také mnoho lásek s velkým L, které se budou vyznačovat silnou vzájemnou přitažlivostí. I po zbytek měsíce je však šance potkat svou životní lásku nebo si alespoň užít zajímavé dobrodružství hodně nad průměrem!

Háčkovat se budou především muži ve znamení Lva a Panny, dobývat pak budou nejvíce srdce Lvic a dalších žen v ohnivých znameních.

Kdo nechce zůstat sám, měl být do společnosti vyrazit ve čtvrtek 10. září, kdy bude každý ještě traktivnější a zářivější, díky Luně v tomto znamení. Na jedinečnou podívanou na nebi si však musíte přivstat, Měsíc vykoukne nad obor již ráno po 3. hodině a po 6. hodině se ztratí v záři vycházejícího Slunce. Pro schůzky nebo přátelská posezení je ovšem nejvhodnější čas již před 18. večer.

Láska a zábava v srpnu  2015

Počátek srpna je nakloněný všem radostem života. O zábavu se postará konjunkce Venuše s Jupiterem, která nás bude těšit po celou dekádu. Na obloze je uvidíte hned po Slunce západu, což bude už po 8. hodině večer. Na setkání s přáteli nebo na schůzku proto neotálejte a vypravte se už v podvečer, ať si toho krásného užijete co nejdéle!

Ve druhé dekádě bude našim srdcích vládnout konjunkce Venuše se Sluncem a tak z radostí nevyjdete. Návštěvy společenských i kulturních akcí budou velkolepé, stejně jako svatby. Nové lásky budou překvapivě rychlé a mohu překonat všechny nástrahy osudu.

Poslední dekáda přeje vášním a vztahům mileneckým. Možná si v budoucnu tak úplně nebudete rozumět a patrně ani nebudete spolu. Přesto vás to při každém setkání může přitahovat stejně silně, jako můru svit pouliční lampy, která ji sežehne..

V srpnu se budou háčkovat nejvíce ohnivá znamení a z nich budou samozřejmě nejneodolatelnější Lvi i Lvice. Na počátku měsíce mají šanci i muži - Raci, koncem srpna pak Panny.

Láska a zábava v červenci  2015

Venuše putuje po celý měsíc v těsné konjunci s Jupiterem ve znamení Lva. Velkolepější podívanou jen tak neuvidíte, ani na Nebi, ani na Zemi! Krátce po západu Slunce si nezapomeňte vyjít na procházku nebo ještě lépe do hvězdárny  pozorovat noční oblohu nad západním obzorem. Nejsnáze je najdete 18. a 19. 7, kdy přes ně bude přecházet Luna.

Celý červenec tak budou mít lidé srdce otevřená dokořán, usmívat se a budou připraveni  se bavit a těšit z všeho, co život přináší. Obchodníci zajásají, protože útrata nejen za zábavu, ale i různé dárky a přepychové zboží o dost stoupne. 

Kdo chce navázat nový vztah nebo si jen tak užít flirtování, měl by vyrazit na večírek, do letního divadla nebo si vyjít s přáteli. Zájemců bude jako much, nestačí je ani odhánět! Nejatraktivnější budou v červenci muži ve znamení Raka a Lva. Teprve v závěsu za nimi to  budou Ryby a Štíři. Všichni budou obletovat především ženy - Lvice, i když sem tam se dostane i na Račice a Panny...  Panny pak mají šanci, aby jejich známost přečkala i léto a přerostla v něco trvalejšího.

Láska a zábava v červnu 2015

V červnu si užijeme zábavy na plné pecky. Venuše si s námi opravdu vyhraje.  První dny bude ještě kroužit ve znamení Raka, v dobrém aspektu na Saturn však dává základ k láskám jako trám.  První krůčky nových vztahů budou ještě nesmělé,  o to více však v nich bude panovat porozumění a něha.

Od 6.6. se podobně jako počasí bude ohřívat naše srdce až do stadia nažhavéné doběla.  Klíčovými pro lásku i zábavu budou  pátek 19. a sobota 20. června,  kdybyste určitě neměli zůstat sedět doma, protože se pobavíte  možná nejlépe v celém roce!

Až do konce měsíce však bude pokračovat  velkolepá záplava velkolepých citů a pocitů vřelosti.  Pánové otevřou peněženky dokořán, aby se předvedli a získali ženu svého srdce, která určitě nepatří mezi venkovské husičky.  Ženy vezmou obchody útokem, protože podvědomě tuší,  že co si koupí nyní,  bude hodno róby francouzské královny, i kdyby to bylo jen poslední tričko z výprodeje.

Háčkovat si budou v červnu  především muži ve znamení Blíženců, ke konci měsíce Raka,  po celý měsíc budou nejžádanější také Lvi a muži s Marsem v tomto hrdinském znamení.

Vybírat si budou ženy ve znamení Raka a především atraktivní Lvice.

Láska a zábava v květnu 2015

Počátkem měsíce bloudí Venuše osaměle znamením Blíženců. Mnohá setkání budou náhodná a pokud se s někým budete dobře bavit, možná už ho nikdy znova nepotkáte..

V polovině měsíce budou na pořadu romantické lásky.  Schopnost vidět toho druhého jen z té lepší stránky mnohým vydrží dost dlouho.. a některým zas jen do první hádky.

Nové vztahy vzniklé v poslední dekádě budou spíš jen krátkodobé úlety. V tomto období lze také čekat větší množství rozchodů, žárlivých scén i nevěr..

Háčkovat se budu počátkem měsíce ještě Býci, po celý měsíc pak Blíženci a Lvi. Lovit budou krasavice ve znamení Blíženců a především Raka..

Láska a zábava v dubnu 2015

Počátek dubna přeje láskám s velkým L. Háčkovat se budou především bohatší muži s krásnými a smyslnými dívkami, které se chtějí míti dobře.. Mnoho   vztahů však zůstane na volné bázi, koneckonců, většina  pánů už doma minimálně jeden protějšek  má …

V druhé půlce dubna můžete více vsadit na jistotu, alespoň na nějakou dobu. Čím se poznáte později, tím větší šanci máte, že to mezi vámi i pár let vydrží.

Komu jde pouze o vážný vztah, měl by své jarní touhy zatím umravnit a poddat se jim až koncem měsíce. Na přelomu dubna a května dá silné Slunce v pevné pozici základ všemu, co přečká dlouhá léta a odolá nástrahám.

V dubnu se nejvíc háčkovat budou muži ve znamení Berana a také Býka. Velkou šanci mají však nadále Lvi.

Nejatraktivnější pak budou ženy ve znamení Býka a také Blížence, které využijí i rafinovaných metod svodů.

 

Počátkem dubna se budou bavit jen ti otrlí, večírky a setkání okoření značná dávka adrenalinu.

V půlce dubna je ve vzduchu nespokojenost. Představy o tom, co je krásné a jak by měl vztah vypadat, se může střetnout s realitou .. a je tu zklamání …

Zbytek dubna přeje již větší zábavě, různým přátelským setkáním a společenským událostem, byť se mohou konat někde na zápraží, na procházkách v parku nebo i v pouličních kavárnách …

Láska a vztahy v březnu 2015

Počátkem měsíce se ještě budete motat jako ve snách, ale již s každým dalším dnem bude ve vzduchu cítit víc a více blížící se jaro. Přesto že rtuť teploměru bude první březnovou dekádu klesat ještě v některých místech pod bod mrazu, patří toto období k těm nejžhavějším v roce, alespoň co se týče lásky. Propadat jí budou kočky na střechách, revoltující mládež, ale i děti v kočárku a senioři v pensionech Šťastné stáří. Odolat prostě nikdo nemá šanci.

Krásné a intenzivní věci však nikdy netrvají dlouho a tak nikoho nepřekvapí, že do několika dnů, týdnů či maximálně měsíců dojde u většiny nových párů k vystřízlivění nebo i hledání nového protějšku.

Koncem března již budou vznikat stabilnější, ale i klidnější svazky založené na celkovém porozumění, přátelství a také sladění představ o budoucnosti.

Nejatraktivnější v březnu budou Berani. Šanci však mají i muži v jiných ohnivých znameních, především ve Lvu. Také muži – Ryby, kteří ukáží svůj jemný šarm a kouzlo.

Také nejvíce ulovených žen bude narozeno v ohni. Od půlky března budou atraktivní i klidné a smyslné ženy ve znamení Býka.

Láska a vztahy v únoru 2015

Největší romantika nemusí být nutně spojena jen s jarem nebo letní dovolenou. Pro mnohé přichází právě nyní, za zimních procházek pod hvězdným nebem na stříbřitě jiskřivém sněhovém koberci. Venuše již na počátku února přechází přes Neptun a mnohým přinese totální milostné poblouznění po blízkém ale často i po vzdáleném a zatím nedostupném objektu milostné touhy.

Celý následující měsíc pak bude erotické jiskření svádět nové protějšky k sobě, aby se oťukali a zjistili, zda k sobě přistoupit blíž. Mnoho nových vztahů, které v průběhu února vznikne, může mít před sebou i slibnou budoucnost a především by mezi partnery měla panovat stálá přitažlivost dokonce i v případě, že se snad časem rozejdou.

Nejatraktivnější budou v únoru ženy ve znamení Ryb, ke konci měsíce jejich žezlo převezmou Beranky. Svádět je budou především Vodnáři, Ryby a Lvy, pro které se může jednat doslova o životní záležitost!

Vyhledávání