Láska a vztahy v r. 2016

04.01.2017 19:39

Láska a zábava v  prosinci 2016

Počátkem prosince povolí napětí z konce listopadu, a tak mnohé vztahy, které se ocitly v krizi, si to mezi sebou vyřeší smířlivější cestou.

Na velkou zábavu to ovšem zatím nevypadá, lidé budou spíše dávat přednost práci, aby všechno stihli ještě před Vánocemi. Teprve kolem 20. prosince bude situace družnější a atmosféra uvolněnější. Čím blíže k Novému roku, tím to bude zajímavější, protože lidi to bude více lákat k sobě a hvězdy je v tom jenom podpoří.

V prosinci budou mít největší šanci u žen muži ve znamení Vah, Vodnáře a Ryb. Nejatraktivnější se jim budou zdát ženy narozené v Kozorohu a ve Vodnáři.

Láska a zábava v  listopadu 2016

Na počátku měsíce se střídá smutek s radostí a euforie z nových vztahu se zklamáním, které zažijí nejvíce Střelci a Ryby.

Ještě před vrcholem první dekády jsou tu velké šance navázat novou známost zejména u věkově značně odlišných partnerů. Další průběh těchto vztahů však může být překvapivě úspěšný, ale jen pokud společně přečkají první rok, který pro ně bude prubířským kamenem.

Zato kolem 20. listopadu to bude doslova horor. Žárlivost bude střídat beznaděj a pocit bezmoci a tak se hodně párů rozhodne společný život ukončit, doufejme, že nikoliv tragicky! Nově navázané vztahy budou spíše krátkodobého a velmi účelového založení... Tedy sex, zisk, chladná vypočítavost...

V listopadu budou nejžádanější ženy ve znamení Střelce a Kozoroha. Dobývat je budou muži ve znamení Vah, Kozoroha a Vodnáře. Podle individuálního horoskopu však mají šanci i další, proto se ve svých milostných plánech nenechte odradit!

Láska a zábava v  říjnu 2016

Počátkem října si užijeme romantiky. Venuše ve Štíru v trigonu s Neptunem  slibuje hluboké cty, které vyvrcholí  již  3. - 4.10.  Ti, kdo se drží při zemi a nehledají nový vztah,  budou nasávat vůni babího léta a  pohlazení slunečních paprsků. 

Velkolepé show ovšem skončí již v polovině měsíce.  Lásku vystřídá nenávist a  ve vztazích, kde to již delší dobu neklape, se situace může vyhrotit. Kromě domácího násilí můžeme ve druhé půlce října očekávat i rekordní počet žádostí o rozvod.

V říjnu se budou háčkovat  především ženy ve znamení Štíra  později i Střelce. Obě znamení  mají  ale dost vysoké požadavky!  Zajímat je budou především dobře situovaní muži ve znamení Vah a primitivnější typy narození ve znamení Kozoroha.

Láska a zábava v  září 2016

Počátkem září budou vztahy prostě havárka. To už se spíš domluvíte s Ufonem než se svým partnerem. Možná jste si jenom nevšimli, že vás partner už dávno podvádí, protože chce vzít roha a tím nemyslím jenom nevěry. Tak bude tento čas kolem novoluní a zatmění poznamenán mnoha nedorozuměními, ale i dramatickými rozchody.

Naproti tomu mnoho lidí se ve stejné chvíli bude domlouvat poměrně snadno, takže je tu stále šance, že pokud dáte na rozum, krizi můžete zažehnat.

Bavit se budou tentokráte lidi všech věkových kategorií, ovšem dobrá vůle k tomu sejít se  nemusí stačit. Mnoha lidem do toho něco vleze, spíše nepříjemného, mějte pro to pochopení, když okolnosti nebudou příznivé a setkání budete muset odložit.

Ani čas v polovině září nebude vztahy pro vztahy jen samý med. Tentokráte bez ohledu na to, že se věci jeví zvenku velmi příznivě, může se hodně lidí trápit a jejich láska pomine. Všímejte si proto dobře, co váš partner či partnerka opravdu potřebují, bez ohledu na to, jak se sami cítíte!

Druhá polovina září bude poznamenána častějšími nevěrami. Z krátkého úletu se však časem může vyklubat velká romance.

Milostným touhám budou v září podléhat především ženy ve znamení Panny, Vah a Štíra.

Svádět je budou nejvíce muži ve znamení Střelce, Vah a ke konci měsíce i Kozoroha.

Láska a zábava v  srpnu 2016

Nejlepší zábavu  letos v srpnu  zažijete  na jeho počátku a pak až na samém konci.  Návštěvy kulturních akcí a večírků proto určitě neodkládejte! Počátkem měsíce bude totiž všechno mnohem velkolepější a zábavnější,  Zvláště kolem novu 2. - 4.8.  To máte také ty nejlepší šance pustit do svého života nové lidi, z kterých  se časem ukáží buď dobří přátelé nebo pěkní filutové.  Nebo dost možná obojí současně. Situace je totiž komplikovaná asi jako  život sám.

Ve druhé dekádě budou lidé své vztahy hodnotit především rozumem. Tolerance a nadhled se nekoná, partner na vás najde každou chybičku! O tom, že se mýlí,  ho přesvědčíte stěží,  na vlastní špičku nosu si totiž nikdo nevidí  často ani před zrcadlem.

Poslední dekáda v sobě skrývá hodně protikladů. Velké Bum,  obrovský sladký koláč, do kterého se  hned slastně  zakousnete. To,  co se však bude dít kolem, když ho budete jíst,  byste nevymysleli ani po třech panácích.  Raději zavřete oči i  uši,  protože ve vztazích to hodně  zaskřípá!

V srpnu se budou seznamovat nejvíce Lvice  a vzápětí i Panny,  z mužů pak největší šanci mají Střelci a také Panny, ale už jen nakrátko!

Láska a zábava v  červenci 2016

Letošní červenec je jako stvořený pro setkávání a zábavu. Téměř po celý měsíc putuje Venuše v blízkosti Merkura a to nažene lidi hodně blízko k sobě.  Sdělování zážitků a bouřlivé diskuse nebudou mít konce.

Již první dekádu visí ve vzduchu také erotické  aspekty, které podporují vznik nových vášnivých vztahů. Nové a dokonce i relativně stabilní páry se budou tvořit i po zbytek měsíce.

V červenci se budou nejvíce háčkovat ženy ve znamení Raka a Lva.  Největší šance u nich mají muži ve znamení Panny a Štíra.

Láska a zábava v  červnu 2016

Celý červen se budeme bavit,  chodit na schůzky nebo podléhat  módním trendům mnohem více než jiné měsíce!

V první dekádě však můžeme podléhat zmatkům. Naše plány kam dříve,  se budou měnit stejně jako počasí a tak si zábavu nestihneme ani pořádně užít!
Milostné dvojice budou podléhat  deziluzím, uvažovat o rozchodu a také  častěji sem tam někdo zahne.  Většinou však půjde jen o nezávaznou epizodu.

Druhá červnová dekáda již přeje vzniku nových vztahů mnohem více.  Domluva zpočátku však může být dosti náročná a tak se nenechejte  odradit, pokud z domluvených akcí nebo schůzek na počátku sejde.

Konec měsíce bude ve znamení romantiky.  Ničeho se nebojte a plně se oddejte  svým snům.  Na svém počátku zde bude nejedna  životní láska.

V červnu se mejvíce budou háčkovat ženy ve znamení Blíženců a Raka. Šanci u nich mají muži ve znamení Panny a Štíra.

Láska a zábava v  květnu 2016

V první polovině května si můžete užít nejvíce v celém roce, a to nejen přírody, vůní,  ale i dobrého jídla, krásných věcí a skvělé nálady. Bavit se budou téměř všichni, především zemská a vodní znamení.  Ovšem s výjimkou lidí narozených na přelomu Býka a Blíženců a Štíra a Střelce. Těm raději nechoďte vůbec na oči!

Největší potěšení zažijete s živými tvory. Hlavně mláďátky, která se v tento čas narodí. Kdo plánuje pořídit si pejska nebo kočičku,  měl by vybírat hlavně z narozených v tuto roční dobu. Získá nejen oddaného, ale i láskyplného  přítele.

Také vztahům se bude dařit. Ty nově navázané  mohou již dopředu dostat  razítko s nápisem: Dokud nás smrt nerozdělí.  S velkou pravděpodobností přečkají bouřlivá období a dokonce i případné rozchody.

V poslední dekádě se ovšem nebe zatáhne  často doslova.  Mezilidské vztahy budou mnohem  napjatější a ti agresivnější a vychytralejší budou mít větší sklon zneužívat slabé. Mnoho párů bude v této době uvažovat o rozchodu, například pro hrubé chování partnera nebo alkohol.  Poslední krok ale většina z nich odloží, protože svou životní situací může být doslova v pasti.  Hodně věcí se dá však v této chvíli zvládnout rozumem, důsledností nebo i pomocí úřadů a právníků.

Záláskovávat se budou v květnu především muži a ženy ve znamení Býka.   Někdy se  Amorův šíp strefí i do Pannen a  Kozorohů.  Nejvýbojnější ze všech budou muži narození na počátku Střelce. Těm ovšem půjde čistě jenom o sex, a tak jim mnohá žena odolá …

Láska a zábava v  dubnu 2016

Duben bude patřit k nejlepším měsícům pro navázání nových vztahů v celém roce. Erotické napětí sílí až do půlky měsíce a bude sbližovat lidí i zvířata v přírodě. Pokud chcete mít v budoucnu pevný vztah a přitom i plný erotického jiskření, neváhejte a podlehnete svodům matky přírody!

V půlce dubna vznikne mnoho nových vztahů doslova na první pohled... I když to však na začátku může vypadat doslova úžasně, konec bude neodvratný...

V tomto čase se také mnoho lidí dozví o nevěře svého partnera. Rozvod či rozchod bude často následovat.

Koncem dubna se však všechno vylepší. Vztahy se zklidní a nové lásky budou pevné jako trám.

 

Láska a zábava v  březnu 2016

Společenský život bude v březnu nejrušnější u Vodnářů a posléze u Ryb. Na plesech se nejenom pobaví, ale budou mít i skvělou příležitost najít si nové přátele a třeba i lásku. Zvláště Ryby čeká ta velká opojná a romantická...

Seznamovat se budou tedy především tato dvě znamení, zvláště ženy. Z mužů však dostanou šanci i Střelci a Panny.

Ve druhé půlce měsíce si ovšem pořádně prověřte, kdo koho jste se za koukali. Možná jen zůstane u planých nadějí nebo u vztahu na dálku. Někdy to ovšem může být lepší varianta než mít na dosah ruky partnera alkoholika nebo násilníka.

Láska a zábava v  únoru 2016

Lásce se daří v každém ročním období, ale jen pokud máte pod teplým kabátem i dostatečně horké srdce. Ta budou v únoru otevírat i lidé, kteří jsou jinak zdrženliví a projevují city, jen když je to opravdu nutné  a když mají ke druhéhu opravdovou důvěru.

Na počátku února však mnozí podlehnou pudům a touhám, které budou tak silné, že je nedokáží rozumem ovlivnit. Nejvíce se budou v první půlce měsíce háčkovat zemská znamení, muži ve znamení Panny a Štíra a ženy ve znamení Kozoroha.

Druhá polovina měsíce bude více ve znamení přátelských setkání a společenských událostí, při kterých se seznámíte s mnoha zajímavými lidmi, se kterým vás pak v budoucnu mohou pojit minimálně podobné názory nebo zájmy.

Při seznamování mají větší šanci vzdušná znamení, především však Vodnáři.

Láska a zábava v  lednu 2016

První polovina ledna přeje novým láskám i dobré zábavě. Hvězdy jsou ale tentokrát trošku schizofrenní, a tak současně slibují i zklamání a deprese. Smysl začít si nový vztah má tedy jedině tehdy, když ho budete brát smrtelně vážně a dokážete překonávat překážky. Hodně vztahů se ale v těchto dnech ocitne v krizi nebo rozejde, což se ovšem týká i těch dlouhodobých.

Druhá polovina ledna již bude méně okázalá, než padne jiskra, může to trvat poměrně dlouho.. Pokud se však setkají dvě stejně osamělá srdce, mohou se hřát vzájemnou přítomností, aniž to budou dávat před druhými okázale najevo.

Háčkovat, ale i rozcházet se budou v lednu především ohnivá znamení, nejvíce Střelci, dále Štíři a Kozorozi. Největší šanci zabodovat mají muži ve znamení Štíra a Panny. Z žen budou nejžádanější krasavice ve znamení Střelce a koncem měsíce i Kozorožky.


 

 

Vyhledávání