Mám smůlu na kluky

09.08.2012 14:36

17.-tiletá dívka píše: ...mam stale smulu na kluky a to opravdu desnou=( kazdej me hned jen vyuzije a pak mi rekne jak ja jsem ta spatna ja, ze jsem ta zla uz vazne nevim co mam delat pokazdy a vzdy do toho vztahu davam uplne vsechno, ale nikdy se mi to nevrati vzdy muj vztah vydrzi na nejdyl jen 2 mesice kazdej se do me rychle zamiluje, ale nez se zamiluju ja se rozejdem a boli to vic ja se treba nekdy ani rozchazet nechci, protoze verim, ze by se to dalo jeste zachranit, ale nekdy to vazne nejde a bohuzel me to mrzi, ale nikdy na ne nejsem zla vetsinou to byli kluci ve znameni Vah jako ja nebo Lev a nebo dokonce i Kozoroh, ale me de spis o to, ze me kazdej kluk jen vyuzil, ale ja chci uz taky konecne nejakej vztah kterej by za to stal a ne hned se kvuli hadce rozejit jsem jeste navic takova, ze se za kazdou hadku pokud na ni dojde omluvim ikdyz jsem s ni nezacala, protoze se nerada hadam a proste uz nevim co mam delat dal?

Slečno K, to jsou dost pesimistická slova vzhedem k Vašemu věku! Dokreslují také to, co je patrné z Vašeho horoskopu, který je mimochodem velmi pěkný, vůbec ne "průšvihový", že totiž láska a partnerské vztahy jsou kardinálním tématem Vašeho života. Máte Venuši v konjunkci se Sluncem a Merkurem ve znamení Vah a to v čelní pozici. Musíte být tedy pěkná dívka, pro muže přitažlivá. Nicméně chyba je v tom, že od lásky a vztahů očekáváte příliš mnoho a proto i příliš mnoho dáváte. Chlapci Vaší věkové kategorii jsou však ještě převážně nezralí a touží spíše po nezávazných milostných dobrodružstvích než po stálém a důležitém vztahu. V dnešní společnsoti se tento trend navíc prodlužuje u mnoha mužů prakticky až do důchodu...

Navíc lidé si opravdu váží jen toho, o co museli dlouho usilovat. Jestliže získáme něco velmi snadno, zpravidla si toho nevážíme.. Vzpomeňte na dětství, kolik pro Vás znamenal nějaký dárek, o který jste musela rodiče celý rok prosit a co jiný, který jste nežádala a ani po něm netoužila.. Podobné je to i se vztahy. Když hoch získá dívku snadno a ona je pro něj ochotná udělat všechno hned, považuje to za samozřejmé a nemá důvody, aby se snažil. Ale když se mu nějaká dívka opravdu líbí, dlouho ho odmítá, musí o ni celé měsíce usilovat, podávat jí nejdříve důkazy svého zájmu a vynakládat maximum svého důvtipu a energie, aby ji získal, pak je to jiné... Takovou jistě po dvěma měsících neodpustí, protože si ji bude považovat.

Tohle téma však souvisí s tím, že je pro Vás láska a vztah nejdůležitější hodnotou, důležitější než jste Vy sama pro sebe. Musíte se nejdříve naučit vážit si sama sebe a pak si Vás budou cenit i ostatní. Dejte si na nějakou dobu od lásky prázdniny. Popřemýšlejte, co vše by jste v životě chtěla a mohla dělat. Podle horoskopu máte velmi dobrý vkus a měla by jste být i dosti šikovná! Nepíšete, jakou školu studujete, ale jistě by se Váš talent dal zúročit minimálně jako koníček. Můžete třeba navrhovat a šít oděvy či módní doplňky, věnovat se malování nebo batikovat na hedvábí.. Popřemýšlejte sama, co by Vás nejvíce bavilo. Když se budete věnovat podobným věcem, získáte větší sebejistotu a nebudete svůj život odvíjet jen od vztahu. Svým talentem či výrobky pak můžete dělat radost i jiným lidem. Nejde o náhražku, jen o jiné naplnění. Tolik lásky, kolik potřebujete, Vám v životě stejně nemůže dát jediný muž. Musíte proto své srdce rozprostřít do široka, dávat lásku a štěstí druhým kolem sebe a láska se Vám začne také vracet ze všech stran.

Kvalitnější vztah máte podle horoskopu připraven až v r. 2009. Do té doby se naučte být sama sebou: Krásnou, elegantní, zajímavou, láskyplnou a sebejistou mladou ženou, která s muži umí koketovat, ale neomdlévá na jejich kývnutí. Ženou, kterou by mnozí rádi měli, ale kterou může získat jen opravdu ten "správný" hoch, charakterní, nepovrchní, takový, který si umí ženy vážit.

Vyhledávání