Migrény a záněty močového měchýře

19.01.2014 19:46

Dobrý deň.Velmi pekne by som Vás chcela poprosiť o radu ako pomocť mojej mamine.Už dlhé roky máva problémy s  migrénami a močovým mechúrom. Navštevovala aj lekárov aj liečitelov .Cvičila piatich tibetanov, snaži sa zdravo stravovať, masírovať si akupunktúrne body na chodidlách avšak migreny aj bolesti močoveho mechuru sa jej zvyknu  stále vraciať- aj ked už v menšej miere. Momentálne  ju trápi močový mechur nevie, čo má ešte robiť aby sa jej bolesti stále nevracali.Oblieka sa teplo, dava si na to extremne velký pozor.Preventivne berie   bylinkove, kvapky, pije čaje.Prosim vás chcela by som sa spýtať ako sa jej dá ešte pomôcť? Boli by sme Vám velmi povdačne.
 

Maminka je vitální, ale je suchý a studený typ, její tělo na nerovnováhu pak reaguje záněty.

Důležité je prohřívání spodní část těla, např. sedací koupele nebo alespoň teplé koupele nohou několikrát týdně, do kterých může dát i bylinky.

Dále je důležitý pravidelný pitný režim a to nejen bylinkové čaje, ale i voda, kterou pije, by měla být kvalitní, raději méně mineralizovaná a doporučovala bych alespoň její část úpravit jako magnetovanou vodu, která lépe odvádí minerály z těla.

Také migrény mají příčinu v nadměrné koncentraci solí v jejím těle, které ovlivňují i tlakové poměry v mozku. Více tekutin by měla přijímat právě v obdobím migrén.

Pokud zatím nezkusila homeopatií, doporučují najít kvalitního homeopata v jejím okolí, který se zabývá konstituční homeopatickou léčbou, určitě by to mělo její stav zlepšit.

Negativní aastrologické konstelace, které na ni působily v předchozích letech, buodu od letošního roku pomalé odeznívat, takže zdravotní stav by se měl zlepšit částečně i sám od sebe, zejména ve druhé polovině roku.

 

 

Vyhledávání