Nemám sklony k socialnej fobii?

23.03.2014 11:18

Mohli by ste sa mi pozrieť do horoskopu či  nemám  sklony k  fobiam   konkretnejšie socialnej fobii, alebo či sa v mojom pripade jedná   skor   o strach, a  nižše sebavedomie, ktoré môže sposobovať  podobné stavy.
Cini mi  problém odmalička  komunikacia s ludmi, ťažko sa adaptujem (čo nechápem vzhladom k silne obsadenemu strelcovi a ascendentu vo váhach). V detstve  sa mi  ostatné deti často vysmievali.Mám problem so zmenami a vždy som  sa citila v cudzom prostredí neista, mala tremu na verejnosti, stránila sa ludí..Potom sa to na dlhšiu dobu zlepšilo. Poslednú dobu to  však pocitujem nejak  obvzlášť silnejšie. Za pripadnu odpoved dakujem. Prajem všetko dobré.

 

Horoskop je vždy nutné posuzovat jako celek. Ten váš ukazuje jednoznačně na stažení energií dovnitř,  a proto i menší sebedůvěru a schopnost obrany. Navíc  je u vás nastavené zvýšené vylučování stresových hormonů, což vás dohromady činí typem lidí, které se ocitají častěji v roli oběti. Podvědomě to cítíte, a proto se snažíte vyhýbat situacím, které by vás do nebezpečí uvrhly, i když se to týká pouze komunikace.
Váš horoskop je pro diagnozu sociálních fobií pouze hraniční  a dává šanci snadnému řešení  a nápravy. Doporučuji vám nějaký typ bojového umění, ať už to bude kurs sebeobrany nebo nějaké východní bojové umění, které v sobě spojuje prvky obrany s útokem. Tělo se tak naučí vstupovat do podobných situací s klidem,  stanete se odvážnější, komunikovat se vám pak bude lépe. Tyto věci nelze zvládnout pouze prostřednictvím vůle, protože hormonální systém je na vůli člověka nezávislý a je nadřazený rozumu.  I celkově v životě pak budete průbojnější a  úspěšnější.
Dále doporučuji souběžně i konstituční homeopatickou léčbu, jistě by vám pomohl nějaký živočišný lék, který toto téma řeší.

Vyhledávání