Nemohu se pohnout z místa

07.10.2013 23:53

Prosím o rad  jestli si najdu nového partnera nebo se vrátím k bývalemu Stále se mi ozýva zve mně někam  a když se domluvíme, tak to odvola, nevím co si mam o tom myslet, nejhorší je ,že ho mám stále ráda, ale nemohu se pohnout z místa. Prosím o radu co mám dělat.

S bývalým přítelem máte sice shodné některé vlastnosti, včetně velkého srdce, vy jste však mnohem více realista, který je v lásce stálý. On je větší idealista, který poslední ale nevěděl, co vlastně chce a byl zklamaný, protože realita se ukázala jiná než jeho představy. Nyní se navíc nachází ve zlomovém období, kdy se bude seznamovat s více ženami, protože jsou pro něj zajímavé a připadají mu mnohem více lákavější než dříve.

Ozývá se vám, protože je na pochybách, táhne ho to oběma směry, zpět i k novému, jeho rozum hovoří něco jiného než city, a proto svá rozhodnutí mění.

Pokud posuzujeme partnerský horoskop z pohledu muže a ženy, dojdeme vždy k jiným závěrům, každý totiž cítí vztah podle svých vlastních energií. Ve vašem spojení chybí jedna ingredience, která je však pro muže velmi důležitá, protože umožňuje, abyse na ženu citově navázal. Domnívám se, že i kdyby djste se začali opět scházet, váš vztah byl pravděpodobně nevydržel.

Předejdete proto zbytečnému trápení a začněte se rovnou dívat do své budoucnosti, která by se mohla odvíjet po boku jiného muže. Cestou k ní máte otevřenou.

Vyhledávání