Obavy o synka

20.06.2016 09:52

Dobry den, mohla bych prosim poprosit.

Mam malinkeho synka, 8 mesicu, ktery je celkem uplakany, obcas se umi pekne rozcilit, ale je i usmevavy.

Par lidi se me upozornovalo, ze znameni stir, neni nejelpsi znameni.

Maly je ve znameni štira, narodil se 25.10.2015 v 17:30 v Praze a dle meho vypoctu ma ascendent v byku a lunarni zanmeni beran.

Po precteni techto kombinaci, jsem v rozpacich, jelikoz je to vesmes negativni popis. (velka vybusnost, nedisciplinovatelnost, neposlusnost, u niceho nevydrzi atd).

Ja i manzel jsme ryby, tissi, klidni, spise naslouchame, mame radi svuj klid. Synek timto vypada na uplny opak.

Mohu se zeptat, zda , zda jsou jeste nejake jine faktory, planety, ktere ovlivni jeho hlavni rysy, to znamena ze ve vysledku jeho povaha muze byt jina. Nerikam, ze chci aby byl presne jako my, to ne, ale musim priznat ze jsem moc smutna po precteni par popisu znameni stira v kombinaci lunarni znameni beran.

Jen bych chtela dodat, ze po precteni par clanku ohledne stira a lunarniho znameni berana, se najednou na synka divam jinak, mam o nej obavy, porad na to myslim, a nesoustredim se na hezke chvile s malym. i manzel uz mi rekl, ze vypadam psychicky velmi unavene, ale ikdyz to asi zni blaznive, opravdu se momentalne bojim,abych neudelala chybu aby synek nebyl agresivni, nezvladatelny, nestastny.

Paní D!
stresujete se úplně zbytečně.  Každé znamení má své dobré i  špatné vlastnosti.  Je pravda, že  o Štírech se toho  negativního píše mnohem více než o jiných znameních,  je to však z velké části proto, že téma sexuality je atraktivní pro všechny..
Znám  Štíry,  kteří jsou jemní, citliví,  empatičtí, ohleduplní a mají uspořádané rodiny.  Každý člověk je jedinečný a nelze ho charakterizovat jen jako výpis vlastností, který vám vyplivne počítač. Jedině  komplexní horoskop se všemi prvky prozradí,  jaký by jednou mohl být.. A dál už to také záleží na vaší výchově.
Narodilo se vám  krásné  dítě,  z kterého může být jednou úžasný muž,  pokud mu budete věnovat dostatek lásky a pozornosti. 
Za to, co od lidí dostane, udělá pro ně dvojnásob.  Pokud nyní občas pláče, je to proto,  že touží po vaší přítomnosti.
Změňte svůj přístup k němu,  zahoďte zbytečné obavy a naopak, děkujte Bohu nebo osudu, že vás takto obdařil.

Vyhledávání