Paní S. - zůstat v zaměstnání nebo začít podnikat?

09.08.2012 15:38

Paní S. se vrátila po mateřské do svého bývalého zaměstnání, ale není zde spokojená. Chce vědět, zda je zde na svém místě nebo zda jen neztrácí čas. Také se pouští do nového podnikání, které se týká mezilidských vztahů. Ráda by věděla, zda v něm může být úspěšná.

Nejdříve k Vašemu zaměstnání. Rok 2006 (prakticky již od konce roku 2005) je dobrý pro nové začátky, tedy i pro nástup zpět do zaměstnání. Domnívám se, že jste celkem na svém místě, pokud se ovšem nejedná o strohé papírování. Práce pro druhé a společnost milých lidí s možností jim i nějak pomoci, to je to pravé pro Váš život. Zda vydržíte ve svém současném zaměstnání, to se odvíjí od dalších věcí, mimo jiné to také závisí na dni nástupu (poprvé i nyní). Určité změny (tedy i odchod) mohou přijít již brzy (2007-2008).

Domnívám se, že jste i určitým způsobem ambiciózní a vytrvalá, proto chcete víc. Prožíváte idylické období svého života, s maximem romantiky, ale i schopnosti nezištně pomáhat druhým, milovat duší. Je to vhodný čas pro činnosti spojené s charitou, uměním, módou, ale i láskou. Datum získání ŽL je velmi důležité, protože vypovídá o úspěšnosti Vaší podnikatelské činnosti. A toto datum je velmi pěkné. Ukazuje, že by se mohlo jednat o dlouhodobou aktivitu, která Vás v budoucnosti zajistí. Roky 2006-2008 Vám otevřou nové cestičky k lidem, navážete množství nových kontaktů. To je pro takovou činnost nezbytné. Vaše současné zaměstnání Vám může pomoci dát o svém podnikání vědět a zaběhnout se. Jste hodně rodinný typ, proto jste se na mateřské cítila tak dobře. Můžete alespoň zpočátku rozvíjet své podnikání z domova a současné zaměstnání opustit, až se Vaše nová činnost patřičně rozjede. K tomu Vám přeji hodně štěstí.

Vyhledávání