Potkávám muže, kteří mě duchovně obohatí, ale najdu i životního partnera?

09.08.2012 16:02

Dívka ve znamení Panny narozená vzáří1979 potkala ve svém životě dva muže, kteří ji obohatili v duchovním životě. O ten se sama dále zajímá. Ptá se, zda je jejím osudem pouze duchovní život, nebo zda nalezne někoho, kdo půjde stejnou cestou sní.

 

Láska, rodina a přítomnost blízkého člověka jsou ve Vašem životě kardinální témata. Vůbec neuvažujte o tom, že byste zůstala natrvalo sama. Potřebujete milovat a být milována, hodně dokážete udělat pro druhé. Jste ještě mladá a uvedení muži byli jen střípky na Vaší cestě životem. Bylo obohacující je na chvíli podržet v dlaních, ale Vy musíte jít dál.

I když jste stydlivá, máte v sobě skrytou vnitřní energii, vytrvalost i rozhodnost. Musíte se naučit znát samu sebe, ne jako nesmělou dívku, ale jako inteligentní bytost, která se bude celý život vzdělávat. Jako krásnou ženu, která žije svým srdcem a naslouchá potřebám druhých. Věřím, že do dvou let naleznete toho pravého muže a povedete plnohodnotný rodinný život. A k tomu Vám přeji ze srdce hodně štěstí!

Vyhledávání