Příliš dlouhá menstruace

30.06.2013 10:53

Dobrý deň, už vyše 4 rokov mám dlhú menštruáciu, ktorá trvá od prízemia do odzemia (+- 2dni). Krvácam teda 14 dní. Lekárka sa mi snaží cyklus upraviť hormónami, ale nedarí sa to, akoby nezaberali. Všetky vyšetrenia mám inak v poriadku, neviem si už rady, ako to upraviť. Keďže sa snažíme otehotnieť, trápi ma to o to viacej. Aký je váš názor? ďaujem

Máte vrozený sklon k zadržování vody v děloze, ale prokrvení v této oblasti je horší, proto bude vždy delší dobu trvat, než se sliznice odloučí, to je důvod natahování menstruace. Problém se spustil v období, kdy byly ženské orgány narušené. To však nemusí být navždy.

Vyhledejte konstitučního homeopata v Bratislavě nebo v blízkosti vašeho bydliště a věřím, že tento stav se vám opět upraví. Do té doby můžete menstruaci urychlit nahříváním břišní oblasti a teplými koupelemi, které pomohou k intenzivnějšímu prokrvování dělohy. A samozřejmě také sexem v době menstruace.

Příčina není v hormonech, proto žádná hormonální léčba nebude platná. Navíc pokud se snažíte otěhotnět, považuji hormonální zásahy do vašeho těla za nevhodné.

Vyladění organismu konstituční homeopatií a také pravidelné čištění těla (bylinné čaje, vhodný pitný režim, vyloučení jídel obsahujícíh příliš chemických přídavných látek) vám pomůže k celkovému ozdravení, ale bude zejména dobrou prevencí před nemocemi, které by vás mohly v budoucnu postihnout.

Vyhledávání