Rakovina prostaty

21.11.2013 20:17

Obraciam sa na Vás s prosbou o radu ohľadom môjho manžela. Už dlhšiu dobu má problémy s prostatou a teraz už mal výsledky pozitívne.3.12.má byť operovaný.Psychicky ťažko znáša túto situáciu a rada by som mu pomohla. Chcem sa spýtať,či je možnosť niečím zlepšiť zdravotný stav,napr.vitamínmi,prípadne stravou alebo inou alternatívnou liečbou alebo tou operáciou.

Příklad vašeho manžela je jak vyšitý z učebnice lékařské astrologie na tuto diagnózu. Bohužel lidé by měli znát svá slabá místa a pečovat o své zdraví preventivně, náprava je vždy obtížnější.

Termín operace je příznivý, doufejme, že nebude nastydlý, protože kdyby se musela posunout, musela by se naplánovat až po 15. prosinci.

Operace bude pro zdraví klíčová, pokud se nádor podaří celý odstranit. Největší riziko měl v loňském a letošním roce, v příštím se toto riziko snižuje.

Vitamíny mu asi úplně nepomohou, doporučuji vyhledat v okolí dobrého konstrukčního homeopata, který mu vybere lék na míru. Takový, který pokryje i riziko dalšího onkologického onemocnění.

Příčina je u vašeho manžela kombinovaná a zde je nutné přesně zasáhnout. Především má vrozeně oslabená játra zejména co se týče jejich detoxikační činnosti. Velmi nutné jsou v budoucnu jaterní a čisticí čaje, a to zvláště po celý rok 2014.

Příčinou nálezu právě v oblasti prostaty je její vrozená stagnace. Pokud odeberou pouze její část, je nezbytně nutné, aby se pravidelně vyprazdňovala, ať už sexem  nebo manuálně. Doporučuji také pravidelné sedací koupele, nejlépe i v bylinkách podporující urogenitální oblast. Koupel pohlavní oblast prohřeje, takže žláza bude lépe fungovat, tekutiny v ní nebudou stagnovat a potom již nebude důvod, aby se zde podobná choroba mohla projevit. Věřím, že váš manžel má dobrou perspektivu. Přeji brzké a úplné uzdravení.

 

Vyhledávání