Svatební horoskop

09.08.2012 13:20

Výběr termínu pro svatbu
Na tuto zakázku si vyčleňte širší časové období, protože zpravidla je velmi těžké najít vhodný termín v rozmezí například jednoho měsíce. Termín svatby musí jednak sám o sobě splňovat určitá kriteria, například harmonický vztah mezi mužským a ženským principem. Dále je potřeba sladit ho s horoskopem ženicha i nevěsty. Pokud trvají ještě na dalších omezeních, třeba že svatba musí být pouze v sobotu, je pak velmi těžké, někdy i nemožné, vybrat termín v krátkém horizontu.

Vhodným termínem svatby můžeme eliminovat riziko rozvodu, nevěry nebo odcizení se partnerů.
Při výběru termínu se zvolí několik vhodných dat, u kterých je připsána charakteristika budoucího svazku. Po odsouhlasení dne se obdobným způsobem pracuje s určením hodiny.


Svatební horoskop
Pokud hledáte opravdu originální dárek pro novomanžele, může to být právě Svatební horoskop. Jeho čtení určitě přispěje ke slavnostní náladě a pobavení, ale pro manželský pár se může v budoucnu stát dobrým přítelem a rádcem v důležitých chvílích jejich života, např. při narození dítěte nebo když začnou pochybovat o správnosti svého kroku.

Lze jej zpracovat klasickým způsobem, zábavnou formou či v lyrickém provedení. Záleží na Vašem vkusu a přání. Vězte však, že každá věta, ať už zní jakkoli nadneseně, je podložena astrologickými výpočty a kvalitní prognózou.

Vyhledávání