Zlepsi se má situace?

08.10.2013 23:14

Prosim Vas o radu jak budu pokracovat v podnikani, nestacim platit ucty i kdyz v praci uz snad bydlim mam malou vecerku podnikam od roku 1992, snazim se to udrzet za kazdou cenu, jen splacim dluhy, zlepsi se ma situace,dekuji za odpoved.

Bohužel vám nemohu slíbit, že se podnikání zlepší. Není to vidět ani v jednom z horoskopů. I když určité období útlumu, které jste měla v uplynulých dvou letech, právě pomíjí, k potřebnému oživení v obchodě opravdu nedojde. Chápu však, že v tomto věku a případně i regionu nemáte jinou možnost. Ukončení podnikání ostatně také nevidím, domnívám se proto, že v něm budete dále pokračovat.

Snažte se alespoň rozšířit sortiment, případně zredukovat pracovní dobu tak, aby to pro vás nebylo vyčerpávající.

V horoskopech se opakovaně motá téma erotiky. Ve večerních hodinách vás jistě vyhledávají lidé, kteří spěchají na schůzku nebo do bytu partnera a rádi mu přinesou drobnou pozornost nebo dárek. Takové věci byste mohla nabízet a reklamou např. pěkným plakátem, na ně upoutat pozornost a tím o ně vytvořit větší zájem.

I když výrazné zlepšení vás v následujících létech nečeká, alespoň jarní měsíce slibují vaši větší aktivitu a tím i zviditelnění obchodu na veřejnosti. Dále byste měla přes všechny starosti projít osobní proměnou, díky které budete o něco silnější, budete svou situaci lépe snášet a vše lépe zařizovat.

Vyhledávání